Tersyuz senin köpekler neden-nasıl 3 adet oldu? ve 3 kareyi işgal ettiler?Tersyuz wrote:Köpeklerin zarar verme ihtimali ancak kritik vuruş yaparlarsa olabilir. Mühim olan oyalamaları.
Arena - D&D ...(muhabbet)
.
şimdi yine karşımıza bir poblem çıktı:
Karakter, beklemede kalıyor ve "eğer şu rakip bana saldırırsa vurmak üzere bekliyorum" diyor.
şimdi bu durumda söylediği rakip kendisine saldırırsa, hemen bir AoO saldırısıymış gibi yapabilecek değil mi?
Ancak söylediği rakip değil de, kendisine başka bir rakip saldırıyor.
1- Hazır bekleyen karakter hazırda beklettiği saldırı hakkını bu gelene karşı kullanabilir mi?
2- Saldıran charge yaparak geliyorsa
.
Karakter, beklemede kalıyor ve "eğer şu rakip bana saldırırsa vurmak üzere bekliyorum" diyor.
şimdi bu durumda söylediği rakip kendisine saldırırsa, hemen bir AoO saldırısıymış gibi yapabilecek değil mi?
1- Hazır bekleyen karakter hazırda beklettiği saldırı hakkını bu gelene karşı kullanabilir mi?
.
-
Mark
- Kullanıcı

Evet, masterwork +1 veriyor. Ama redblade'de neden altında, ayrıca bir tane daha "masterwork +1" yazıyor-alıncak yerde-dwaxer wrote:Zırhının ne olduğunu söylersen memnun olurum. Bir de shotsword (masterwork) demişsin; masterwork +1 mi demek oluyor?Illyra wrote:ben attım yeni karakterimi sevgili dm, ama eklemeyi unuttum zırhım şimdi +1 ve 5pp 17gp var elimde hala
acaba yeni savaşım ne zaman olur ?
Benim bildiğim, eğer bir silahı geliştirmek istiyorsan, craft skilli ile o silahın kesin masterwork olması gerekiyor. Belki, bu ilk artı bir yazmayanları şu sırf craft skilli kullanılsın diye yapılanlar bilmem?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Ready action kesinlikle A.o.O. değildir bunu unutmayın. Yapacağınız hareketi belirli bir koşula göre bekletmektir.dwaxer wrote:.
![]()
.
Belirtilmiş rakipten başka rakip saldırırsa ona çevirilemez.
Bana saldırınca vuracağım demek Charge'ı da kapsar, Charge edenden önce Charge edene vurur.
şöyle bir sahne düşünün, herkes kapıya yönelmiş ilk görünen kişiyi vurmaya hazırdır, ama canavar duvarı yıkarak gelir hiç kimse Ready Actionunu kullanamaz, çünkü tahmin ettikleri şey olmamıştır.