Köpekler Augment Summonibg feati yüzünden kuvvetli ve dayanıklı +4 Str +4 Con.
Verdiği hasar 4 değil 6 olacak.
Hp'side 8 olduğu içim 1 hp ile aslanlar gibi ayakta.
şimdi yeni gelen köpeğin yerini yazıyorum.
Ã?nümdeki köpekte x9y6 ya da x10y6 ya gitsin safları sıklaştıralım.
Ya unuttum kaç tur kalacaklarını yazmayı. 3 köpeğin 1 tur kaldı yeni gelenin 4 turu var.
Artemis Entreri wrote:İlk grapple checkimde 1 atmışım auto-fail olması gerekebilir. Cold-iron masterwork +1 almıyor. Bu şekilde savaşmaya devam ediyorum. (Un-armed)
Check zarlarında otomatik başarısızlık ya da kritik başarı olmaz.
Cold-iron niçin masterwork olmuyor onu anlayamadım.
Tersyuz wrote:Peşpeşe bir sürü mesaj attım ama köpekler küçükmüş. 4'ü 3 kareye sığıp saldırabilir mi?
Tabii tabii, onlar tiny boyut mu oluyordu? Üstünden geçerken üçünü birden ezerim yalnız. :schemes:
Bu summon yaratıkların ekstra özelliklerini HP, vssini yaz o zaman bir zahmet unutuyorum, bana kolaylık olsun.
.
Tersyuz wrote:Peşpeşe bir sürü mesaj attım ama köpekler küçükmüş. 4'ü 3 kareye sığıp saldırabilir mi?
Tabii tabii, onlar tiny boyut mu oluyordu? Üstünden geçerken üçünü birden ezerim yalnız. :schemes:
Bu summon yaratıkların ekstra özelliklerini HP, vssini yaz o zaman bir zahmet unutuyorum, bana kolaylık olsun.
.
Köpekler Small
Bak ezeceğini hiç düşünmemiştim.
Large tırtıl çağıracağım o zaman bir sonraki tur.
Tersyuz Small karakterleri aynı kareye doldurma tinyleri doldur. Large karakter çağıracaksan odadaki masalara sandalyelere dikkat et, henüz taksitleri ödenmedi. İkramiyenden keserim haa :schemes: Bu dekor bütün Mimic dövüşlerinde lazım olacak çünkü.
.
Mark wrote:Riding dog yana bir adım atıp, charge yapmış. Benim bildiğim charge'dan önce bir adım atamayacağındı?
Charge nerde yazıyor Mark, o dediğin Flanking olayı.
Flanking demek: İki arkadaş düşmanı araya alırsan (ama tam karşılıklı duracaksınız, aranızda düz bir doğru çizilse düşmanın kafasından geçmesi lazım) o zaman atak: +2 bonus alıyorsun. Aklında olsun grup savaşlarında kullanın bu taktiği.
. Edmond senin balta 2-el silahı değil miydi? Grapple vaziyette çekemezsin o silahı, simple weapon yani hafif silah çekebilirsin; başka bir hareket yap!
şunları yapabilirsin aslında ve üstelik senin Grapple avantajın daha yüksek farkında mısın?
1- Sen de Grapple check yapıp yenersen zarar verebilirsin -4 penaltı alıyorsun yalnız
2- Sen de Grapple check yapıp yenersen onu -yarı hızda- karaya doğru sürükleyebilirsin
3- Sihirli bir eşya çalıştırabilirsin
4-Yumrukla saldırabilirsin bir önceki gibi ama -4 penaltı alırsın
5- Sen de Grapple check yapıp yenersen, hafif (simple weapon) silah çekebilirsin.
6- Sen de Grapple check yapıp yenersen, grapple durumundan kurtarabilirsin kendini. Eğer istersen bunun için "Grapple Check" yerine "Escape Artist Check"de kullanabiliyorsun ama sen kullanma.
7-Bir de pin yapmak var ama ikimizin de kullanmak isteyeceğini sanmıyorum bu pozisyonda.