O görünmezlik büyüsünün olduğu sayfayı okumak için, yıllarca temel büyü hareketlerini, uygun sözcükleri, ağı şekillendiren dinamikleri öğrendim, unutmadan söylim
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Bu arada, Devrimk editlersen sevinirim, diğer hikayelerin ve gerçek hayatın da etkisiyle, saz yerine ney yazmışım Biraz da ney çalmıştım yazmadan önce, kafa uçmuş Özür
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
devrimk wrote:Yenenthidas'ın uyarısıyla sadece Olaf tuzağa düştü.
Olaf 4 m. derinliğinde bir çukurda.
Dikkat ettiniz mi henüz kimseye bir fiske vur(a)madım. Tanrı Lathander benim kaderimi barış yolunda çizmiş anlaşılan. Ben koca popomu bu çukurdan çıkaramam arkadaşlar, arada tuttuğunuzu aşağıya atın bari. (ama kafama değil)
Benim size pek faydam dokunamaz artık, dikkat edin yukarıda. Allah'tan içimden gelen bir hisle Huor’a [Bear’s Endurance] büyüsü yapmışım düşmeden evvel. Hit point arttı değil mi Huor’un?
.
. devrimk, ben level 3 domain spell yapabiliyor muyum? Emin olamadım, sanki PHB ta "cleric, 1 level üstteki domain spelleri yapabilir" gibisinden bir ibare var sanki ama emin değilim, doğrusu nedir?
Eğer yapabiliyorsam yaptığım [Protection From Evil] yerine [Magic Circle against Evil] büyüsü yaparım çünkü. Baştan onu düşündüm gerçekten.
.
dwaxer wrote:. devrimk, ben level 3 domain spell yapabiliyor muyum? Emin olamadım, sanki PHB ta "cleric, 1 level üstteki domain spelleri yapabilir" gibisinden bir ibare var sanki ama emin değilim, doğrusu nedir?
Eğer yapabiliyorsam yaptığım [Protection From Evil] yerine [Magic Circle against Evil] büyüsü yaparım çünkü. Baştan onu düşündüm gerçekten.
.
Ã?yle birşey yok, şununla karıştırmış olabilirsin. Good domaini seçen rahip good büyüleri +1 seviye yüksekmiş gibi yapar. (Yani zaman, bölge, uzaklık gibi seviye ile artan özellikleri)
Gerçi çukura düşüp savaşa etki edebilecek karakterlerden birisin, biraz incelersen daha güzel büyüler bulabilirsin.
devrimk wrote:Gerçi çukura düşüp savaşa etki edebilecek karakterlerden birisin, biraz incelersen daha güzel büyüler bulabilirsin.
:schemes: :plotting: :schemes: Tabii, tabii; ilk anda düşmenin sarsıntısıyla aklım çalışmamış olabilir ama toparlarım şimdi.
Yalnız 5.levele kadar büyü hakkımı istediğim gibi spontane kullanabiliyordum değil mi? Ã?ünkü bir tane level-2 spell yaptım şimdi bir tane de domain slotun yerine level-2 büyü yapıcam, oluyor değil mi öyle?