5. Ödüllü FRPWORLD Kısa Hikaye Yarışması

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Mustiman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mustiman »

Ben de yarın veya ondan sonraki gün yollamak istiyorum ve bir aksilik çıkmazsa yollayacağım. Hikaye bitti ancak birkaç şeyi düzeltmem gerek. Onları düzeltmeye fırsat bulunca yollayacağım.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Tamam. Çok güzel. Hikayelerinizi bekliyorum.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Lord_Arande
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Arande »

ben şu an gönderiyorum ... hadi bakalım badi badi göreyim seni !!
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Dwaxer senin ikinci öykünü aldım, Lord Arande lütfen bana geri e-mail atıp nickini onaylar mısın? E-mail'e nick yazmayı unutmuşsun.

Bu arada saygıdeğer jüri üyeleri lütfen bana hikayeleri almak istediğiniz e-mailden bir e-mail atın ki onları nereye göndereceğimi bileyim. :)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Mustiman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mustiman »

şu an itibariyle hikayemi yollamış bulunmaktayım. Yarın fırsatım olmayacağından (okul) dolayı gece yazıp yollamak zorunda kaldım. Ne kadar pek güzel yazdığımı sanmasam da katılmak istiyorum. Herkese iyi şanslar ve iyi geceler.
Lord_Arande
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Arande »

Bogus wrote:Dwaxer senin ikinci öykünü aldım, Lord Arande lütfen bana geri e-mail atıp nickini onaylar mısın? E-mail'e nick yazmayı unutmuşsun.

Bu arada saygıdeğer jüri üyeleri lütfen bana hikayeleri almak istediğiniz e-mailden bir e-mail atın ki onları nereye göndereceğimi bileyim. :)
abi o benm yiğit kahraman yazıo altında quendi........ yazıo :D nese sorun oluosa atayım :)
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Yaklaşık yarım saate hikayemi gönderebilirim. Beni bekleyin :D

---------

şu an itibrariyle hikayemi gönderdim.

İyi mücadele ettik.Rakipleri kutlarım.Artık Ã?nümüzdeki yarışmalara bakacağız :D
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Derin bir üzüntüyle söylemek isterimki elimde olmayan sebeplerden dolayı hikayemi yollayamadım. Hikaye yollmaış arkadaşlara başarılar. Gerçekten çok üzgünüm katılamadığım için... hem emekelrim için hemde yarışmaya bir hikaye daha dahil edemediğim için çok üzgünüm. Elimden gelen tek şey hikayemi ocakbaşı forumuna yollamak :cry: En kısa zamanda yarışma dahilinde olmasada hikayemi hepinizin huzurlarınıza sunacağım :cry: :cry: Mümkün olduğunca okumaya çalışıp yorumlarsanız çok sevinirim...
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Arunt yarına kadar hikayeni gönderebilirsin.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Hikayeler ve puanlama şekli jüri üyelerine postalandı. Jüri Ã?yelerinin 6 Aralık'a kadar puanlamayı yapıp tarafoma göndermelerini rica ediyorum. 7 Aralık'da sonuçların açıklanmasını umut ediyoruz.

Katılan yarışmacılara ve emeğini esirgemeyen jüri üyelerine teşekkür ederim. Daha çok eser olması adına ben de puanlamaya dahil edilmeyecek olan bir hikayemi ekleyeceğim, aynı şeyi diğer jüri üyeleri de yapabilir.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Evde net kopuktu hikayemi yeni gönderebildim :cry:
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Tuh.. Çok meşguldüm, katılamadım yarışmaya... Gelecek sefere inşallah.. Ama buna katılmak çok istiyordum, konu Istanbul'du..
Neyse, katılımcılara başarılar diliyorum, iyi olan kazansın :D Hikayeleri okuyacağım.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
LeSorcier
Kullanıcı
Kullanıcı

Hastayım ondan mütevellit yanlış yerlerde dolanÄ

Post by LeSorcier »

Narin ve körpe bedenim ağır gribal fiştriksiyon altında olsa dahi puanlamamı yaptım, gönderdim. :plotting:

Katıldığınız içün bi defa tebrikler ediyorum.
Notlarımı aldım, kaşlarımı çattım, yorum yazacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum Efendiler..

Ã?hhöööö...
<strong>“I reject your reality and substitute it for my own.”</strong> <br>Adam Savage
mguzel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mguzel »

Sonuçlar ne zaman açıklanacak ? Kimler ne yazmış çok merak ediyorum.
Mustiman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mustiman »

Bogus gün boyunca online olmadı :D Yani sanırım. Eminim ki olduğunda açıklanacaktır.
Post Reply