Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Devrimk, peki çırak nasıl zombileri düzeltebiliyordu? Konuşmasına göre, onları yeniden yaparım demişti, bende öğrenmek isterim. Kulanmak açısından değil.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Eğer kolu bacağı kopmuşsa anatomi bilgisi sayesinde dikip sarıyorsun.
Canlandırma işlemini büyülü eşya sayesinde yapıyor, buradan bulduğunuz eşyaları sonra bildireceğim.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Devrimk ölmemem için zarları falan mı değiştirdin :D Gerçekten inanasım gelmiyor beynimin bir parçası yanımdayken yaşadığıma :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Devrimk ölmemem için zarları falan mı değiştirdin :D Gerçekten inanasım gelmiyor beynimin bir parçası yanımdayken yaşadığıma :D

Beyin değilmiş onlar sümük ve öğlen yemeğinde yediklerin fışkırmış darbenin etkisiyle, öyle bir görüntü oluşmuş! :schemes: :mrgreen: Iyy kendimden iğrendim bu yorumumdan ötürü. :D
.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

:) oyun gerçekten güzel. Film gibi böylesi daha güzel. Yavaş oynamak. Hiç bitmesin. Böyle lvl 20 ye falan geldiğimizde, inşallah. Başımızdan neler geçmiş olucak bir düşünsenize. şimdiden bayıldım.

Hey huro beynine bastım mı acaba bilmiyom :( :(
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya, umarım basmamışsındır, ben onu kafama uhulayacağım :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Edmond wrote:Devrimk ölmemem için zarları falan mı değiştirdin :D Gerçekten inanasım gelmiyor beynimin bir parçası yanımdayken yaşadığıma :D
Zarlarda bir hile yok. Olaya şu şekilde bakmak lazım, normalde ölmeni gerektirecek bir yara aldın. (22 dmg) Fakat hayatta kalmayı başardın, Kragash'ın yardımıyla da yürüyebilecek durumdasın şu an. Durumun pek iyi değil dinlenmen gerekiyor tabii ki.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ben bundan sonra ranger gitmeye karar verdim. Acaba puanlarımı spot listen yerine hide ve move silent'a kaydırabilir miyim? Aldığım prestige classlar puan fakiri olduğu için hepsine puan veremiyorum, scent yeteneğim gelince de spot listen'a ihtiyacım olmayacak.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Olaf sinsi sinsi gelde pençelerimi tattırayım sana. :evil:
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Tersyuz wrote:Ben bundan sonra ranger gitmeye karar verdim. Acaba puanlarımı spot listen yerine hide ve move silent'a kaydırabilir miyim? Aldığım prestige classlar puan fakiri olduğu için hepsine puan veremiyorum, scent yeteneğim gelince de spot listen'a ihtiyacım olmayacak.
Hadi o da olsun bakalım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Olaf sinsi sinsi gelde pençelerimi tattırayım sana. :evil:
:D Çok beklersin! :mrgreen: Sinsilik Olaf'ın karakterine ters bir kere.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Ya böyle Wulfgar'a hemen cevap yazdım, sanki olayın akışı içinde daha doğru olur gibi geldi bana, yoksa diğerlerini beklemem mi gerekiyordu? :mrgreen:

Bir de Wulfgar, (tersyuz) sen Shifter misin, nasıl bir ırktır o? Neye benzediğini bilmiyorum açıkçası? :-P :schemes: Omuzuna Olaf elini koydu ama omuzun var mıydı? :schemes: Yarı kaplan filan mısın, tüylü müsün?
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Avatarımdaki resime benziyorum yüzümde dövme filan var.
Shift özelliğini kullanınca biraz daha hayvani bir görünüme bürünüyor pençeler çıkıyor filan. Atalarında kurtadam olan bir ırk. Wolverine gibi de düşünebilirsin.

http://www.wizards.com/dnd/images/roe_gallery/88209.jpg
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kendisi benim bebelikten biraderim oluyor :D

-Freddie Mercury
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Edmond Olaf'ın Huor'u iyileştirme kısmını da sen yaz, herhalde onun büyüleri seni doğrultmaya yeter. :)
Post Reply