Yeşeren Umutlar
Kendisinin de gitmesini teklif edecekti. Ama bu ırka güveni kalmamıştı. Öldürmek onar için bir oyun gibiydi neredeyse. Hemen şuan aklından bir efsun okuyarak onları uyutmak geçti ama orman onların ormanıydı içinde daha ne gibi tehlikeler vardı onlara zarar verebilecek. Oturdu gelmelerini bekliyordu artık. Uzun süre dönmezlerse kendisininde gitmesini tavsiye edecek yararına olacaklarını belirtecekti. Ama daha ne olacağı belli değildi. Sakin olmaya çalışarak bekledi.
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

"Bende memnun oldum inan bana sozlerimi yerine getirememek hicte aliskanligim degildir" diye cevap verdi.
kafasini hafifce kaldirdiginda gnomun onlari izledigini farketti cocuk sonucta onlarin goreviydi ve kendisi bir yabanciydi.Sonra ona dogru bakti "Seninde keyfin yok gibi bu cok normal Bu cocugun ve bilmiyorum daha kac cocugun dunyanin varolusu icin korunmasi gerektigini anladim" ardindan gruptaki digerlerine de birer bakis atarak ." buraya kadar tamam ben bir yabanciyim bana guvenmemektede haklisiniz buda tamam ama asil anlamadigim siz daha birbirinize bile guvenmiyorsunuz henuz daha bir grup bile olamamissiniz hic ortak hareket etmiyorsunuz bunun nedenini bi turlu anlayamadim iste , su etrafiniza bir bakin herkes bagimsiz hareketlerini surduruyor bir lider olarak Safiri gormustum ilk karsilastigimda sizinle, hele ona kimsenin guveni yok akilli bu soylediklerimi bir dusunun eger dusmaniniz olsam ve cocugu ele gecirecek olsam sizi birbirinize cok rahatca dusurebilirdim"
kafasini hafifce kaldirdiginda gnomun onlari izledigini farketti cocuk sonucta onlarin goreviydi ve kendisi bir yabanciydi.Sonra ona dogru bakti "Seninde keyfin yok gibi bu cok normal Bu cocugun ve bilmiyorum daha kac cocugun dunyanin varolusu icin korunmasi gerektigini anladim" ardindan gruptaki digerlerine de birer bakis atarak ." buraya kadar tamam ben bir yabanciyim bana guvenmemektede haklisiniz buda tamam ama asil anlamadigim siz daha birbirinize bile guvenmiyorsunuz henuz daha bir grup bile olamamissiniz hic ortak hareket etmiyorsunuz bunun nedenini bi turlu anlayamadim iste , su etrafiniza bir bakin herkes bagimsiz hareketlerini surduruyor bir lider olarak Safiri gormustum ilk karsilastigimda sizinle, hele ona kimsenin guveni yok akilli bu soylediklerimi bir dusunun eger dusmaniniz olsam ve cocugu ele gecirecek olsam sizi birbirinize cok rahatca dusurebilirdim"
Lydronk oflayıp yerinden kalktı, dizlerinden kuvvet alıyordu: "Evet, haklısın. Pek çok yönden haklsın en azından. Yanıldın noktalardan biri şu ki, ben, en azından sedece ben sana güveniyorum. Senden ciddi bir şüphem yok, o çocuğu koruma görevi bana verildi. Thereon'u tehdit eden sadece sen olmayabilrisin! Ne bileyim, bir uçurumdan aşağı kaysa... Çok uç bir örnek gerçi... Safiel'e gelince. Ona olan güvenimi kaybetmiştim. Neredeyse hepimiz gibi. Hala ona güveniyorum. En azından bu benim borcum... Dün yaptıklarımı düşünürsek..." burada titremeye başlamıştı.
İhtiyar Fujiwara dryadlara karşı koymamıştı, kılıcını sessizce yere bıraktı. Savaş etmelerini önleyecekse bu çok küçük bir bedeldi. Huor'un saldırısını ve yanan tahtaların kokusunu duydu, gençliğin getirdiği tecrübesizlik, yaşlılığın getirdiği bilgeliğe yenik düşmüştü, Huor'da kısa sürede pes etti.
Dryadların konuşmaları ve uygulamaları kötülük kokuyordu, kötülük değilse bile en basit tabiriyle bencillik ve vurdumduymazlık.
İki genci ölümcül olabilecek bir yere yolladılar üstelik ne için?
Uzun süre sessizce oturdu, sonra gnomun sessizliğini bozduğunu duydu.
"Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrcik' Lour-San çok büyük bir sorumluluk almışsın, herhangi birinin kaldıramayacağı bir yük. Kendini zorlama, yapabileceğinin en iyisini yaptığından eminim, her şey olacağına varır."
Dryadların konuşmaları ve uygulamaları kötülük kokuyordu, kötülük değilse bile en basit tabiriyle bencillik ve vurdumduymazlık.
İki genci ölümcül olabilecek bir yere yolladılar üstelik ne için?
Uzun süre sessizce oturdu, sonra gnomun sessizliğini bozduğunu duydu.
"Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrcik' Lour-San çok büyük bir sorumluluk almışsın, herhangi birinin kaldıramayacağı bir yük. Kendini zorlama, yapabileceğinin en iyisini yaptığından eminim, her şey olacağına varır."
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
"Tek ben mi? Fujiwara, bütün grup Thereon adına hayatını vermeye hazırdır eminim. Fakat görüştüğümü deniz elfi, Thereon Hiray'ın simgesi olduğundan ve Hiray ırkımla çok içli dışlı olduğundan bu görevi özellikle bana verdi. Açıkçası çok memnunum, Thereon espriden anlıyor." bir an sırıtabildi, sonra ise eski haline döndü. "Ayrıca, Fujiwara-son -son muydu?- bu umutsuz anımda senin bilgeliğinin birkaç öyküsünü dinlemek iyi olacaktır, eminim..."
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

"Butun grubu bilemiycem ama eger istersen bu gorevinde sana yardimci olabilmek icin kiliicim emrinderir " Ardindan birkac adim atti ve suana kadar agzini bicak acmamis bir bayan elfin yanina gitti."Suana kadar pek birsey soylemediniz ortak lisani kullanmiyormusunuz, bu arada bilmiyorum duydunuzmu ama ben Toledoras Elessar Telemnar" diye elfce konusmustu
kadinin gozleri icine bakanin bakislarini delecek kadar derin ve anlamliydi bu kadar olaya ve belkide kimbilir bundan onceki yasadiklarina ragmen saclarindaki isilti hic kaybolmamis ben burdayim diye haykiriyordu adeta
kadinin gozleri icine bakanin bakislarini delecek kadar derin ve anlamliydi bu kadar olaya ve belkide kimbilir bundan onceki yasadiklarina ragmen saclarindaki isilti hic kaybolmamis ben burdayim diye haykiriyordu adeta
Gülümseyerek "Ortak lisan biliyorum Elessar." dedi. Daha önce tanışıyormuşcasına hitab etmişti. Konuşacak kimse de yoktu pek. Biriyle konuşması iyi olurdu. "Merak etme sana büyücümüzden daha fazla güveniyorum." dedei tebessüm ederek. Uzun zamandır ilk defa tebessüm etmişti, içinden gelerek... "Grubumuz biraz karmaşa içinde. Hiç kimse ne yapacağını bilmiyor. Karar vermek oldukça zor. Ama ben kararımı verdim. Yurduma dönüp birinden almam gereken bir şey var. Beni çağırıyor. Yolum uzun sayılır ve bu uzun yolda benimle gelmeyi düşünen daha çıkmadı. Sanada sormuş olayım. Yurduma gelmek istermisin? Sıcak karşılanacağından emin olabilirsin. Daha şimdi tanıştık ama biz elfler insanların içini anlarız. Gerçekten anlarız..." diyerek cevap vermesini bekledi.
Lydronk sıkıntılı ruh halinden kurtulmaya uğraştı, sırıtarak(ya da öyle yaptığını sanarak) Thereon'a cevap verdi: "Deniz elfinin sözlerini hatırlamıyor musun, sayğıdeğer Hiray'ın sembolü? Beni biliyordun, gücüne pekçok kez şahit oldum zaten ama gerçekten, oluruna bırakmaya gelmezsin, Thereon. Senin peşinde öyle korkunç güçler var ki, tanrılar ancak yaraşabilirler!"
Huor şaşkın bir şekilde Troll'lere baktı,
*Tehlikeli olmasa gerek, belki de Dryad'ların troll'lere zaafı vardır.*
dedi yalnızca cesaret vermek için.
*Ama öncelikle büyülerimizi gönderelim!*
dedi gülümseyerek Safir'e.Safir'e karşı uzun zamandır ilk kez gülüyordu.Mağaranın ağzına baktı, basit bir ateş topu yıkabilir gibi görünüyordu.Huor korkusuzca ateş topunu yolladı, sözleri şiirlerleydi yine.Minnä'yı anlatan bir şiirdi.Ve ateş topu muazzam bir hızla ilerleyip duvarı yıkmıştı.Ancak ne yazıkki iki üç troll kurtulmuş görünüyordu.Fakat tehlike hala geçerli gibiydi.
*Tehlikeli olmasa gerek, belki de Dryad'ların troll'lere zaafı vardır.*
dedi yalnızca cesaret vermek için.
*Ama öncelikle büyülerimizi gönderelim!*
dedi gülümseyerek Safir'e.Safir'e karşı uzun zamandır ilk kez gülüyordu.Mağaranın ağzına baktı, basit bir ateş topu yıkabilir gibi görünüyordu.Huor korkusuzca ateş topunu yolladı, sözleri şiirlerleydi yine.Minnä'yı anlatan bir şiirdi.Ve ateş topu muazzam bir hızla ilerleyip duvarı yıkmıştı.Ancak ne yazıkki iki üç troll kurtulmuş görünüyordu.Fakat tehlike hala geçerli gibiydi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Tepenin arkasındaki trollerde gürültüyü duymuş onlara saldırıya geçmişti. İkisi de şaşırmıştı. Bu kadar fazla sayıda oldukalrını tahmin etmiyorlardı.
"Demek dryadlar bundna dolayı buraya gelmeye korkuyorlarmış. sayıları umduğumuzdan daha fazla. Hem de çok." diye bağırdı Safir.
Ona doğru gelen ilk trolle bir yıldırım yolladı. Ama pek işe yaramamıştı.
"Derileri çok kalın." diye söyledni Safir.
"Demek dryadlar bundna dolayı buraya gelmeye korkuyorlarmış. sayıları umduğumuzdan daha fazla. Hem de çok." diye bağırdı Safir.
Ona doğru gelen ilk trolle bir yıldırım yolladı. Ama pek işe yaramamıştı.
"Derileri çok kalın." diye söyledni Safir.
Huor düşündü, kalın deriyi yırtmak, kesmek gerekti.Ne yapmalıydı, yanında kılıç yoktu.Ok vardı, artık etraftaki gözlere nişan almalıydı.
*Safir, gönderebildiğin bütün canavarları çıkar sahaya, yalnızca ikimize yüklenmesinler!*
dedi ortaya birkaç hayvan çağırırken, bir kurt çağırmıştı, bir de ayı.Onun dışındakilere gücü yetmiyordu.Huor eline aldığı yayıyla ardarda iki ok attı, bir troll'ün iki gözüne çarpmış, etrafına delice saldırmaya başlamıştı.Tehlikeliydi, ancak eskisi kadar değil.
*Safir, gönderebildiğin bütün canavarları çıkar sahaya, yalnızca ikimize yüklenmesinler!*
dedi ortaya birkaç hayvan çağırırken, bir kurt çağırmıştı, bir de ayı.Onun dışındakilere gücü yetmiyordu.Huor eline aldığı yayıyla ardarda iki ok attı, bir troll'ün iki gözüne çarpmış, etrafına delice saldırmaya başlamıştı.Tehlikeliydi, ancak eskisi kadar değil.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Elf'in yanina oturrmustu "Sizinle diyariniza kadar eslik etmekten onur duyarim " alcak sesle devam etti
"ama onceligin cocugu korumak olup olmadigi konusunda suphelerim var Benimde beni bekleyen birkac kisiye haber gondermem gerekebilir. Hemde yalniz hareket etmemis oluruz aslinda.Biraz bekleyelim su tutsakliktan kurtulduktan sonra grubun da neler yapacagina bir bakalim hem belki destek de toplayabilirim. Bu arada isminiz bahsetmediniz?"
"ama onceligin cocugu korumak olup olmadigi konusunda suphelerim var Benimde beni bekleyen birkac kisiye haber gondermem gerekebilir. Hemde yalniz hareket etmemis oluruz aslinda.Biraz bekleyelim su tutsakliktan kurtulduktan sonra grubun da neler yapacagina bir bakalim hem belki destek de toplayabilirim. Bu arada isminiz bahsetmediniz?"