Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Devrimk ölmemem için zarları falan mı değiştirdin
Gerçekten inanasım gelmiyor beynimin bir parçası yanımdayken yaşadığıma 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edmond wrote:Devrimk ölmemem için zarları falan mı değiştirdinGerçekten inanasım gelmiyor beynimin bir parçası yanımdayken yaşadığıma
Beyin değilmiş onlar sümük ve öğlen yemeğinde yediklerin fışkırmış darbenin etkisiyle, öyle bir görüntü oluşmuş! :schemes:
.
-
Mark
- Kullanıcı

Hey huro beynine bastım mı acaba bilmiyom
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Ya, umarım basmamışsındır, ben onu kafama uhulayacağım 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Zarlarda bir hile yok. Olaya şu şekilde bakmak lazım, normalde ölmeni gerektirecek bir yara aldın. (22 dmg) Fakat hayatta kalmayı başardın, Kragash'ın yardımıyla da yürüyebilecek durumdasın şu an. Durumun pek iyi değil dinlenmen gerekiyor tabii ki.Edmond wrote:Devrimk ölmemem için zarları falan mı değiştirdinGerçekten inanasım gelmiyor beynimin bir parçası yanımdayken yaşadığıma
Hadi o da olsun bakalım.Tersyuz wrote:Ben bundan sonra ranger gitmeye karar verdim. Acaba puanlarımı spot listen yerine hide ve move silent'a kaydırabilir miyim? Aldığım prestige classlar puan fakiri olduğu için hepsine puan veremiyorum, scent yeteneğim gelince de spot listen'a ihtiyacım olmayacak.
Ya böyle Wulfgar'a hemen cevap yazdım, sanki olayın akışı içinde daha doğru olur gibi geldi bana, yoksa diğerlerini beklemem mi gerekiyordu?
Bir de Wulfgar, (tersyuz) sen Shifter misin, nasıl bir ırktır o? Neye benzediğini bilmiyorum açıkçası?
:schemes: Omuzuna Olaf elini koydu ama omuzun var mıydı? :schemes: Yarı kaplan filan mısın, tüylü müsün?
Bir de Wulfgar, (tersyuz) sen Shifter misin, nasıl bir ırktır o? Neye benzediğini bilmiyorum açıkçası?
Avatarımdaki resime benziyorum yüzümde dövme filan var.
Shift özelliğini kullanınca biraz daha hayvani bir görünüme bürünüyor pençeler çıkıyor filan. Atalarında kurtadam olan bir ırk. Wolverine gibi de düşünebilirsin.
http://www.wizards.com/dnd/images/roe_gallery/88209.jpg
Shift özelliğini kullanınca biraz daha hayvani bir görünüme bürünüyor pençeler çıkıyor filan. Atalarında kurtadam olan bir ırk. Wolverine gibi de düşünebilirsin.
http://www.wizards.com/dnd/images/roe_gallery/88209.jpg