devrimk wrote:Arkadaşlar hepinize kolay gelsin, fırsat buldukça arenadaki dövüşleri okuyorum.
RYA diyar ötesinin başka bir DM'i olarak Dwaxer'e biraz yardım edeyim.
Liero
2. Domainini seçmemişsin.
Dodge featini almış ama AC'sine ve Touch AC'sine eklememişsin.
Skillerde 0,5 gibi yapılan eklemeler toplama yansımaz aşağı yuvarlanır.
Illyra
Falchion iki elle kullanılabilien bir silah (Two handed)
Tek elinle kullanabilmek için Monkey Grip featin olması lazım, o zaman -2 ceza ile kullanılabilir. Fakat gine de ikinci silah olarak kullanılamaz.
Mark
Tower Shield kullanılırken saldırılara -2 ceza gelir.
AlenthasLeasess
Weapon Focus featini kullanmamışsın, Greataxe saldırısının +7 olması gerekir.
Fırlatma baltasında dex bonus eklenir. Onun saldırısı da +4 olacak.
Edmond
Weapon Specialization (Greataxe) 4. Seviye Fighter olman gerekir.
Greater Weapon Focus (Greataxe) 8. Seviye Fighter olman gerekir.
Tersyuz
Spell Focus (Evocation) featini aldığın için Spell DC yazan yerin yanında belirtilmesi lazım.
Sağolasın
Devrimk, bu uyarıların çok makbule geçiyor benim için.

Bu arada zormuş herkesi takip etmek, sanırım zamanla tecrübe arttıkça kolaylaşacak.
Arkadaşlar; evet Devrimk’nın dikkat çektiği noktaları düzeltelim.
Illyra, senin silahları longsword yapalım o zaman. Zaten karakterini 2.level yapman lazım (ayrıca 2000 gp ödülün var eşya alabilirsin) karakteri ona göre düzenlersin, kullandığı zırhı üzerindeki eşyaları da yaz lütfen.
Edmond, bu dövüşü atlatırsan karakterini 2.levele yükseltirken featleri filan vs değiştiririz. Bu dövüş böyle gitsin şimdilik.
Not: AlenthasLeasess, ortak oyuna 2 gündür mesaj atmıyor, (halbuki dün siteye girmiş, başka mesajlar atmıştı) diğerlerini bekletmemek adına ben Kerdox’u bu seferlik oynatacağım. Zaten barbar fırlatma baltalarını çekmiş ve gittiği yol belliydi. En yakındaki Gobline saldırtacağım onu.