5. Ödüllü FRPWORLD Kısa Hikaye Yarışması
- Lord_Arande
- Kullanıcı

Dwaxer senin ikinci öykünü aldım, Lord Arande lütfen bana geri e-mail atıp nickini onaylar mısın? E-mail'e nick yazmayı unutmuşsun.
Bu arada saygıdeğer jüri üyeleri lütfen bana hikayeleri almak istediğiniz e-mailden bir e-mail atın ki onları nereye göndereceğimi bileyim.
Bu arada saygıdeğer jüri üyeleri lütfen bana hikayeleri almak istediğiniz e-mailden bir e-mail atın ki onları nereye göndereceğimi bileyim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
- Lord_Arande
- Kullanıcı

abi o benm yiğit kahraman yazıo altında quendi........ yazıoBogus wrote:Dwaxer senin ikinci öykünü aldım, Lord Arande lütfen bana geri e-mail atıp nickini onaylar mısın? E-mail'e nick yazmayı unutmuşsun.
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Yaklaşık yarım saate hikayemi gönderebilirim. Beni bekleyin 
---------
şu an itibrariyle hikayemi gönderdim.
İyi mücadele ettik.Rakipleri kutlarım.Artık Ã?nümüzdeki yarışmalara bakacağız
---------
şu an itibrariyle hikayemi gönderdim.
İyi mücadele ettik.Rakipleri kutlarım.Artık Ã?nümüzdeki yarışmalara bakacağız
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Derin bir üzüntüyle söylemek isterimki elimde olmayan sebeplerden dolayı hikayemi yollayamadım. Hikaye yollmaış arkadaşlara başarılar. Gerçekten çok üzgünüm katılamadığım için... hem emekelrim için hemde yarışmaya bir hikaye daha dahil edemediğim için çok üzgünüm. Elimden gelen tek şey hikayemi ocakbaşı forumuna yollamak
En kısa zamanda yarışma dahilinde olmasada hikayemi hepinizin huzurlarınıza sunacağım
Mümkün olduğunca okumaya çalışıp yorumlarsanız çok sevinirim...
Hikayeler ve puanlama şekli jüri üyelerine postalandı. Jüri Ã?yelerinin 6 Aralık'a kadar puanlamayı yapıp tarafoma göndermelerini rica ediyorum. 7 Aralık'da sonuçların açıklanmasını umut ediyoruz.
Katılan yarışmacılara ve emeğini esirgemeyen jüri üyelerine teşekkür ederim. Daha çok eser olması adına ben de puanlamaya dahil edilmeyecek olan bir hikayemi ekleyeceğim, aynı şeyi diğer jüri üyeleri de yapabilir.
Katılan yarışmacılara ve emeğini esirgemeyen jüri üyelerine teşekkür ederim. Daha çok eser olması adına ben de puanlamaya dahil edilmeyecek olan bir hikayemi ekleyeceğim, aynı şeyi diğer jüri üyeleri de yapabilir.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Hastayım ondan mütevellit yanlış yerlerde dolanÄ
Narin ve körpe bedenim ağır gribal fiştriksiyon altında olsa dahi puanlamamı yaptım, gönderdim. :plotting:
Katıldığınız içün bi defa tebrikler ediyorum.
Notlarımı aldım, kaşlarımı çattım, yorum yazacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum Efendiler..
Ã?hhöööö...
Katıldığınız içün bi defa tebrikler ediyorum.
Notlarımı aldım, kaşlarımı çattım, yorum yazacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum Efendiler..
Ã?hhöööö...
<strong>“I reject your reality and substitute it for my own.”</strong> <br>Adam Savage