Bende güldüm ya. :evillaugh:
Kafaya patladı topuz.
dwaxer tiyo vereyim (sanki ihtiyacın varmış gibi)
Aid diye bi olay var AC:10'a başarılı saldırı yaparsan arkadaşına +2 saldırı bonusu veriyorsun. 2 goblin aid etse 3. goblin +4'le saldırabilir.
devrimk wrote:Dwaxer:
Challenge Rating hesapları sorunludur, iyi hesaplanamadığı zaman oyuncuların ölmesine ya da savaşı çok kolay kazanmasına yol açar.
Ara Görev – Haydut Kampı'nda 10 adet goblin var. 1/3 CR'den hesaplanınca CR:4'e çıkar.
CR:4 demek 4.seviye ideal bir grubun karşılaşacağı düşman demektir.
(İdeal grup: Savaşçı, Rahip, Büyücü, Hırsız)
Buraya giren grup 3 kişiden oluşuyor ve seviyeleri 2. Bu savaşı kazanabilmeleri için ya yüksek statları olması lazım ya da seviyelerinin üzerinde büyülü eşyaları olması lazım.
Tersyuz wrote:dwaxer tiyo vereyim (sanki ihtiyacın varmış gibi)
Aid diye bi olay var AC:10'a başarılı saldırı yaparsan arkadaşına +2 saldırı bonusu veriyorsun. 2 goblin aid etse 3. goblin +4'le saldırabilir.
Tiyo ver tabii, nerede yazıyor bu kuralın ayrıntısı?
Liero ve Alenthas, sizin için tekrar resim koymama gerek yok Haydut Kampı görevinde tur döndükçe eğer iyileşip ayaklanmadıysanız ruh alemindeki yürüyüş koordinatlarını atarsınız ama iyileşirseniz normal görevdeki aksiyonlarınızı atarsınız. şimdi tekrar sıra sizde olduğuna göre yürüyüş koordinatlarını atın size zahmet. Geçen yürüyüşünüzde 2şer noktadan geçtiniz. Tabii o enerjiler kayboldu, diğerlerini bulmaya çalışın.
Tersyuz wrote:dwaxer tiyo vereyim (sanki ihtiyacın varmış gibi)
Tiyo ver tabii, nerede yazıyor bu kuralın ayrıntısı?
Tersyuz, bu güzel harekete dikkatimi çektiğin için teşekkür ederim, okuyup geçmişim sonra unutmuşum onu. Zaten en güzeli uygulama, o zaman unutmayız. Ancak bu taktiği daha akıllı yaratıklar ile yaptırabilirim ileride.
Yeni kural:3 adet Ara Görev bitiren +1 level atlayacak!
dwaxer wrote:Tersyuz, bu güzel harekete dikkatimi çektiğin için teşekkür ederim, okuyup geçmişim sonra unutmuşum onu. Zaten en güzeli uygulama, o zaman unutmayız. Ancak bu taktiği daha akıllı yaratıklar ile yaptırabilirim ileride.
Yeni kural:3 adet Ara Görev bitiren +1 level atlayacak!
Hayırlı olsun!
O zaman epic karakterler olmalı.
Açıklim; 20 ana görev yaparsan, lvl 20 olur sonundaki kişi. 3 ara görev bitirenin artı lvl alması , eğer epic olamicaksak yani yirmi yi geçemiceksek işe yaramaz. Epic kullanmayı da zaten bilmiyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark wrote:O zaman epic karakterler olmalı.
Açıklim; 20 ana görev yaparsan, lvl 20 olur sonundaki kişi. 3 ara görev bitirenin artı lvl alması , eğer epic olamicaksak yani yirmi yi geçemiceksek işe yaramaz. Epic kullanmayı da zaten bilmiyorum.
Ben de bilmiyorum epic karakter kullanmayı ama siz o kadar ilerleyene kadar öğrenirim diye düşünüyorum. :schemes:
Tersyuz wrote:Lex önündeki kapıya gitti (x4y7) ve onu açtı, kapının önündeki köpeği içeri yolladı. (x6Y4)
Diğer köpeği önüne çağırdı. (x4y6)
Doğudaki kapının önündeki köpek bekliyordu.
Tersyuz kapıyı açınca karşına ne çıktı? Ayrıca kapıyı açabildin mi ki? Kapıda tuzak, bomba büyüsü, vs olmadığından emin misin? Yoksa karşına bir duvar çıkmış olmasın? köpeği yolladığın noktada belki bir eşya vardı, vs belki de bir çukur vardı köpek göz göre göre içine düştü. :plotting: :schemes:
Neyse bu gibi durumlarda roundu kısım kısım oynatmamız gerekiyor değil mi? Senin dediğin gibi de olur ama körlemesine oynamış gibi olursun, bence en doğrusu "...noktasına gidip kapıyı açmaya çalışıyorum, karşıma çıkana göre devam edeceğim tura." dersin ben yeni resim koyup gördüğünü vs anlatırım.
Edmond senin adamın level-2 değil mi?
Ben kazandığın parayı, iksirleri ekledim profiline, dövüşünü de başlattım ama başka eşyalar alacaksan da bildir ekleyeyim.
.
Tersyuz summon köpeklerin scent yeteneği rüzgarsız ortam olduğundan 15 ft kabul ediyorum. Koşmadan normal hızda dolaşırlarsa 15 ft ten tespit edebilecekler Mimic'in yönünü yani ne yönde olduğunu, tam yanına gelirse de, yerini tam olarak anlayacak (zaten o kadar yaklaşan herkes anlar :schemes: )
dwaxer wrote:Tersyuz summon köpeklerin scent yeteneği rüzgarsız ortam olduğundan 15 ft kabul ediyorum. Koşmadan normal hızda dolaşırlarsa 15 ft ten tespit edebilecekler Mimic'in yönünü yani ne yönde olduğunu, tam yanına gelirse de, yerini tam olarak anlayacak (zaten o kadar yaklaşan herkes anlar :schemes: )
Rüzgarsız ortamda 30 ft. rüzgar karşıdan eserse 15 ft.
Ama kapılar kapalı arkasını koklayamaz dersen bak o mantıklı gibi.
Yarım tur ilerlemek tur hesabını çok şaşırtır gibi geliyor, böyle ilerleyeyim bir aksilik olunca sen o kısımda durdur. Köpek oraya gidemeden mimic üstüne atladı dersin.