Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Devrimk, odada kaç kişi var? Burning hand asamı kullanıcam da, eğer yakınlarsa birbirlerine, çünkü elimdeki diğer asam melf olan çok kıymetli! :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Oda da çok kişi var fakat savaş edecek çok kişi yok, Cortez ve Sebba hariç iki kişi gördün henüz. Bu arada Burning hands'in mesafesi 15 ft. aşağıya yaklaşman lazım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Yeni featimi kullanayım: Power attack -3 atack +6 dmg :evil:
Bence riske girdin; karşında hırsızların kralı (muhtemelen Dex.i yüksek biri) varken, attack bonusunu neden düşürdün ki? Bir vuruşta adamı götüreyim diyorsun anladığım kadarıyla; umarım ıskalamazsın. :schemes:
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Benim aslında Wulfgar'dan sonra yazmam gerekiyor değil mi? Ama konum ve aksiyon itibarıyla birbirimizi etkilemeyiz diye yazmakta bir mahsur görmedim, umarım yanlış yapmamışımdır. :mrgreen:
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

İşler kötü; :roll: sonumuz mu geldi ne?
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Aboww. kortez nebçim vurdu. :-o
Kortez bayağı yaralandı ama bu tur onu öldüremezsek ben iniyorum galiba.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:
Tersyuz wrote:Yeni featimi kullanayım: Power attack -3 atack +6 dmg :evil:
Bence riske girdin; karşında hırsızların kralı (muhtemelen Dex.i yüksek biri) varken, attack bonusunu neden düşürdün ki? Bir vuruşta adamı götüreyim diyorsun anladığım kadarıyla; umarım ıskalamazsın. :schemes:
.
Dm duymasın, leather armoru vardır acsi azdır diye düşündüm.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Devrimk, ben nasıl oklarla vuruldum? protection from arrow büyüsü yaptım. Büyülü oklar mı bunlar?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Hata oldu düzelteceğim şimdi.
Gerçi kritik vuruş DR'leri otomatik geçtiği için son ok gine de saplandı.
Last edited by devrimk on Wed Apr 09, 2008 7:07 am, edited 1 time in total.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Çok sağol , :roll:
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer Yenenthidas Olaf'ın yanına düşecek.
şu an baygın, önümüzdeki tur DC:10'a fort save atacak bu save her tur +1 zorlaşacak.
Bu saveyi tutturamazsa ölecek. İşi şansa bırakmamak için Yenethidas'ı iyileştirdim.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Benim aslında Wulfgar'dan sonra yazmam gerekiyor değil mi? Ama konum ve aksiyon itibarıyla birbirimizi etkilemeyiz diye yazmakta bir mahsur görmedim, umarım yanlış yapmamışımdır. :mrgreen:
.
Hayır öyle bir şey yok. Savaş başlangısında hepinize ayrı ayrı insiyatif zarı atıyorum ve o sırayla oynatıyorum.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote: Savaş başlangısında hepinize ayrı ayrı insiyatif zarı atıyorum ve o sırayla oynatıyorum.
Yok zaten ben insiyatif zarını atmışsın, sıralamayı belirlemişsin anlamında söyledim. Savaş başlayınca yazdığın ilk turdan tahmin ettim sıralamayı. Zaten bir kere sıralamayı belirledikten sonra herhalde her tur aynı sırayla devam edecek? :mrgreen:

Bu arada Wufgar o kadar darbe aldığı halde hala yaşıyor mu? Tersyuz, madem arada kaldım keşke, meşhur bir biçme hareketi vardı (neydi adı? ) onu yapsaydın; kılıcını dairesel bir şekilde sallayıp çevrendekilerin hepsine birden vursaydın. :-P Bayılırsan, akıllılık edip çukura doğru düşersin umarım. :mrgreen: Ben aşağıda pansuman yaparım sana. (ama ölme sakın! )
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

İnsiyatifi bir kere atıyorum sonra aynı sıralamayla devam ediyor yazma sıralarınızın o kadar önemi yok, eğer önce oynayan bir karakter durumu değiştirirse, ona göre ya hareketi ben değiştiririm, hayati bir konuysa tekrar karar vermenizi isterim.

Whirlwind attack söylediğin saldırı biçimi. O feati almak için bir seri feat almak gerekiyor.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.........
Post Reply