nwn2ye önceden baya bi patch kurup ardından MOTB kurdum ve bazı kişilerin karşılaştığı gibi diyalogların görünmeme sorunu hiç olmadı.hotfix'i falan kurmadım doğal olarak.oyunda bazı buglar var ama ilerki patchlerde elbetteki düzeltilir.oyun muhteşem ötesi,oynayın spoil etmeyeyim tabiki oyunu bitirdim,nerdeyse herşeyini çözdüm ama hala oynuyorum.delilik bendemi bilmiyorum walla hastalık yaptı zaten nwn1'i bile hala oynayan biriyim o yüzden tam bir nwn hastasıyım diyebilirim
not: kendi summon creaturelarınız provoke spiritsten etkilenmiyor,doğal olarakta onları devour edemiyorsunuz söylemiş bulunayım denenmiştir.
John wrote:Yooo undeadleri de devour edebiliyorsun az geliyor ama öz gelip good pointler de geriyor yanında.
Death God's Vault'ta furnace ile ilgili görevi yapınca eternal rest diye bir feat ekleniyor bu sayede undeadleri de güpletebiliyoruz. Bunun yanında epic featler arasında ki vampiric feast ise katliam olmuş Allah oyunu yapanlardan razı olsun.
Rest hakkatten öttürüyor ya. Bu arada kilitli kapılar kalıyor o beni deli ediyor ne knock ne başka birşey etki ediyor. Bak ona da disintegrate denemek lazım eve gidince onu da deneyeyim.
ben bi türlü yapamadım o questi.yok kardeşim açılmıyor kapı felan
İnsan zaman kaybetmenin bir önemi olmadığını düşündüğü zaman yok olmaya yüz tutmuş demektir
burock wrote:mask of the betrayer ile birlikte gelen spirit seviyesinin düşmesinden kaynaklı rahatsızlık çeken arkadaşlar, internetten satiate_mod adı verilen ufacık bir dosyayı kurarak, bu zahmetten kurtulabilirler.
iyi oyunlar...
benb ir türlü bulamadım
oyunu acil bitirmem lazım yoksa akıl sağlımı kaybedicem.hiç bi oyunda bukadar zorlanmamıştım.
bana o nerde bulabileceiğimi söylerseniz çok sevinirim
İnsan zaman kaybetmenin bir önemi olmadığını düşündüğü zaman yok olmaya yüz tutmuş demektir
Yalan olmasın ama bir iki yer dışında neredeyse hiç devour spirit özelliğini kullanmak zorunda kalmadım. Eğer cravingi sıfırlarsan (ki bu da bayağı bir lawful good olman anlamına geliyor) neutral spiritlerin yanlarına gidip satiate spirit yaparak rahatça spirit seviyeni arttırabiliyorsun. Ayrıca craving'in de çok düşük olduğundan rest etmen de çok fazla şey kaybettirmiyor. Bunun yanında furnace daki spiritlerden eternal rest özelliğini de alırsan undeadleri devour ederek daha da fazla spirit pointle dolaşabiliyorsun ki oyunda undeadden bol birşey yok. Evil oynayan arkadaşlar o yönelim için durumun nasıl olduğunu açıklasınlar çünkü ben lawful good bitirdim.
ps: umarım terimleri yanlış kullanmamışımdır çünkü bayağıdır oynamadım.
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
John wrote:Yalan olmasın ama bir iki yer dışında neredeyse hiç devour spirit özelliğini kullanmak zorunda kalmadım. Eğer cravingi sıfırlarsan (ki bu da bayağı bir lawful good olman anlamına geliyor) neutral spiritlerin yanlarına gidip satiate spirit yaparak rahatça spirit seviyeni arttırabiliyorsun. Ayrıca craving'in de çok düşük olduğundan rest etmen de çok fazla şey kaybettirmiyor. Bunun yanında furnace daki spiritlerden eternal rest özelliğini de alırsan undeadleri devour ederek daha da fazla spirit pointle dolaşabiliyorsun ki oyunda undeadden bol birşey yok. Evil oynayan arkadaşlar o yönelim için durumun nasıl olduğunu açıklasınlar çünkü ben lawful good bitirdim.
ps: umarım terimleri yanlış kullanmamışımdır çünkü bayağıdır oynamadım.
Bende lawfullgood oynuyorum. devuor dışında hiç bişey işe yaramıyor.ne statiat ne suprase ne iş anlamadım.bugmı denk geldim acaba.
İnsan zaman kaybetmenin bir önemi olmadığını düşündüğü zaman yok olmaya yüz tutmuş demektir
satiate yapma, dediğim gibi eternal rest ve supress (satiate çok feci bir şeydi yanlış yazmışım) kullan. furnace görevinde ruhları exorcise ederken çıkan seçeneklerden biri eternal rest, daha sonrasında tüm undeadlerden faydalanmanı sağlıyor. cravingini de devour ederek arttırmamaya hatta sıfırlamaya bak. problemin olmaz.
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
John wrote:satiate yapma, dediğim gibi eternal rest ve supress (satiate çok feci bir şeydi yanlış yazmışım) kullan. furnace görevinde ruhları exorcise ederken çıkan seçeneklerden biri eternal rest, daha sonrasında tüm undeadlerden faydalanmanı sağlıyor. cravingini de devour ederek arttırmamaya hatta sıfırlamaya bak. problemin olmaz.
şidmi oldu işte.eternalle iş kolaylaştı iyice.sağolasın hocam yardımından dolayı
İnsan zaman kaybetmenin bir önemi olmadığını düşündüğü zaman yok olmaya yüz tutmuş demektir
eğer çok yüksek bi level rogue değilseniz tek çare safiyanın companionu üzerine heroism,greater heroism ve cat's grace cast etmeniz..bu sayede en yüksek dcsi olan kilitleri bile açabiliyor (yanılmıyorsam DC 45) ve tam 45e denk geliyor kilit açması
yalnız burda dikkat edilmesi gereken bi husus var.heroism büyüsünü greater heroismden Ã?NCE kullanmanız lazım yoksa birbiriyle stack olmuyor.
geç yazdım gerçi ama güç olmasın
edit: bu arada belirtmeden geçemeyeceğim furnace görevinde eternal rest yeteneğini kazanabilmeniz için karakterinizin good olması gerekiyor.belki neutral da olabiliyor ama evil olmuyor buna kesin eminim.buna karşılık evil karakterler "devour soul" featini alabiliyorlar ayrı bir görevde..bu feati alabilmek için illaki evil olmak gerekiyor yanlış hatırlamıyosam.baya önce bitirmiştim MOTB'u..devour soul feati humanoid (insan vs..gibi) yaratıkları devour etmenize yarıyor.muhteşem bir şey..bu sayede companionlarınızı bile devour edebilme şansınız var ! bu sayede onların ve bazı özel güçlü bossvari düşmanların essencelerini alabiliyorsunuz.bu essenceler dehşet itemlar yapmaya yarıyor.yalnız companionlarınızı devour edebilmek için bazı gizli yöntemler var.merak eden olursa anlatırım