Yeşeren Umutlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Locked
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Peki nerden biliyoruz bu yaralı adamın ve bu yaşlı bunağın Esten'in bizi yolumuzdan alıkoymak için aramıza sızdırdığı adamlardan biri olup olmadığını? Nerden biliyorsunuz bu sarı benizlinin gerçekten de kör olduğunu? Belki bu şu anda baktığınızı yaralı adam bir katildir? Özgünüm aramızda tanımadığım kişilerin olmasına müsaade edemem." dedi Safir.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Ellessar vucudundaki kanin damarlarinda artik daha hizli aktigini hissedebiliyordu.Gozlerini acmaya korkuyordu acikcasi ama yapacak cesareti herzaman vardi.hafice nefes aldi igrenc bir yanik kokusu duydu. Gozlerini araladiginda gurubun kendinden biraz uzakta oldugunu gordu ufak bir tartisma yasaniyor gibiydi hafifce dogrulmustu yarasi agri yapmayi surduruyordu ama kendini iyi hissediyordu biraz daha dogrulduktan sonra
"Hey ..." diye bagirdi
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Tam Safiel'e bir cevap verecekti, yaralı adam "Hey..." diye seslendi. Hemen yanına gitti gnom. "Ah merhaba, durumun pek iyi değil ama düzelir gibi. Ben Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrcik' Lour, gnom illüzyonist. Sen?"
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

"Selamlar olsun sana " adini tekrarlamak istemisti ama tamani aklinda tutamamisti :)
"Ben Andor oglu Toledoras Elessar Telemnar, Kuytar dagliklarindan beri yoldayim"
yarasina baktiktan sonra "tesekkur ederim bana yardim ettiginiz icin bilmiyorum sizleri ama benim yoluma devam etmem lazim" ayaga kalti hafifce yarasi hala hareketlerinde aksakliga neden oluyordu ama fazla dikkat cekmeden gruptan ayrilmaliyim diye dusunuyordu
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Yol? İyi bir dinleyiciyimdir, şüphen olmasın! Bence ayrılmak zorunda değilsin. Hele o yarayla!"
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Gitmek istiyorsa gidebilir. Bize ne bundan! Hatta memnuniylet gidebilir hemen." dedi Safir alaycı bir sesle.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Safiel! Ona bakarsan ben de bir kere bizi senin o deli kardeşinden kurtarmak zorunda değildim! Görevimiz zorlu, daha çok insan daha çok rahatlık demek!" dedi hışımla Safiel'e, sonra da sakinleşerek Elessar'a döndü ve fısıldadı: "Kusuruna bakama, arada olur böyle ama iyi bir insandır aslında!"
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

"Aslinda ole karmasik bir hikayem yok" zamandan kazanip birseyler sallamaliydiki
gruptaki bir digeri alayci sozlerle kendisinde ithamda bulunmustu fikrini degistirip
"Aslinda haklisin hemen yola cikmasamda olur yaramin gecmesini beklesem daha iyi
bu yarama ragmen nicelerini obur dunyaya goturecek gucte olsamda (ayni alaycilikla cevap veriyordu adeta) biraz daha sizinle kalsam birsey kaybetmem Siz ne yone dogru gidiyordunuz ?"
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Benim adı Safiel. Ama hatırlamakta bile zorlandığım geçmişimi geride bırakmak istediğim için Safir adını kullanıyorum." dedi Safir.
"Artık biraz olsun kendine geldiğine göre neden böyle yaralandığını ve kimden kaçtığını anlatırsın herhalde."
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

"biraz oncede belirttigim gibi kuytar dagliklarindan beri yoldayim, Bir kiza asik olmustum ama ailesine gore yasanmamasi gereken bir iliskiydi ardindan kizlarindan uzaklasmam icin pesime dustuler sevdigimin ailesinide olduremiyecegime gore kacmak en mantikli secenekti bir mektup biraktim ona bulusacagimiz yerle ilgili onun yanina gidiyorum"
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Nedense sözlerin pek inandırıcı gelmedi. Peki kimle ve neyle dövüştün de bu yarayı aldın onu anlat o halde, Esten'in casusu." dedi Safir. Artık emin olmuştu. Bu da bir Esten casusu olmalıydı. Acındırma numarsıyla grubun arasına sızıp barbar çocuğu kaçıracaktı ve sonra da Esten'e kurban edecekti. En azından Safir, adamın planının böyle olduğunu düşünüyordu.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Once kilicini sirtina takti ardindan birkac adim atarak safirin yanina geldi grubun lideri oldugunu dusunuyordu
"Acikcasi anlattigimi kimselere inandirmak zorunda degilim bu bir
ikincisi ise bir casus degilim ve esten ismini bile bilmem
ucuncusu bu topraklara yabanci gibi duruyorsunuz az onceki gnomda bir gorevde ve tehlikeli isler pesinde kostugunuzu soyledigine gore herkesten suphe duymaniz normal
Size oncelikle (elini uzatarak) bana yardim ettiginiz icin tesekkur ederim
ama madem guvenmiyorsunuz surda sabaha az bir vakit var yollarimizi ayiririz buna musade edersiniz heralde avantaj sizde 1 e karsi 4-5 "
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

İhtiyar başını hafif yana eğmiş dikkatle konuşulanları dinliyordu.
Kendisiyle konuşan gnome kibarca ve gülümseyerek cevap verdi.
"Teşekkür ederim Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrcik' Lour-San bu yeteneksiz dövüşçüyü sözleriniz onurlandırıyor."
Sonra Safir'e döndü:
"Safir-San emin olun sizi yolunuzdan alıkoymak gibi bir niyetim yok. Kararlı sesinizden zaten bunu yapmaya çalışanın pişman olacağını anlamak zor değil. İstediğim, ateşinizde ısınıp bir bardak kahve içmekti."
Sonra Thereon'a döndü:
"Ã?ocuğum inan birinin yaşamını almak çözüm değildir, her zaman daha çok sorun çıkarır. Yanlış duymuyorsam şu an tüm kabile peşimizde."
Tartışmaya o kadar dalmışlardı ki gelen trollerin gürültüsünü duymamışlardı. İrili ufaklı bir çok trol bağırarak onlara doğru koşuyordu şimdi.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Sohbetimize burda devam edemiyeceğiz anlaşıldı." dedi Safir ve asasını ileri savurdu. Asasından mavi bir ışık çıktı.
Bir süre sonra tekrar kıyıya varmışlardı. Thereon ileriyi gösterdi: "Gemimiz gitmiş!" dedi.
"Deniz elfleri almış olmalı." diye düşüncesini belirtti Lydronk.
"şimdi troller bizim izimize bulana kadar ki bulacakalrını sanmıyorum burda tekrar kamp kuralım sohbetimizi de yarın sabaha bıraklaım ne dersiniz?" dedi Safir soğuk bir sesle.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Kamp yapmak mı? Hımm, bakalım... Peşimizde bir kabile dolusu troll ve burada uyuyalım diyorsun. Sanırım bana uyar, sizler? Zaten kamp kurmak için mükemmel bir zaman. Hatta derim ki bir de ateş yakalım böylece trolllerde bize katılır, ne dersiniz!"
Image
Locked