Müslüman Elf

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EddardStark »

LordAriakas wrote:Abi biriniz ilk önce basliga bakip sonra da besinci sayfaya baksin n'olur aradaki alaka eksikligini sanirim farkedersiniz
konu konuyu açarmış :)
LadyValerian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LadyValerian »

Ã?eviri hataları bir kitap okurken en dayanamadığım şeydir..Bu güzel olmuş ama :D Bir kitap okumuştum ..Ateş Geçitleri..Kitapta aslında 300 Spartalı'nın Ã?yküsü anlatılıyor..Kitabı çeviren arkadaş galiba içinde konan haritaya bile göz atma zahmetinde bulunmamış..300 Spartalı olmuş 300 Ispartalı :D ve bu kitabın her yerinde böyle geçiyor..Yıl M.Ã?'de Isparta :D Konuyu biraz dağıttım gibi ama çeviri hatası olunca aklıma direk bu geliyor :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ahahaha, artık onu hangi ... neyse :angel: Bu arada sayende eski kullanıcımı gördüm (onunla foruma giremiyorumda) Hemen üzerinde :roll: Hey gidi günler hey..
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Dimi O EddardStark'ı hatırladım, iyi elemandı hehea :D ekim ayı civarındaki istabul buluşmasına önayak olmuştu, bide taksimde orklar bize dalarsa diye +3 Defending Dagger getrmişti yanında.. aah ah ne günlerdi ..

Yeni buluşma yapalım Alenthas ya, Etkinliklerde "önayak" işlevi görmeye çalştım ben biraz, azıcık destek rica edilir :schemes:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet, evet bende severim keretayı :D

Aynı ekibi, ya da en azından o kadarlık bir ekip toparlarız umarım :roll:
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

aslında ejderha mızrağının filmi yapılsa dublajı söyle olurdu herhalde fizban'ın tek tanrı olduğunu diğerlerinin sahte tanrı olduklarını ve kara büyü ile insanların akıllarını çeldiklerini söylerler. Sonra Tas Allahım merhamet et bi daha hırsızlık yapmayacam namaz kılıp oruç tutacam der sonra fizban gelir elimi öp, evlat. seni affettim der :)
(clicks ve edmonda da bahsetmiştim bundna ve hoşuam gitti.)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Son parantezini görmeseydim, TANIDIK GELDİ diyecektim :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply