Yeşeren Umutlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Locked
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Lanetler olsun!" dedi Algénia zihninden Huor'a."Beni gene o kendini bilmez büyücüyle mi gönderiyorsun. Elfler sabırlıdır ama... Tanrım benimde bir sabrım var! Neyse ona artık hiç güvenmediğim için en fazla ben tetikte olurum.". Huor'un konuşmasına izin vermeden "Huor, bir daha Safiel'le iş yapmak istemiyorum. şimdi yapışım mecburiyetten, ona karşı gücü denginde biri lazım..." dedi mimiklerinin oynaması etraftakileri şaşkına çevirmişti. Huor'la zihinden konuştuklarını nereden bilebilirlerdi. En azından elessar geliyordu. Grupta en yakın olduğu kişi...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor yine zihninden Algénia'ya.

*Biliyorum Algénia, tehlikeli bir durum, fakat inan bana az kişiye güvenebilirim, biri sensin, diğeri Elessar, öteki de Minnä, zaten merak etme, Minnä onunla başedebilecek güçte ve sizin gizlice arkanızdan gelecek.*

Sonra gülümsemeye devam etti.Bütün bu konuşmaları Minnä da duymuştu.

Safiel ise sebepsiz yere gülüşmeler olduğunu anlamış, hafif şüphelenmişti.Yol boyunca arkasından saldırı olma ihtimali bile vardı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yüce başkan gerginliği hissetmişti. Ama hiç konuşmadan sadece izlemişti. Grupta sessizce duran Fujiwaraya yaklaştı: "Siznle yalnız konuşmayı isterdim, bay fujiwara? Sizin yaşadığınız ülke hakkında belki beni bilgilendirisiniz? farklı kültürleri tanımak oldukça keyifli bir deneyim..."
Safir o sırada elflerin aralarında bir plan yaptıklarını seiznlemişti. Ama belli etmemişti.
"O halde artık gidebiliriz." dedi sadece.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Fujiwara sessizce oturuyordu.
Safiel'in dediklerini duymuştu çünkü bunu herkesin duymasını istemişti. Safiel hırçın bir deniz gibiydi, sallıyor, silkeliyor, bazen duruluyor fakat sonradan gine coşuyordu. Belki sahip olduğu güç yüzünden böyle davranması normaldi.

Sonra başkanın kendisini çağırdığını duydu, ona doğru ilerleyip selam verdi.
"Sayın başkan ülkemin geniş kültürünü size aktarmaya gördüğünüz cahil kişinin bilgileri yetmez. Bilmek istediğiniz her şeyi aklımın erdiğince size anlatmaya çalışırım."

"Gel bakalım yürüyelim seninle biraz." dedi yüce başkan.
Uzaklaşırken neler konuştuklarını kimseler duyamadı.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Uzun zaman gecmisti ve gönderdigi haberci baykustan haber alamamıstı.Oldugu yerde durarak baykusla zihinsel bir bag kurdu.Biraz zorlanmıstı fakat birden baykusun zihnini kendi zihninde hisseti.Baykusun gözüyle etrafı kesti.

Baykusla kurdugu iletisimden grubun ormanda olmadıgını anladı.Deru yakınlarda bir sehir veya yerlesim merkezinin var olup olmadıgını bilmiyordu.Baykusla baglantıya gecti ve yakınlarda bir sehir olup olmadıgını arastırmasını istedi.

Aradan uzun süre gecti.Ormanın icinde gizlice yürüyordu.Yan taraftan akan nehiri gördü.Biraz daha etrafa baktı ve ufak bir dryad yerlesim alanı görünce ici kıpırdandı.Burası Giantlight'ın yuvasıydı.Onun lanet kabilesiydi.Nefretle bir küfür salladı.

Dısarıda bazı dryadlar isleri ile ugrasırken bazıları cadırlarındaydı anlasılan.Deru mantıklı bir saldırı sekli düsünmeye calıstı.Bu kadar cok dryadın arasına dalmak delilikti.Eger büyüye basvurursa bu hissedilebilirdi.Ölmek değil öldürmek istiyordu.Bunun icinde mantıklı olması gerekiyordu.Biraz daha etrafı süzdü.

Büyük cadır dagın biraz daha eteklerindeydi.Kamp alanından biraz uzaktı.Eger oraya gitmeyi basarırsa Giantlight'ı sinsice öldürebilirdi.Kabilenin uzaklarından dolastı.Biraz zaman almıstı fakat amacına ulasması icin bu gerekliydi.Bir agacın dibinde bekledi.İleriden savascı bir dryadın yaklastıgını gördü.Kendisine dogru geliyordu.Elinde uzunca bir savas mızragı vardı.Biraz daha yaklastıgında Deru hamlesini yaptı ve sopasını Dryad'ın boynuna vurdu.Dryad acı icinde ufak bir inilti cıkararak bayıldı.Mızragını aldı ve cadırın yanına dogru süzüldü.

Artık sesleri rahatlıkla duyabiliyordu.Cadırdan birkac kisinin sesinin yaklastıgını duydu.Dikkatlice beklerken iki kisinin cadırdan cıktıgını gördü.Birisi lanet olası Giantlight'dı.Konusmaları dinlemeye basladı.

"Bu aralar dengeler oldukca bozulmaya basladı" ses Giantlight'dan geliyordu."Cocuklardan birisi bizlerin tarafında güvende kuzey kabilesinde korunuyor.Dryad ruhları tarafından." dedi ve devam etti "Digerlerinin kimler tarafından bulunup bulunmadıgını bilmiyoruz.Ayrıca lanet olası Deru da hapishaneden nasıl olduysa kacmıs.Onu bulmalıyız.Hala cok tehlikeli olabilir." dedi.Karsısındaki erkek dryad kafasını salladı ve "Benden ne yapmamı istiyorsunuz Lord Giantlight?" dedi garip bir tebessümle.Giantlight biraz bekledi ve konusmaya basladı."Deru Abysscrime'ı bulmanızı...ayrıca elimizde olan cocugun bizim kabilemizde saklanması icin gerekenin yapılmasını.Bir düzine farklı ırktan canlıların planlarımızı bozması icin Olren'in basa gecmesi icin ugrastıkları haberini aldık.En azından böyle olmasa bile Olren'i bulmak icin yola cıktıklarını duyduk.Sehire dogru gidiyorlar.Onları tuzaga düsürmenizi istiyorum.Deru Abysscrime'da bu kacaklarla beraber görülmüs.Sanırım hepsi hapishaneden kacan kacaklar." dedi ve toynagını yere vurdu "Simdi git ve bana haber getir." dedi.

Deru konusulanlardan sonra sinirden deliye dönmüstü.Biraz düsündü.Bir seyi atlamıstı Giantlight.Thereon'un adını hic anmamıstı.Bu konuyla ilgili bir bilgisi olmadıgını anladı.Giantlight cadırında yalnız kalmak istedigini söyleyerek adamı yolladı.Simdi sadece giristeki nöbetci vardı ve sonrasında Giantlight!.

Deru cadırın arkasından dolastı.Nöbetci sıkılgan bir vaziyette toynaklarını yere vuruyordu.Dikkatsizdi.Biraz etrafı kolacan etmek icin yürümeye basladı.Hafifce uzaklastıgında Deru fırsatı degerlendirerek cadıra hızlıca girdi.

Giantlight ne oldugunu anlayamadan elleri ve ayaklarının birden sarmasıklarla tutuldugunu fark etti hemen ardından Deru'yu görünce sasırdı ve korkudan kekelemeye basladı."De-De-De-Deruu...Senn bu-burada nnne a-a-arıyorsun?" dedi.Deru hafifce sırıttı."Burada ne aradıgımı soruyorsun demek Giantlight!.Burada ne aradıgımı benden iyi anlıyor olman gerekirdi.Demek lanet olası bir yüz karası olarak ırkımızın arkasından isler ceviriyorsun.Demek Deru Abysscrime'ı ,hapishane kacaklarını ve elinizde güvende olan cocugun bbasına lanet olası bir tanrı gibi cökmeyi planlıyorsun!." dedi ve yaklastı yanına "Sen artık bir ölüsün Giantlight." dedi ve mızragını sol gözüne sertce soktu.Acıdan inlemisti Dryad."Bu senin icin yeterli değil ha?" dedi ve mızragını bir cok kez gövdesine sokup cıkardı.Giantlight son nefesini verirken derin bir uluma cıkardı.Deru karsısındaki cansız bedenin boynundan kabilesini simgeleyen kolyeyi aldı."Bu sadece baslangıctı lanet olası!" dedi ve cadırdan tam cıkacakken karsısındaki Dryadı fark etti sonra daha fazla Dryadı.Nasıl oldugunu anlayamadan karsısında bir sürü Dryad bekliyordu.

Deru elini havaya kaldırdı.Kolyeyi göstererek seslice konustu."Aramızdan bir pisligi öldürmem gerekiyordu ve ben bunu yaptım...Simdi bana saldırmayı düsünüyorsanız beni öldürebilirsiniz.fakat sizlerin kayıbı cok daha büyük olur ve sizlerde bunun farkındasınız" dedi.Biraz kalabalıga baktı herkez birseyler konusuyordu.

Birden bir sessizlik oldu sonra ardından sevinc haykırısları yükseldi.Deru neye ugradıgını anlamamıstı.Kendisi bir kabile sefini öldürmüstü cezalandırılmalıydı fakat karsısında ki 14 kişilik dryad kabilesi sevincle cıglık atıyordu.

Aralarından birisi cıkarak Deru'ya olup biteni anlattı.Giantlight bu cevredeki kabilelerin hepsine ızdırap cektiriyormus.2 yıldır bu toprakların hükümünü sürüyor ve bir cok farklı ırka ve kendi ırkına eziyet ediyormus.Kötü planlarının oldugunu herkez biliyormus fakat kimse karsı gelemiyormus.Dryad lideri olmak icin Poen Frostrose (Dryad Kralicesi) 'u haince öldürtmüs.Ertesi gün Dryad Lideri olacakmıs.

Deru ne yaptıgının farkında olmadan ırkı icin cok büyük bir iyilik yapmıstı.Herkez ellerinden mutluluk polenleri sacarak sarkılar söylemeye basladı.Deru sevinmisti.Belkide ömründe ilk defa bu kadar saygı duymus ve mutlu olmustu.Gözlerinden yaslar süzülürken yere düsen her göz yasından ufak fidanlar cıkıyordu.Deru ömründe hic olmadıgı kadar mutlu olmustu
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Ufak bir tartismadan sonra karar verilmisti sehre Safirle beraber Algénia ve kendisi gidecekti.Kafasinda supheler ve tedirginlikler vardi.Olasi ters bir durumda kendini ve algéniayi safire karsi nasil koruyacagini dusunuyordu.Algénianin gucsuz oldugunu dusundugunden degil sadece bir koruma icgudusuydu bide sehre vardiklarinda gurubun kendisi yuzunden karsilasacaklari problemler vardi bundanda korkmuyordu sadece gorevi (sadece 3'u gittiklerine gore yapilmasi gereken bir gorevdi bu) riske atmaktan cekiniyordu aslinda kendine itiraf edemesede uzun bir sure sonrada olsa sehrine donecek olmanin tedirginligi vardi uzerinde hafifce gogusune bakti eliyle gogus kafesinin sag tarafini oksadi maddi olarak hicbirsey olmamasina ragmen manevi acisi duruyordu, yaranin.Gruba sole bir goz atti safir disinda herkesin gozlerinde tedirginlik hissetti.Tedirginlik yapacaklari isten dolayi degildi tabiki sadece buyucuye olan guvensizlikti en azindan ole hissetimisti. Olaylari bir an kafasindan atmak icin Algénia'ya dogru bakti tum guzelligi ve asilligi ile karsisinda suzulurcesine yuruyordu.Savasmanin verdigi sertlik sozlerine degmis olsada gozlerinin isiltisini alamamisti.Algénia'nin buyucuyle birarada olmasi Elessar'i rahatsiz ediyordu, bizle geldigine gore Huor'un bir bildigi vardir bosuna tehlikeye atmaz diye dusundu.Ama yinede diye icini cekti keske tek gitseydim diye dusundu.

"Yurdunuza donmeniz birazdaha gecikecek anlasilan Leydim" dedi guzel elf kizina bakarak.

"Yolumuz cok uzun degil ama guvenilir bi arkadasa ihtiyac duyulacak bir mesafede, umarim hersey yolunda giderde problemsiz bir sekilde geri doneriz"
Ardindan Huor'a dogru bakti merak etme dercesine gozlerini kirpti ve yurumeye devam etti.Sehrini dusunuyordu ve orada yasayacaklarini biraz dalgindi aslinda...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Akşam olmuştu.

Tahta evlerin o mükemmel kokusu, taş yol kenarlarında bitmiş otlar, sevecen insanlar... Neredeyse yüzüne vuran o dağ kokusunu taşıyan rüzgarı bile hissedecekti. Neredeyse... Fakat burnuna gelen koku çürümüşlüğün kokusuydu. Gözlerini açarak hayal kurmaktan vazgeçti.

Daha doğrusu vazgeçtiğini sandı. Yurdunda, evi dediği o yerde her şey o kadar mükemmeldi ki... Ã?am ağacı, dağ ve akarsu kokularının birleştiği o yerden başka güzel bir yer olabilir miydi? Derin bir nefes aldı, burnuna gelen kokular hâlâ aynıydı, iğrenç bir koku. Fakat yılmadı, hayal etmeye devam etti. Vazgeçmeden o iğrenç kokuyu sanki çok güzelmişçesine içine çekmeye devam etti.

Kalbine bir acı saplandı, sanki biri bıçakla dürtüyormuş gibi. Elini kalbine attı, acı katlanılmaz derecedeydi. Dayanmaya çalıştı, hayır acıya değil...göz yaşlarına.

Çok uzun zaman boyunca yasını içerisinde saklayıp dışarı çıkmasını engellemeye çalışmıştı. Herkesin ölebileceğini, hayatın ne olursa olsun her zaman güzel olacağını düşünmüş, kendini avutmuştu.

Ama pes etti. İlk başta gözünden bir damla yaş aktı, sonra iki...üç...dört, derken hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.

şehirin biraz dışarısında bir kısmını görebilecek bir yükseltide, sırtını bir ağaca yaslamış, dizlerini kendine doğru çekmiş, kollarını birbirine birleştirmiş ve kafasınıda kollarına yaslamış bir vaziyette ağlıyordu. Evi, sevdiği o güzel yer...ve en önemlisi sevdiği insanların hepsi gitmişti. Sonsuza kadar...

şimdi ona verilmiş bu görev, yani sürekli bir yerlere gidip farklı insanlarla tanışmak ona çok ağır geliyordu. Tanımadığı bunca insan sürekli onun çok önemli olduğunu söyleyip duruyordu. Ama onun hiç umrunda değildi. Derin bir nefes aldı, göz yaşlarını sildi, ayağa kalktı ve kılıcını çekti.

Büyülenmişti adeta. Kılıcı ayın o benzersiz parlaklığı altında bir yıldız gibi parlıyordu.
"Yıldızışığı," dedi aklına gelen ani bir fikirle "evet, adın bu."

Kılıcını havaya kaldırdı "Tanrılar şahidim olsun ki dünya üzerindeki kötülüğe bir son vereceğim!"
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Safir, Elessar ve Algenia yola çıkmışlardı. Huorun isteği üzerine Minna ve Lydronk da gizlice takip ediyorlardı. Algenia biraz gergindi. Safir bu gerginliği hissetmişti. Bir süre bir şey belli etmedi.
Elessar da uzun süredir gitmediği için halkın tepkisinden biraz korkuyordu. Hala Diluvan'ın ölümü konusunda kuşkuları da vardı.
Yaklaşık bir saat yürümüşlerdi ki birden Safir durdu ve asasına sıkıca sarıldı.
Birden arkasıuna döndü ve asasını ileri savurdu.
"Arkamızdan gelen de kim?" diye sordu.
Lydronku farketti: "Seni küçük gnom bozması. Yoksa Huor seni beni, izlemisi için mi yolladı?"
Birden Lydronkun etrafında mavi bir aura birikti ve başka bir yere ışınlandı. Minna'yı fark etmemişti. Minna da sessizce olanları izledi. Algenia tam olaya karışacaktı ki Safirin elindeki asanın ona dönmesinden çekindi.
"Senin bana karşı herhangi bir adımın yeter. Bir büyü yeter ki senin ölümüne" diye bağırdı Safir.
Lydronku Safir tapınağa geri yollamıştı. Ama Lydronk uzun süreli bir uykuya dalmıştı.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Ofkeden kudurmustu Elessar safirin bu tavirlari karsisinda.
"Sen iyice cildirdin buyucu ne yaptigini zannediyorsun daha ne olup bitmeden kendi kendine birseyler yapmaya karar veremessin."diye bagirdi Elessar bir adim one atarak buyucuye yaklasmis vucuduylada Algénia'nin onune gecmisti
"Sinirlarimi zorlamaya basladin Safir efendi bu sana son uyarimdir bilmis olasin"diye kinle bakmisti. Daha oncede buyuculerle karsilasmisti tek korkusu safirin neler yapabilecegini bilmemesindendi ama kendisinde kolay lokma olmadigini biliyordu.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Unutma ki Safir, senden korktuğumdam değil sorun olmamasını istediğimden bir şey yapmıyorum. Bana hiç bir şey yapamazsın. Bunu bil! Huor'a sözüm olmasaydı şurada bedeninden iz bırakmazdım. Unutma, uykumda mücadele verilirken korunuyordum. Hala da korunuyorum..." dedi ona yaklaşıp kulağına fısıldayarak.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Çok güzel." dedi Safir sadece ve yola devam etti.
O sırada Başkan, Fujiwara ile muhabbetini koyulaştırmıştı: "Oralar anlattığınız gibi çok güzel olmalı. Peki hiç anlatmadınız, bay Fujiwara. Buralara geliş sebebiniz nedir?" diye sordu.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Sehre iyice yaklasmislardi sehrin kapilari Birkac dakikalik uzakliklarindaydi artik.Sehre yaklasmalari Elessari iyice strese sokmustu.Derin bir nefes alarak gerildi ve daha hizli adimlar atmaya basladi.Sehrin girisinde herzamanki gibi 1kac koruma vardi ama bu sefer oncelerinden daha fazlaydi sanki korumayi arttirmis gibiydiler
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Fujiwara nezaketini bozmadan başkanla konuşmaya devam etti. Topluluktan uzaklaştıklarını farketmişti, ama sesini çıkarmamıştı. Başkanın sorusu üzerine ona döndü.
"Asıl benim merak ettiğim, tabii sizi gücendirmek istemem, benden istediğiniz nedir?" diye sordu.
"Ahhh." dedi başkan. "Lafı uzatmaya gerek yok o halde. Grubu yolculuğunuz boyunca izledim. Siz katıldıktan sonra bir çok olayda sakinliğiniz ve erdeminizle hareket ettiğinizi gördüm. Halbuki Safir için gerekli olan bu değil. Sinirlenmesi, kızması, kinlenmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde büyü gücünün doruğuna ulaşabilir. Sakin bir büyücü, bir şey yapmayan büyücüdür."
Fujiwara boş beyaz gözleriyle temkinli bir şekilde başkanı dinliyordu.
"Evet topluluktan ayrılmanızı istiyorum, dengeleyici özelliğiniz yok olmalı ki Safir'in gücü ortaya çıksın."
"Eğer o gücü kontrol edemeden ortaya çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi. Büyük güç sahibi herkes olabilir, onu gerekince kullanmayı herkes başaramaz." dedi Fujiwara.
"Ah! Beni yanlış anladın dostum. Tartışma başlatmak istemiyorum. Bu bir rica değil, dediğimi yapmak zorundasın, yapmazsan sonuçlarına katlanırsın."
"Ne demek istediğinizi çok iyi anladım." dedi, eğilerek selam verdi. Baston gibi tuttuğu kılıcına tutunarak yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Deru olayların hala sokundaydı.Karsısında ki Dryad toplulugu ona nefretle değil saygıyla bakıyordu.İcindeki mutluluk paha bicilemezdi.Irkına eziyet eden birisini ortadan kaldırmıstı, üstelik hiçbir şeyin farkında olmadan.Bu yasadıgı olaylar onu derinden etkilemişti ve intikam duygusunu bastırıyordu.Burada kalması icin ona ne kadar yalvarsalarda Deru geri dönmeliydi.Gruba tekrar katılmalıydı.

Ayaga kalktıgında karsıdan gelen, kabilenin kahinini fark etti.Deru gelen adama bakıyordu.Dryad yaklastı ve Deru'ya selam verdi."Sizinle konusmam gereken önemli konular var Deru Silverpollen" dedi saygıyla tekrar egilerek.Deru ırkında büyük bir anlam tasıyan bir ödül almıstı.Bu ödül gümüşpolen anlamlı Silverpollen olmustu.Bu sözü duyunca Deru sasırmıstı ve söze basladı "Bana bu güzel isimi layık gördügünüz icin sizlere tesekkür ediyorum.Konusmanızı dinlemek benim icin bir onurdur" dedi kendiside egilerek.

Biraz yürümüslerdi.Kabileden ayrılmıs ve dere kenarına gelmişlerdi."Burada konusmamı yapabilirim." dedi yaslı kahin.Deru kafasını sallayarak dinlemeye basladı.

"Sen cezalandırıldak hemen sonra ırkımızda bir cok farklılıklar olustu.Liderler ayrılmıs ve kendi topluluklarına hizmet eder vaziyete gelmişti.Bu durumun olusumunda Giantlight da büyük rol oynadı.Eger bir sey olmasaydı yarın tüm Dryad'ların lideri secilecekti.Onu sen öldürdün.Bir cok dryad icin iyilik yaptın fakat bir cogu icinde kötülük yaptın.Giantlight'ı lord olarak gören bir cok dryad var.Bunlar haberi aldıktan sonra senin ölümün icin kesinlikle ugrasacaklardır emin ol!.Dikkatli olmalısın.Hemde cok dikkatli." dedi ve ayaga kalktı.Biraz yürüdü ve tekrardan Deru'ya döndü."Bugünden sonra sana bir cok gururlu dryad Silverpollen diyecek fakat bir cok hainler ise kötülük anlamına gelen Pandemonium isimini kullanacaklar.Bu ünvanları değistirmek unutmaki senin elinde.Sen istersen Silverpollen gibi olursun istersen de Pandemonium gibi!" dedi ve Deru'ya bakmaya devam etti.

Deru kafasını kaldırarak karsılık verdi "Sillverpollen olarak tanınmak icin elimden gelen bütün cabayı gösterecegime emin olabilirsiniz.Simdi gitmem gerekiyor ve unutmayın ki geri dönecegim!.Bütün kötülüge inanan Dryadların ölümünden sonra" dedi ve yol almaya basladı.

Kahin Deru'nun uzaklastıgını görünce ellerini havaya kaldırdı."Varisimiz geri döndü!" dedi gülümseyerek.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Fellver şehri Misat kadar büyük değildi. Burda Tarikat büyücülerinden yoktu. Ama askerler de gözle görülür bir atış vardı. Bunun sebebi de bugün Diluvan'ın ölümü üzerine valilik seçimi olmasıydı. Halk meydanda toplanmıştı.
Locked