cleric büyüsü

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

özünde bir tanrıyı bulmak mantıksız mı?

nedenini açıklayabilir misin?
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

pyros wrote:özünde bir tanrıyı bulmak mantıksız mı?

nedenini açıklayabilir misin?
o tanrının da bir zamanlar bir ölümlü olduğu gerçeği war çünkü...
o tanrılar da senin gibi "yaratılan" sınıfına giriyolar...
sadece o tanrıların yaratıcısına tapmayı uygun görüyorum ben...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yine de belli bir enerjiyi channel etme yetkisi onlara verildiğine göre ve ulaşabildiğin divine varlıklar onlar olduğuna göre o kadar da mantıksız değil bir Tanrı'ya tapmak.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

benim de tasvip etmediğim şey
tapınmaktı zaten

onun prensipleri sana uyuyordur bu yüzden o senin tanrın olur, sana güssel güssel güçler büyüler versin diye ööle yalvarıp yakarmak dua etmek saçma geliyor bana
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

eh olabilir ama yine de tanrıdan güç almak cleric olmak fln işini sewmiorum...
belki doghma fln uyar aynı düşüncede olduundan yüce warlıa saygı duyarsın fln ama dediin gibi tapınmak fln kötü... özünde bulucak kdr yakınlaşmak da çok sewdiim bişey diil sonuçta bi tanrı çoğu müridiyle muattab olup 2 kelime konuşmaya bile gerek duymaz...

dediim çoğu dünyada tanrıları yaratan daha yüce bi warlık wardır we bence asıl saygıyı o hakeder...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ben de uzaktan bi yerden güç alma olayına sıcak bakmıyorum
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Eğer zaten tanrının özüne yaklaşmak senin içinde derinlerde bir yerde asıl istediğin şey olduğunu bildiğin bir şeyse o zaman tanrısal gücün senin için bir bedeli yoktur. O zaten kendi özgür iradenle seçtiğin yolda ilerlerken sana verilen bir hediyedir.
Ormanın gücü sizi kutsasın
Image
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

yeorda wrote:Eğer zaten tanrının özüne yaklaşmak senin içinde derinlerde bir yerde asıl istediğin şey olduğunu bildiğin bir şeyse o zaman tanrısal gücün senin için bir bedeli yoktur. O zaten kendi özgür iradenle seçtiğin yolda ilerlerken sana verilen bir hediyedir.
ne güzel demişsin
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

yeorda wrote:Eğer zaten tanrının özüne yaklaşmak senin içinde derinlerde bir yerde asıl istediğin şey olduğunu bildiğin bir şeyse o zaman tanrısal gücün senin için bir bedeli yoktur. O zaten kendi özgür iradenle seçtiğin yolda ilerlerken sana verilen bir hediyedir.
Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Güç elde etmek için bir tanrıya inanmazsın. İnandığın için güç elde edersin...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

hatta sana gelen güç
o inancın doğal bir sonucudur
yani inancının bir ödülü değildir
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Çok hoş bir mantık. Bir rahip için asıl ödül güç değildir. Asıl ödül tanrısı tarafından taktir edilebilmektir. Rahipliği güç için isteyenler genelde bu alanda yükselemezler. Bu tip arkadaşlar için büyücülük daha iyi bir seçim sanırım.
Ormanın gücü sizi kutsasın
Image
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

mesela drow rahibeler, chaotic evil bir tanrıya hizmet ediyorlar ve güç kazanıyorlar ama o tanrıyı sevdiklerinden değil, bu sebeple nihai olarak başka biri tarafından güçlerinden (ve tabii hayatlarından) ediliyorlar

zaten chaotic evil bir deitynin sevilebileceğini sanmıyorum, zira kendisine tapınan şahsiyet de chaotic evil olacaktır
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

taptıım warlık bana 2 tane büyü werceine bi takdir işareti yollasaydı daa çok sewinirdim ya...
yine de bölesi daha mantıklı gerçekten-güç için inanmak yerine inandıın için güç kazanmak...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ã?ncelikle AO'ya dokunmak istyorum. Kendisi var eden olsada kensdiside sadece birbilinçle var olmuştur.Her ne olursa olsun oda sadece kaderin bir ileticisidir.

Tanrılar... İzlemeyi seven oyuncakları ile oynayan birer çocuk onlar bana göre. Ama fazla güçlü çocuklar. Sizlere belirli noktalarda güçlerinin birer parçasını göstermek için sizlere çeşitli güçler bahşederler. Bunada mucize derler.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Onlar mı çok güçlü yoksa biz mi çok güçsüzüz :???:
Post Reply