Yeşeren Umutlar
O anda babasının ona sarıldığı ana döndü Safir. Babsının gözleri ışıl ışıldı.
"Aman Tanrım, bana büyü yapmış olmalı. Beni gruba karşı kışkırttı. Ben ne yaptım?"
O sırada hancı dışarı çıktı: "İmdat! Misat'a saldırıyorlar. Yardım edin." diye bağırdı.
Halk kazma, kürek ne buldularsa hanın içine doluştular. Kerrher odasında hala gülümsüyordu:
"En azından Safir'i grubun haini yaptım. Bu da bir şey. Artık grup görevine ulaşamayacak. Ã?ünkü Safir kilit karakter." diye düşündü mutlulukla.
O sırada odasına yaşlı bir adam girdi:" Aferin, Kerrher. ödüllendireceksin. Esten'in güvenini kazandın."
"Bu benim için büyük bir şeref, Esod." dedi Kerrher.
Safir, asaıyla tüm grubu tek tek ışınladı. şimdi Misat'ın dışındaydılar.
"Özür dilerim. Zihnim bulanmıştı. Ben hain değilim." diye söyleniyordu.
"Aman Tanrım, bana büyü yapmış olmalı. Beni gruba karşı kışkırttı. Ben ne yaptım?"
O sırada hancı dışarı çıktı: "İmdat! Misat'a saldırıyorlar. Yardım edin." diye bağırdı.
Halk kazma, kürek ne buldularsa hanın içine doluştular. Kerrher odasında hala gülümsüyordu:
"En azından Safir'i grubun haini yaptım. Bu da bir şey. Artık grup görevine ulaşamayacak. Ã?ünkü Safir kilit karakter." diye düşündü mutlulukla.
O sırada odasına yaşlı bir adam girdi:" Aferin, Kerrher. ödüllendireceksin. Esten'in güvenini kazandın."
"Bu benim için büyük bir şeref, Esod." dedi Kerrher.
Safir, asaıyla tüm grubu tek tek ışınladı. şimdi Misat'ın dışındaydılar.
"Özür dilerim. Zihnim bulanmıştı. Ben hain değilim." diye söyleniyordu.
"Ahh gene aynı zırvalar, ben suçlu değilim ben şuyum ben buyum! İçinde hiç kötülük olmasa o büyü sana etki etmezdi, demek ki hala var ve o yüzden yapabiliyorsun. İçinde hala Safir'e karşı güveni olanlar lütfen çekinmeden söylesin!" dedi Algénia etrafındakilere. Ses gelmeyince "Bakın şimdi güvenirsek bir daha olmayacağı ne malum? Huor grubun liderisin hızlı bir karar vermelisin!" dedi anlamasını bekleyerek. Aldığı eğitim tamamlanmıştı artık düzgünce düşünüyor fikrini beyan ediyordu.
Lydronk üzerindeki tozları silkeledi. Safiel'e homurtulu bir cevap verdi: "Tabii, tabii... Bak Safiel gnomlar bile belli durumlarda ciddi olmayı becerebiliyor, sen mi beceremeyeceksin! Bu bir şaka değildi, belli. Bu davranışlarındaki olsaı sebepler beni korkutuyor. şimdi ne bekliyorsun, büyü etkisi altında kaldığına inanmamı mı!? Pöh, saçmalık..."
Sonra Huor'a döndü: "Bayan Hilley'e iyi bir büyü yaptın, Huor. Gerçekten, pek açık bulamadım!" gülümsemeye çalıştı ama başaramayınca Safiel'e dönüp hırladı. Doğru muydu yaptığı acaba? Safiel'i delirten Lydronk'tu. Ona borçlu sayılırdı...
Sonra Huor'a döndü: "Bayan Hilley'e iyi bir büyü yaptın, Huor. Gerçekten, pek açık bulamadım!" gülümsemeye çalıştı ama başaramayınca Safiel'e dönüp hırladı. Doğru muydu yaptığı acaba? Safiel'i delirten Lydronk'tu. Ona borçlu sayılırdı...
"Çok özür dilerim. Kafan allak bullak olmuştu." dedi. Ama nafileyid bunu biliyordu. Artık kimse onu affetmeyecekti.
Lydronk'a baktı: "Gerçekten beni affedemeyecksin hiç bir zaman. dimi?"
"Sadece bana suçluymuşum gibi darvarmayın. Elessar ne olursa olsun başka biri tarafından da olsa askerlere ihbar edilecekti. Grup yine tehlikeye girecekti." dedi Safir.
Sonra: "Eğer isterseniz ben de Deru gibi sizden ayrılırım. Ama unutmayın ben olmadan görevinizi tamamlayamazsınız." dedi ve diğerlerinin yanıtlarını bekledi.
Lydronk'a baktı: "Gerçekten beni affedemeyecksin hiç bir zaman. dimi?"
"Sadece bana suçluymuşum gibi darvarmayın. Elessar ne olursa olsun başka biri tarafından da olsa askerlere ihbar edilecekti. Grup yine tehlikeye girecekti." dedi Safir.
Sonra: "Eğer isterseniz ben de Deru gibi sizden ayrılırım. Ama unutmayın ben olmadan görevinizi tamamlayamazsınız." dedi ve diğerlerinin yanıtlarını bekledi.
Fujiwara sakince konuştu:
"Birbirinize bu kadar müsahamasızken, nasıl bu büyük görevi başarmayı düşünebilirsiniz? Safir büyü altındayken yaptıklarından sorumlu tutulabilir mi? Tutulabilir diyorsanız büyücülerin kudretini bilmiyorsunuz demektir."
Fujiwara biraz düşündükten sonra ekledi:
"Birbirimizi suçlayacağımıza çözüm üretmeye çalışalım, yargılanan o suçsuz adamı nasıl kurtaracağız? Kılık değiştirip tekrar şehre mi dönsek?"
"Birbirinize bu kadar müsahamasızken, nasıl bu büyük görevi başarmayı düşünebilirsiniz? Safir büyü altındayken yaptıklarından sorumlu tutulabilir mi? Tutulabilir diyorsanız büyücülerin kudretini bilmiyorsunuz demektir."
Fujiwara biraz düşündükten sonra ekledi:
"Birbirimizi suçlayacağımıza çözüm üretmeye çalışalım, yargılanan o suçsuz adamı nasıl kurtaracağız? Kılık değiştirip tekrar şehre mi dönsek?"
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Huor başını iki yana salladı.Safir'e baktı ve *Hala Safir değilsin, hala Safiel'sin sen, büyü değildi sana yapılan, tamamen kendi hırsındı!*
ARdından gitmekte olan askerlerin ortasına bir büyü yolladı, aynısını Minnä da yapınca askerlerin hepsi uyuyakalmıştı, Huor Elessar'a bakarak "Koş!* diye bağırdı.Elessar hemen ellerini kurtardı ve döndü.Huor Minnä'ya baktı, Minnä Huor'un ne demek istediğini anlamıştı.Huor hipnotize büyüsünü zaten dikkati dağılmış olan Safir'e uyguladı.
Kurtulmuşlardı.Artık şehrin tümüyle dışındaydılar.Huor Safir'i hipnotize edince şehrin dışına gitmeleri için teleport büyüsünü kendisi yapmış oldu.Minnä da kendi teleport büyüsünü yapmıştı.Minnä ve Safiel baygın yatıyorlardı.Huor başını iki yana sallayarak:
*Her şeyi mahvettin Safiel!Her şeyi!*
Ardından Lydronk'a döndü:
*Gel benimle!*
Kendilerini iki tüccar şeklinde göstermek için iki ilizyon büyüsü yapmışlardı.şehre iki tüccar olarak girmişlerdi.Diğerleri kamp alanındaydı.Huor Lydronk'a dönerek:
*şimdi ne yapmamız gerekiyor?*
ARdından gitmekte olan askerlerin ortasına bir büyü yolladı, aynısını Minnä da yapınca askerlerin hepsi uyuyakalmıştı, Huor Elessar'a bakarak "Koş!* diye bağırdı.Elessar hemen ellerini kurtardı ve döndü.Huor Minnä'ya baktı, Minnä Huor'un ne demek istediğini anlamıştı.Huor hipnotize büyüsünü zaten dikkati dağılmış olan Safir'e uyguladı.
Kurtulmuşlardı.Artık şehrin tümüyle dışındaydılar.Huor Safir'i hipnotize edince şehrin dışına gitmeleri için teleport büyüsünü kendisi yapmış oldu.Minnä da kendi teleport büyüsünü yapmıştı.Minnä ve Safiel baygın yatıyorlardı.Huor başını iki yana sallayarak:
*Her şeyi mahvettin Safiel!Her şeyi!*
Ardından Lydronk'a döndü:
*Gel benimle!*
Kendilerini iki tüccar şeklinde göstermek için iki ilizyon büyüsü yapmışlardı.şehre iki tüccar olarak girmişlerdi.Diğerleri kamp alanındaydı.Huor Lydronk'a dönerek:
*şimdi ne yapmamız gerekiyor?*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"şimdi mi? Ah, sanırım şu bay Alger'in dükkanına gitsek iyi olacak, kadın onun da planın bir parçası olduğunu söylemişti!" dedi Lydronk. İki üç sokak saptıklarında karşılarında camı çatlak bir dükkan gördüler. "Bir buçukluk neden camı kırmayı denesin ki? Değil mi Huor?" dedi şüphesini yüksek sesle dile getirerek. Dükkana doğru yürümeye başladılar.
"Ah merhaba, Bay Alger siz misiniz?" diye sordu Lydronk. "Evet, benim... şu anda dükkanın kapalı olduğunu unutmasanız iyi olur ama birşey satamam!" diye suratsızca cevap verdi adam. Lydronk onaylarcasına başını salladı: "Haklısınız, benim de mallarımın yarısı çalınsa ben de birşey satamazdım! O camdaki çatlak ne?". Adam cevap verdi: "Ã?atlak mı? Hırsız yapmış olmalı, gerçekten hiç dikkat etmemiştim..." diyordu ama çatlak görülmeyecek gibi değildi. Lydronk sırıtmasına engel olmaya çalıştı kendince: "Sanırım bir buçukluk girmişti dükkanınıza? Neden cama birşey yapsıun ki, kilidi açmak varken..."
"Hiç bir fikrim yok. Belki de çarpmıştır..." dedi Bay Alger, endişeli görünüyordu. Lydronk yakaldığı açıkları sıralamaktan çekinmiyordu: "Eh, stoklarınızın yarısının çalınması sizi pek üzmedi herhalde, gayet normal birşeymiş gibi konuşuyorsunuz. Başka bir yerde deponuz mu var ki?"
Adam cevap verecekti ki ağzını kapadı. Sonra yine açtı: "Ah, bir depom var. şehir dışında tabii. Çok güçlü simya malzemeleri barındırıyor o depo..."
"Ah merhaba, Bay Alger siz misiniz?" diye sordu Lydronk. "Evet, benim... şu anda dükkanın kapalı olduğunu unutmasanız iyi olur ama birşey satamam!" diye suratsızca cevap verdi adam. Lydronk onaylarcasına başını salladı: "Haklısınız, benim de mallarımın yarısı çalınsa ben de birşey satamazdım! O camdaki çatlak ne?". Adam cevap verdi: "Ã?atlak mı? Hırsız yapmış olmalı, gerçekten hiç dikkat etmemiştim..." diyordu ama çatlak görülmeyecek gibi değildi. Lydronk sırıtmasına engel olmaya çalıştı kendince: "Sanırım bir buçukluk girmişti dükkanınıza? Neden cama birşey yapsıun ki, kilidi açmak varken..."
"Hiç bir fikrim yok. Belki de çarpmıştır..." dedi Bay Alger, endişeli görünüyordu. Lydronk yakaldığı açıkları sıralamaktan çekinmiyordu: "Eh, stoklarınızın yarısının çalınması sizi pek üzmedi herhalde, gayet normal birşeymiş gibi konuşuyorsunuz. Başka bir yerde deponuz mu var ki?"
Adam cevap verecekti ki ağzını kapadı. Sonra yine açtı: "Ah, bir depom var. şehir dışında tabii. Çok güçlü simya malzemeleri barındırıyor o depo..."
*Simya mı!*
Diye gürledi Huor.
*En çok ilgimi çeken şeydir, lütfen bize biraz gösterir misiniz?Gerçekten fazlasıyla gencim ve görmem gerekiyor, öğrenmem gerekiyor, lütfen!*
Adam, ne kadar olmaz dese de Huor ısrarlıydı.
Diye gürledi Huor.
*En çok ilgimi çeken şeydir, lütfen bize biraz gösterir misiniz?Gerçekten fazlasıyla gencim ve görmem gerekiyor, öğrenmem gerekiyor, lütfen!*
Adam, ne kadar olmaz dese de Huor ısrarlıydı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Hayır, hayır! Depo çok uzakta, şehrin çok dışında... Çok fazla dışında hem de... Olmaz dedim!" adam da Huor kadar ısrarcıydı. Asıl amacı depo dediği yerin gerçek amacını gizlemekti. "Hem," dedi "Simya ha orada ha burada öğrenmişssin, ne farkı var?" dedi adam. Tedirgindi. "İstersen sana bu kitabı verebilirim ama o depoya gidemeyiz!" dedi adam, 'Karışımlar' isimöli bir kitap çıkarıp masaya koyarken. Gnomun hassas burnu ise bir koku sezmişti. Sanki birşey kaynıyordu yakınlarda. Tam çıkaramamıştı gerçi...
Birden Misat şehri sallanamaya başladı. Kaldırmlar çatlamaya ve binalar yıkılmaya başlamıştı hemen ardından. Toprakran devasa ağaçlar çıkıyordu. Birden ortaya bir dryad çıktı: "Siz insanlar, ağaçlara yaptıklarınız işkencelerin cezasını çekeceksiniz." diye bağırdı.
"Artık tüm dünya ormanlarla kaplı olacak." diye de ekledi.
"Artık tüm dünya ormanlarla kaplı olacak." diye de ekledi.
Huor şaşkına dönmüştü, tüm dünyanın ormanlarla kaplanması onun için sorun değildi, aksine iyi olabilirdi, fakat insanların ceza çekmesi!Birisinin bu Dryad'lara dur demesi gerekiyordu.Huor Lydronk'a bakarak:
*Sanırım eski halimize dönüp, tüymemiz gerekiyor!*
*Sanırım eski halimize dönüp, tüymemiz gerekiyor!*
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Safir ve diğerleri de gürültüyü duymuşlardı. Minna, Huor'un Misattan hala geri dönmemesi üzerine endişelenmişti. Algenia Misat'a geri dönme fikrindeydi. Ama orda ne olduğu konusunda Safir'in bile bir fikri yoktu. Mikael ve Thereon'a döndü: "Hazırlıklı olun çocuklar. Büyük bir tehdit yaklaşıyor gibi." dedi. Pek onu dinleyemcekelrini biliyordu. Yine de uyarısını yapmıştı.
Fujiwara hızlı bir karar verilmesinin gerekliliğini biliyordu. Misat'a giderlerse tanınırlardı, ama insanlar tehlikedeyken bunu düşünmek söz konusu bile olamazdı.
"Safir hepimizi Misat'a ışınlayabilir misin? Huor'un yanına. Herkes temkinli olsun, gerekmedikçe silahınıza ya da büyünüze sarılmayın!"
"Safir hepimizi Misat'a ışınlayabilir misin? Huor'un yanına. Herkes temkinli olsun, gerekmedikçe silahınıza ya da büyünüze sarılmayın!"
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16