Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Scroll of Identify,
Scroll of Invisibility x3,
Scroll of Magic Missile x2,
Scroll of Resist Energy.
yaptım.

Identify scroll larından para kazanabilirim satışı baya iyi.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Edmond Huor'un skillerinde fazlalık vardı.
Seach ve Spot, Cross Class olduğu için yatırdığın 4 puanın aslında 8 puan olması gerekiyor.
Onları kaldırdım çıkan 4 puanla
Tumble'ı 5 yaptım +2 Jump, +2 Balance synergy bonusu için.
Listen'ı 3 yaptım.
Tabii istersen tekrar değiştirebilirsin.
Toplam 42 puan dağıtman gerekiyor.

Bardic Lore 4 olarak sınıfsal özelliklerine yazdım skillerle karışmasın diye.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer senin skillerde fazlaymış toplam 30 skill puanın var, 40'ın üstünde dağıtmışsın.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Birazda oyuna yazın, herkez buraya yazmış. :mad:
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Oh, sonunda karakterim hazır :evillaugh:
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dwaxer senin skillerde fazlaymış toplam 30 skill puanın var, 40'ın üstünde dağıtmışsın.

Yoo, 30 dağıttım, şimdi hemen açtım RedBlade'i skillerin hepsini silip kontrol ettim: 30 point! Ama karakter kağıdını hazırlarken program featleri, vs ekledi rank sütununa.
Ã?rnek: Use Magic device skile 0.5x2=1 skill point yatırdım, ama Redblade programı rank sütununa 3 yazmış "Magical Aptitude" featten ötürü. Bunun gibi birkaç tane daha var, örneğin ben "Listen" skill almadığım halde "Alertness" featten ötürü Listen rank:2 göstermiş.
Yani ben 30 dağıttım ama RedBlade programı kullandığım için bu sonuç olmuş. İstersen ekstraları misc sütununa geçirip manual olarak tekrar düzelteyim?
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Tamam takip açısından misce yazılması doğru, ben düzeltirim.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Tamam takip açısından misce yazılması doğru, ben düzeltirim.
:D Thanks. Bazı eşyalarımı da değiştireceğim haberin olsun. Böyle profesyonel halterciler gibi dolaşamam ortalarda, döşemeyi çökerticez. :mrgreen:

.
Mark, umuyorum ki o Necromancy malzemelerini yanında taşımayacaksın? Ã?ünkü ben huylanırım öyle şeylerden. :schemes: Onları yakacak mısınız artık, nasıl yok ediliyorsa edin lütfen.

Tersyuz; Olaf, tent(10), Bedroll(5), Pot, iron(10), Rope, silk (50 ft.)(5), toplam=(30lb) Wulfgar’ın çantasına aktarsa sorun olur mu? Olursa ne kadar taşıyabilir?

Ayrıca Alchemist's lab(40)ı kulede bırakacam taşımanın alemi yok, zırh gibi.
3 torchtan ikisini bırakacağım kuleye sadece 1 torch alıyorum yanıma.
Ve “Spell component pouch”a da benim ihtiyacım yok değil mi? Rahipler kullanıyor mu component?

Bu ayarlamalardan sonra, medium-loada düşeceğiz inşallah. :mrgreen:
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Wulfgar bu haliyle bizim apartmanın tepesine kolaylıkla sıçrayabiliyor. :D Tam bir spiderman olmuş. :mrgreen:
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Tente ve bedroll'u ben ata yüklüyorum, yoksa taşıyamam, diğerlerini ver.
Ã?bür türlü sırt çantası kendinden büyük turist gibi gezmemiz lazım.

Jump skilimi yazıyorum korkmayın.

27

Pota getirin basıcam. :evil:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Doğru yahu, kasabadan vs at alabiliyoruz değil mi? Paramız var nasıl olsa. :mrgreen: O zaman ben o saydığım eşyaları ata yüklerim sağol wulfgar yine de. :mrgreen:

Sonuç: sevgili DM'ım (yukarıda yazılanlara göre) yaya olarak artık medium load oluyorum değil mi? (Gerçi nası bir avantajı olacak bilmiyorum ama... )
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Olaf orta ağırlıkta zırh giyiyor, movement 20 ft'e düşüyor.
Medium Load'da eklenince 15 ft.'e düşüyor.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar merakım yüzünden kızmazsanız bir şey soracağım, belki mevzu olmuştur da ben kaçırmış olabilirim. şimdi bende bir Faerun haritası var, üzerinde karınca duası gibi yazılar, ben sadece Luskan civarını biliyorum buranın :mrgreen: Neyse, bu Epoh, Suzail, vs maceramızın bölgesel olarak yeri neresidir, tarif edebilecek var mı? :mrgreen: Fallen Star denizinin neresinde, yakın mı? :D
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Fallen Star denizinin Kuzey-batı köşesine bakın, orada Cormanthor ormanını göreceksiniz.
Cormanthor ormanının batısında Shadowdale var. Onun üstünden geçen nehiri batıya doğru takip edin, Desertmouth dağlarının eteklerinde Epoh var. (Bu hayali bir kasaba)
Shadowdale'in üstünden geçen ana yolu Güney yönüne doğru takip edin, Tiverton ve Arabel'i geçeceksiniz. Arabel'in hemen Güney batısında King's Forests a yakın Broomwick köyü var. (Burası da haritada yok)
Suzail aynı yolu takip ederseniz biraz daha güneyde kalıyor.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

paraları mahzene saklayalım dedim. Biz yokken, hiç olmazsa daha güvende olur.

Devrimk, şatonun şu kapısını tamir edebilir miyim? Mending büyüsüyle, arkadaşlar kapıyı kaldırsa, kopan yerine yapsam olurmu bilmiyorum sonuçta zayıf bir büyü? :wink:
Post Reply