Arena - D&D ...(muhabbet)
Arenaya! Bu Shaginler suda yaşamıyor mu? Suda karşılaşmıyacağız değil mi?dwaxer wrote:Teprikler Tersyuz, 2000gp. Ara Haydut kampı oynayacak mısın yoksa direk arenaya mı? Bu arada bir sonraki rakibin: Sahuagin.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Tebrikler Artemis.
İkimizin de düşük seviyelerde işi zor 5-6'yı bulabilsek biraz rahatlarız.
Dwaxer mesela ben Fireball scrollu alıp görür görmez canavara atsam hile sayılır mı?
İkimizin de düşük seviyelerde işi zor 5-6'yı bulabilsek biraz rahatlarız.
Dwaxer mesela ben Fireball scrollu alıp görür görmez canavara atsam hile sayılır mı?
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Kötülük etmek gibi olmasın amadwaxer wrote:.
Edmond
Attack: 3+6=9 Başarısız!
Huor’un salladığı çift ağızlı devasa balta hedefi ıskalamıştı!
Etobur yaratık Krenshar karşı atağa geçti.
Full Attack: Bite +2 melee (1d6) and 2 claws +0 melee (1d4)
Bite attack: 10+2=12 Başarısız!
2 claws attack:2+0=2 Başarısız!
Ancak Huor hayvanın boynunu tutup savurdu; böylece sivri dişler ve keskin pençelerin merhametsizliğinden kurtarabilmişti kendini.
Bende de pençe var ordan biliyorum.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
.
Tersyuz, önemli olan D&D3.5 PHB kural kitabına uygun olması. Kurallara uygun olan bir şey hile sayılmaz arenada.
Arenaya girmeden büyü, iksir, vs olmaz ama Mage Armor ekstra var daha ne olsun kardeşim?
Sahuagin, suda yaşıyor, oldukça sulu bir arazide karşılaşacaksınız.
:schemes: İstersen sen de yüzebilirsin, ama nefesini tutman gerekecek. Sen suya girmesen de yaratığın sana saldıracağına emin olabilirsin. Arenada ayak basabileceğin yerler suya çok yakın olacak, diyiim ben sana.
Artemis, ara görevlere mümkünse diğer oyuncularla girmeni tercih ediyorum ama bildiğin gibi zorunlu değil ara görevlere girmek. Gerçi bence ara görevler daha zevkli, daha Rpye yakın. Tek başına da girebilirsin.
Bazı görevlerde maceracıları paralı asker gibi çeşitli sınıftan adamlarla (rogue, cleric, ranger, vs) karşılaştıracağım; bunlar ganimetten belli altın (sadece altın, eşya değil) yüzdesi karşılığında yardım teklif edecekler. Tabii kabul edip etmemek keyfe kalmış.
Eğer istersen yanına benim oynatacağım bir cleric ya da okçu ranger verebilirim.
Haydut Kampı görevi için 300 gp vererek seninle aynı seviyede bir yardımcı alabilirsin.
Ama unutma: Düşman sayısı o oranda artacaktır. :schemes:
.
Tersyuz, önemli olan D&D3.5 PHB kural kitabına uygun olması. Kurallara uygun olan bir şey hile sayılmaz arenada.
Arenaya girmeden büyü, iksir, vs olmaz ama Mage Armor ekstra var daha ne olsun kardeşim?
Sahuagin, suda yaşıyor, oldukça sulu bir arazide karşılaşacaksınız.
:schemes: İstersen sen de yüzebilirsin, ama nefesini tutman gerekecek. Sen suya girmesen de yaratığın sana saldıracağına emin olabilirsin. Arenada ayak basabileceğin yerler suya çok yakın olacak, diyiim ben sana.
Artemis, ara görevlere mümkünse diğer oyuncularla girmeni tercih ediyorum ama bildiğin gibi zorunlu değil ara görevlere girmek. Gerçi bence ara görevler daha zevkli, daha Rpye yakın. Tek başına da girebilirsin.
Bazı görevlerde maceracıları paralı asker gibi çeşitli sınıftan adamlarla (rogue, cleric, ranger, vs) karşılaştıracağım; bunlar ganimetten belli altın (sadece altın, eşya değil) yüzdesi karşılığında yardım teklif edecekler. Tabii kabul edip etmemek keyfe kalmış.
Eğer istersen yanına benim oynatacağım bir cleric ya da okçu ranger verebilirim.
Ama unutma: Düşman sayısı o oranda artacaktır. :schemes:
.
Last edited by dwaxer on Sun Apr 20, 2008 9:24 pm, edited 1 time in total.
:schemes: Hatırlattığın için sağol. Neyse bu seferlik hayvanın tırnağı dala ytakılmış olsun ama bir dahaki sefere!Tersyuz wrote:Kötülük etmek gibi olmasın ama2 claws attack demişin tek atak yapmışın.
Bende de pençe var ordan biliyorum.
Evet böyle dalgınlıklarım olabiliyor, ilgilenen hatırlatan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Pratik yapa yapa aşacağız bunları.
.
.
şu ana kadar 2 ara görev açıldı; her level arası için bir ara görev düşünüyorum. Hediyeler de gittikçe artacak tabii.
Ara görevler:
Haydut Kampı: (Lvl:2) Yakınlardaki bir haydut çetesine baskın yapıp çalıntı mallara el koyma.
Hazineler: 1d4 adet Cure light wounds potion, 1d2 adet Bull’s strength potion, 10d100 gp.
İp ucu kelimeleri: Goblin, Orc, Kobold.
Worg ini: (Lvl:3) 2 adet worgun (adam başı) yıllardır öldürdükleri maceraperestlerin üstlerindeki bütün mücevherler inlerindedir. Karanlık mağaraya girecek cesareti ve worgları yenecek yeteneği olanları bekleyen ödül ise;
Hazine: 30d100 gp tutarında mücevher, 1d2 adet +1 weapon (random), 1d2 adet +1 armor (random)
İp ucu kelimeleri: Worg cave, Dark.
Artemis ve Tersyuz, Haydut kampı görevine katılacak mısınız?
.
şu ana kadar 2 ara görev açıldı; her level arası için bir ara görev düşünüyorum. Hediyeler de gittikçe artacak tabii.
Ara görevler:
Haydut Kampı: (Lvl:2) Yakınlardaki bir haydut çetesine baskın yapıp çalıntı mallara el koyma.
Hazineler: 1d4 adet Cure light wounds potion, 1d2 adet Bull’s strength potion, 10d100 gp.
İp ucu kelimeleri: Goblin, Orc, Kobold.
Worg ini: (Lvl:3) 2 adet worgun (adam başı) yıllardır öldürdükleri maceraperestlerin üstlerindeki bütün mücevherler inlerindedir. Karanlık mağaraya girecek cesareti ve worgları yenecek yeteneği olanları bekleyen ödül ise;
Hazine: 30d100 gp tutarında mücevher, 1d2 adet +1 weapon (random), 1d2 adet +1 armor (random)
İp ucu kelimeleri: Worg cave, Dark.
Artemis ve Tersyuz, Haydut kampı görevine katılacak mısınız?
.
Wand of Shield x50 almıyorum o zaman. aslında şimdi için önemli değil ama ileri seviyelerde büyücüleri korunma büyüleri olmadan arenaya girmesi problem.
Scroll of Lightning bolt 375 gp.
0 Seviye
Ray of Frostx5
1 Seviye
M.Missile x2
S.Monster I x2
Scroll of Lightning bolt 375 gp.
0 Seviye
Ray of Frostx5
1 Seviye
M.Missile x2
S.Monster I x2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Mark
- Kullanıcı

Neden shield alıyorsun ki? Dm, mage armor u slot haricinde zaten veriyor sana, shield ile mage armor aynı şey ama shield, magic missile'e karşı korunma sağlarken, mage armor bedensiz yaratıkların saldırılarına karşı da koruyor. Sonuçta ikisi de , ac yi düşünüyorsan, +4 veriyor.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Evet ama ikisi toplanıyor. Biri armor diğeri shield bonus.Mark wrote:Neden shield alıyorsun ki? Dm, mage armor u slot haricinde zaten veriyor sana, shield ile mage armor aynı şey ama shield, magic missile'e karşı korunma sağlarken, mage armor bedensiz yaratıkların saldırılarına karşı da koruyor. Sonuçta ikisi de , ac yi düşünüyorsan, +4 veriyor.
Üstüne bir de pro.evil yaptığın zaman deflection bonus.
4+4+2=10 2'de dex olsa evila karşı 22 AC oluyor bu level için çok iyi.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
.
Illyra, senin şu human/figther Kakolu'nun Feats: weapon focus (falchion), two-weapon defence, armor profency ( all types ), martial weapon profency, shiled profency, simple weapon profency, tower shiled profency, two-weapon fightning.
Biraz fazla feat almışsın gibi geldi.
Onu bir düzenliyelim sana zahmet.
.
Illyra, senin şu human/figther Kakolu'nun Feats: weapon focus (falchion), two-weapon defence, armor profency ( all types ), martial weapon profency, shiled profency, simple weapon profency, tower shiled profency, two-weapon fightning.
Biraz fazla feat almışsın gibi geldi.
.