Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Edmond Huor'un skillerinde fazlalık vardı.
Seach ve Spot, Cross Class olduğu için yatırdığın 4 puanın aslında 8 puan olması gerekiyor.
Onları kaldırdım çıkan 4 puanla
Tumble'ı 5 yaptım +2 Jump, +2 Balance synergy bonusu için.
Listen'ı 3 yaptım.
Tabii istersen tekrar değiştirebilirsin.
Toplam 42 puan dağıtman gerekiyor.
Bardic Lore 4 olarak sınıfsal özelliklerine yazdım skillerle karışmasın diye.
Seach ve Spot, Cross Class olduğu için yatırdığın 4 puanın aslında 8 puan olması gerekiyor.
Onları kaldırdım çıkan 4 puanla
Tumble'ı 5 yaptım +2 Jump, +2 Balance synergy bonusu için.
Listen'ı 3 yaptım.
Tabii istersen tekrar değiştirebilirsin.
Toplam 42 puan dağıtman gerekiyor.
Bardic Lore 4 olarak sınıfsal özelliklerine yazdım skillerle karışmasın diye.
devrimk wrote:Dwaxer senin skillerde fazlaymış toplam 30 skill puanın var, 40'ın üstünde dağıtmışsın.
Yoo, 30 dağıttım, şimdi hemen açtım RedBlade'i skillerin hepsini silip kontrol ettim: 30 point! Ama karakter kağıdını hazırlarken program featleri, vs ekledi rank sütununa.
Ã?rnek: Use Magic device skile 0.5x2=1 skill point yatırdım, ama Redblade programı rank sütununa 3 yazmış "Magical Aptitude" featten ötürü. Bunun gibi birkaç tane daha var, örneğin ben "Listen" skill almadığım halde "Alertness" featten ötürü Listen rank:2 göstermiş.
Yani ben 30 dağıttım ama RedBlade programı kullandığım için bu sonuç olmuş. İstersen ekstraları misc sütununa geçirip manual olarak tekrar düzelteyim?
devrimk wrote:Tamam takip açısından misce yazılması doğru, ben düzeltirim.
.
Mark, umuyorum ki o Necromancy malzemelerini yanında taşımayacaksın? Ã?ünkü ben huylanırım öyle şeylerden. :schemes: Onları yakacak mısınız artık, nasıl yok ediliyorsa edin lütfen.
Tersyuz; Olaf, tent(10), Bedroll(5), Pot, iron(10), Rope, silk (50 ft.)(5), toplam=(30lb) Wulfgar’ın çantasına aktarsa sorun olur mu? Olursa ne kadar taşıyabilir?
Ayrıca Alchemist's lab(40)ı kulede bırakacam taşımanın alemi yok, zırh gibi.
3 torchtan ikisini bırakacağım kuleye sadece 1 torch alıyorum yanıma.
Ve “Spell component pouch”a da benim ihtiyacım yok değil mi? Rahipler kullanıyor mu component?
Bu ayarlamalardan sonra, medium-loada düşeceğiz inşallah.
.
.
Arkadaşlar merakım yüzünden kızmazsanız bir şey soracağım, belki mevzu olmuştur da ben kaçırmış olabilirim. şimdi bende bir Faerun haritası var, üzerinde karınca duası gibi yazılar, ben sadece Luskan civarını biliyorum buranın
Neyse, bu Epoh, Suzail, vs maceramızın bölgesel olarak yeri neresidir, tarif edebilecek var mı?
Fallen Star denizinin neresinde, yakın mı? 
Arkadaşlar merakım yüzünden kızmazsanız bir şey soracağım, belki mevzu olmuştur da ben kaçırmış olabilirim. şimdi bende bir Faerun haritası var, üzerinde karınca duası gibi yazılar, ben sadece Luskan civarını biliyorum buranın
Fallen Star denizinin Kuzey-batı köşesine bakın, orada Cormanthor ormanını göreceksiniz.
Cormanthor ormanının batısında Shadowdale var. Onun üstünden geçen nehiri batıya doğru takip edin, Desertmouth dağlarının eteklerinde Epoh var. (Bu hayali bir kasaba)
Shadowdale'in üstünden geçen ana yolu Güney yönüne doğru takip edin, Tiverton ve Arabel'i geçeceksiniz. Arabel'in hemen Güney batısında King's Forests a yakın Broomwick köyü var. (Burası da haritada yok)
Suzail aynı yolu takip ederseniz biraz daha güneyde kalıyor.
Cormanthor ormanının batısında Shadowdale var. Onun üstünden geçen nehiri batıya doğru takip edin, Desertmouth dağlarının eteklerinde Epoh var. (Bu hayali bir kasaba)
Shadowdale'in üstünden geçen ana yolu Güney yönüne doğru takip edin, Tiverton ve Arabel'i geçeceksiniz. Arabel'in hemen Güney batısında King's Forests a yakın Broomwick köyü var. (Burası da haritada yok)
Suzail aynı yolu takip ederseniz biraz daha güneyde kalıyor.
-
Mark
- Kullanıcı

paraları mahzene saklayalım dedim. Biz yokken, hiç olmazsa daha güvende olur.
Devrimk, şatonun şu kapısını tamir edebilir miyim? Mending büyüsüyle, arkadaşlar kapıyı kaldırsa, kopan yerine yapsam olurmu bilmiyorum sonuçta zayıf bir büyü?
Devrimk, şatonun şu kapısını tamir edebilir miyim? Mending büyüsüyle, arkadaşlar kapıyı kaldırsa, kopan yerine yapsam olurmu bilmiyorum sonuçta zayıf bir büyü?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.