cleric büyüsü
-
WarlorD
- Kullanıcı

o tanrının da bir zamanlar bir ölümlü olduğu gerçeği war çünkü...pyros wrote:özünde bir tanrıyı bulmak mantıksız mı?
nedenini açıklayabilir misin?
o tanrılar da senin gibi "yaratılan" sınıfına giriyolar...
sadece o tanrıların yaratıcısına tapmayı uygun görüyorum ben...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
WarlorD
- Kullanıcı

eh olabilir ama yine de tanrıdan güç almak cleric olmak fln işini sewmiorum...
belki doghma fln uyar aynı düşüncede olduundan yüce warlıa saygı duyarsın fln ama dediin gibi tapınmak fln kötü... özünde bulucak kdr yakınlaşmak da çok sewdiim bişey diil sonuçta bi tanrı çoğu müridiyle muattab olup 2 kelime konuşmaya bile gerek duymaz...
dediim çoğu dünyada tanrıları yaratan daha yüce bi warlık wardır we bence asıl saygıyı o hakeder...
belki doghma fln uyar aynı düşüncede olduundan yüce warlıa saygı duyarsın fln ama dediin gibi tapınmak fln kötü... özünde bulucak kdr yakınlaşmak da çok sewdiim bişey diil sonuçta bi tanrı çoğu müridiyle muattab olup 2 kelime konuşmaya bile gerek duymaz...
dediim çoğu dünyada tanrıları yaratan daha yüce bi warlık wardır we bence asıl saygıyı o hakeder...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Ben de aynen böyle düşünüyorum.yeorda wrote:Eğer zaten tanrının özüne yaklaşmak senin içinde derinlerde bir yerde asıl istediğin şey olduğunu bildiğin bir şeyse o zaman tanrısal gücün senin için bir bedeli yoktur. O zaten kendi özgür iradenle seçtiğin yolda ilerlerken sana verilen bir hediyedir.
Güç elde etmek için bir tanrıya inanmazsın. İnandığın için güç elde edersin...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
mesela drow rahibeler, chaotic evil bir tanrıya hizmet ediyorlar ve güç kazanıyorlar ama o tanrıyı sevdiklerinden değil, bu sebeple nihai olarak başka biri tarafından güçlerinden (ve tabii hayatlarından) ediliyorlar
zaten chaotic evil bir deitynin sevilebileceğini sanmıyorum, zira kendisine tapınan şahsiyet de chaotic evil olacaktır
zaten chaotic evil bir deitynin sevilebileceğini sanmıyorum, zira kendisine tapınan şahsiyet de chaotic evil olacaktır
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ã?ncelikle AO'ya dokunmak istyorum. Kendisi var eden olsada kensdiside sadece birbilinçle var olmuştur.Her ne olursa olsun oda sadece kaderin bir ileticisidir.
Tanrılar... İzlemeyi seven oyuncakları ile oynayan birer çocuk onlar bana göre. Ama fazla güçlü çocuklar. Sizlere belirli noktalarda güçlerinin birer parçasını göstermek için sizlere çeşitli güçler bahşederler. Bunada mucize derler.
Tanrılar... İzlemeyi seven oyuncakları ile oynayan birer çocuk onlar bana göre. Ama fazla güçlü çocuklar. Sizlere belirli noktalarda güçlerinin birer parçasını göstermek için sizlere çeşitli güçler bahşederler. Bunada mucize derler.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."