Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond benden bir saniye önce atmış mesajı, halbuki benim mesaj önce olmalıydı ama farketmez herhalde. :D

Edmond Huor'un entruman saz değil miydi, ney de mi var sende? :schemes:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:D Arkadaşlar stres diz boyu. Kendimi vahşi batıda, bir barda etrafım katillerle dolu gibi hissttim. :mrgreen:
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Mark wrote:Üstelik, o görünmezlik büyüsü için ben yıllarca çalıştım.[/b] "
Yalana bak iki gün önce yapamıyordun daha. :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

O görünmezlik büyüsünün olduğu sayfayı okumak için, yıllarca temel büyü hareketlerini, uygun sözcükleri, ağı şekillendiren dinamikleri öğrendim, unutmadan söylim 8)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bu arada, Devrimk editlersen sevinirim, diğer hikayelerin ve gerçek hayatın da etkisiyle, saz yerine ney yazmışım :D Biraz da ney çalmıştım yazmadan önce, kafa uçmuş :D Özür :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Yenenthidas'ın uyarısıyla sadece Olaf tuzağa düştü. Uyarmasaydı bu zarlarla bir tek Wulfgar yukarıda kalacaktı.
Olaf 4 m. derinliğinde bir çukurda.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Diğer enlarga potu kimde?
Olaf'a atın.
Ben biraz bencillik edip içtim. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Yeni featimi kullanayım
Power attack -3 atack +6 dmg :evil:
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Yenenthidas'ın uyarısıyla sadece Olaf tuzağa düştü.
Olaf 4 m. derinliğinde bir çukurda.

:D Dikkat ettiniz mi henüz kimseye bir fiske vur(a)madım. Tanrı Lathander benim kaderimi barış yolunda çizmiş anlaşılan. Ben koca popomu bu çukurdan çıkaramam arkadaşlar, arada tuttuğunuzu aşağıya atın bari. (ama kafama değil) :mrgreen:

Benim size pek faydam dokunamaz artık, dikkat edin yukarıda. Allah'tan içimden gelen bir hisle Huor’a [Bear’s Endurance] büyüsü yapmışım düşmeden evvel. Hit point arttı değil mi Huor’un?
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
devrimk, ben level 3 domain spell yapabiliyor muyum? Emin olamadım, sanki PHB ta "cleric, 1 level üstteki domain spelleri yapabilir" gibisinden bir ibare var sanki ama emin değilim, doğrusu nedir?

Eğer yapabiliyorsam yaptığım [Protection From Evil] yerine [Magic Circle against Evil] büyüsü yaparım çünkü. :mrgreen: Baştan onu düşündüm gerçekten. :D
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
devrimk, ben level 3 domain spell yapabiliyor muyum? Emin olamadım, sanki PHB ta "cleric, 1 level üstteki domain spelleri yapabilir" gibisinden bir ibare var sanki ama emin değilim, doğrusu nedir?

Eğer yapabiliyorsam yaptığım [Protection From Evil] yerine [Magic Circle against Evil] büyüsü yaparım çünkü. :mrgreen: Baştan onu düşündüm gerçekten. :D
.
Ã?yle birşey yok, şununla karıştırmış olabilirsin. Good domaini seçen rahip good büyüleri +1 seviye yüksekmiş gibi yapar. (Yani zaman, bölge, uzaklık gibi seviye ile artan özellikleri)

Gerçi çukura düşüp savaşa etki edebilecek karakterlerden birisin, biraz incelersen daha güzel büyüler bulabilirsin.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Gerçi çukura düşüp savaşa etki edebilecek karakterlerden birisin, biraz incelersen daha güzel büyüler bulabilirsin.
:schemes: :plotting: :schemes: Tabii, tabii; ilk anda düşmenin sarsıntısıyla aklım çalışmamış olabilir ama toparlarım şimdi.

Yalnız 5.levele kadar büyü hakkımı istediğim gibi spontane kullanabiliyordum değil mi? Ã?ünkü bir tane level-2 spell yaptım şimdi bir tane de domain slotun yerine level-2 büyü yapıcam, oluyor değil mi öyle? :mrgreen:
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Olaf kafa üstü düşmüş.
Bless olabilir, birde şu Cortezi görebilirsen aşağıdan Hold person süper olur. :evil:
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Olaf kafa üstü düşmüş.
Bless olabilir, birde şu Cortezi görebilirsen aşağıdan Hold person süper olur. :evil:
DM okeyi versin, bir dahaki turda size ekstra "planar" bir yardım gönderecem merak etme. :schemes:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yahu bu Huor fighter olmalıymış, sazını çalacağına hemen kılıcına davranıyor. :schemes:
Post Reply