Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Dm duymasın, leather armoru vardır acsi azdır diye düşündüm.dwaxer wrote:Bence riske girdin; karşında hırsızların kralı (muhtemelen Dex.i yüksek biri) varken, attack bonusunu neden düşürdün ki? Bir vuruşta adamı götüreyim diyorsun anladığım kadarıyla; umarım ıskalamazsın. :schemes:Tersyuz wrote:Yeni featimi kullanayım: Power attack -3 atack +6 dmg
.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Hata oldu düzelteceğim şimdi.
Gerçi kritik vuruş DR'leri otomatik geçtiği için son ok gine de saplandı.
Gerçi kritik vuruş DR'leri otomatik geçtiği için son ok gine de saplandı.
Last edited by devrimk on Wed Apr 09, 2008 7:07 am, edited 1 time in total.
Hayır öyle bir şey yok. Savaş başlangısında hepinize ayrı ayrı insiyatif zarı atıyorum ve o sırayla oynatıyorum.dwaxer wrote:.
Benim aslında Wulfgar'dan sonra yazmam gerekiyor değil mi? Ama konum ve aksiyon itibarıyla birbirimizi etkilemeyiz diye yazmakta bir mahsur görmedim, umarım yanlış yapmamışımdır.
.
Yok zaten ben insiyatif zarını atmışsın, sıralamayı belirlemişsin anlamında söyledim. Savaş başlayınca yazdığın ilk turdan tahmin ettim sıralamayı. Zaten bir kere sıralamayı belirledikten sonra herhalde her tur aynı sırayla devam edecek?devrimk wrote: Savaş başlangısında hepinize ayrı ayrı insiyatif zarı atıyorum ve o sırayla oynatıyorum.
Bu arada Wufgar o kadar darbe aldığı halde hala yaşıyor mu? Tersyuz, madem arada kaldım keşke, meşhur bir biçme hareketi vardı (neydi adı? ) onu yapsaydın; kılıcını dairesel bir şekilde sallayıp çevrendekilerin hepsine birden vursaydın.
.
İnsiyatifi bir kere atıyorum sonra aynı sıralamayla devam ediyor yazma sıralarınızın o kadar önemi yok, eğer önce oynayan bir karakter durumu değiştirirse, ona göre ya hareketi ben değiştiririm, hayati bir konuysa tekrar karar vermenizi isterim.
Whirlwind attack söylediğin saldırı biçimi. O feati almak için bir seri feat almak gerekiyor.
Whirlwind attack söylediğin saldırı biçimi. O feati almak için bir seri feat almak gerekiyor.