Yeşeren Umutlar
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Aradan birkac saat gecmisti ve herkes dinlenmis gibiydi.Algénia ortalarda yoktu en son ormana dogru yurudugunu gormustu Elessar
"Huor ben Algénia'ya bakmaya gidiyorum cok uzun sure oldu gideli, onu alir gelirim sonrada yola cikariz heralde ne dersin herkes dinc gozukuyor" Elessar ormana dogru yuruyecektiki
biranda kartali omzuna kondu.Elessar normal bir sekilde yoluna devam edecekken duraksadi gozleri simsiyah olmustu.birkac dakikda bu sekilde trans halinde kaldiktan sonra bagirmaya basladi bir anda
"KUZEYDE KZIL ELF KARA BIR BUYUCU ILE BERABER TOPLAMDA IKI KISI BATAKLIGI GECTIKTEN SONRA BUYUK BIR TEPE UZERINDE BULUNAN BIR TAPINAGA VARDILAR"
ardindanda detayli olarak gorduklerini anlatti bi sure sonra kartal adamin omzundan tekrar havalanarak uzaklasti ve gozlerden kayboldu.Elessarin basi bir an one dustu basin kaldirdiginda gozleri normal halini almisti.
"Huor ben Algénia'ya bakmaya gidiyorum cok uzun sure oldu gideli, onu alir gelirim sonrada yola cikariz heralde ne dersin herkes dinc gozukuyor" Elessar ormana dogru yuruyecektiki
biranda kartali omzuna kondu.Elessar normal bir sekilde yoluna devam edecekken duraksadi gozleri simsiyah olmustu.birkac dakikda bu sekilde trans halinde kaldiktan sonra bagirmaya basladi bir anda
"KUZEYDE KZIL ELF KARA BIR BUYUCU ILE BERABER TOPLAMDA IKI KISI BATAKLIGI GECTIKTEN SONRA BUYUK BIR TEPE UZERINDE BULUNAN BIR TAPINAGA VARDILAR"
ardindanda detayli olarak gorduklerini anlatti bi sure sonra kartal adamin omzundan tekrar havalanarak uzaklasti ve gozlerden kayboldu.Elessarin basi bir an one dustu basin kaldirdiginda gozleri normal halini almisti.
"Kuzeydeki Zeiros Tepesi olmalı bu. Orda eski Reks Tapınağı bulunuyordu. Yaklaşık iki yıl önce orda bir katliam olmuştu. Bir Esten müridi ordaki tüm reks rahiplerini ve onların ailelerini acımadan öldürmüştü. Söylentiye göre bu bir kızıl elfti. Hatta yakalandığına dair haberler almıştım en son ben Polantes'e götürülmeden önce. Onu da Poalntes'e koyacaklardı. hatta belki de o adi elfle karşılaşırım bile diyordum." diye açıkladı Safir.
"Böyle bir katliamı yapan birinin vicdanını çok merak ediyordum doğrusu."
"Böyle bir katliamı yapan birinin vicdanını çok merak ediyordum doğrusu."
-
Mark
- Kullanıcı

" Pekala. Uygun bir yere gidelim. Estene danışmalıyız. ""Jeriol. Ama kısaca Jer derler." dedi çocuk.
"İyi o halde ismi Jer'miş. Bize ne bundan. Hadi al çocuğu çıkalım şu uğursuz tapınaktan artık." dedi Gerrfer.
Tapınaktan uzaklaşıp, uygun bir yer aradılar. Karanlık güçlere seslenip, küçük bir mum istedi.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Huor olaylara pek karışmamış, kavgaları kendi aralarında dindirmelerini beklemişti, çünkü kendisinin dindirdiği kavga yeniden başlamıştı.Fakat Elessar ile Safir kendi başlarına halletmişlerdi durumu.
*Her şeye rağmen, bu gece burda kalmalıyız.Safir sanırım haklı.*
*Her şeye rağmen, bu gece burda kalmalıyız.Safir sanırım haklı.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Algénia rahatladıktan sonra grubun yanına dönmenin iyi olacağına karar verdi. Kamp alanına giderken bir hışırtı duydu ve bıçağını çekerek hemen arkasına döndü. Bir şey yoktu. Umursamadı ve yoluna devam etti. Tam grubun yanına geldiğinde Algénia'nın ayağına bi sarmaşık dolandı. Ayağından bacağına doğru kaplanıyordu. "Lanet olsun bu da neyin nesi?"
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

"Neyse hepimiz sağ salim burdayız artık. Yola çıkabiliriz." dedi Safir. İki gün olaysız geçti. Tekrar ormanlık arazilerden geçmeye başlamışlardı. Kıtanın eng eniş ormanı olan Veryer Ormanına giriyorlardı. Yakında Veryer Gölüne varacaklardı.
"Gölün yakınında kamp kurmak en mantıklısı." diye düşüncesini dile getirdi Safir.
"Gölün yakınında kamp kurmak en mantıklısı." diye düşüncesini dile getirdi Safir.
Huor gülümseyerek, *Hayır, ormanın derinlikleri daha müsait.Göl kenarı avlanmaya müsait.Fakat gölde balık avlamaya değil, bizim avlanmamıza müsait.*
Ardından ciddileşerek:
*Ormanın derinlikleri, Deru için harika bir alarm sistemi, Minnä ve benim için de öyle.*
Safir'e hak vermeyi isterdi, eğer haklı olsaydı.
Sonra durarak Elessar'ı düşündü.Ondan böyle şeyler beklemiyor değildi.İyi kullanabilirlerse Elessar'ı, işe çok fazla yarayabilirdi.Algénia da öyle.Safir de.Kader sanki amacı biliyordu.Amaç uğruna bir araya topluyordu herkesi.
Elessar'ın yanına gitti.Düşüncelerinde konuşmaya çalıştı.Başarabilirse eğer, harika bir yol katetmiş olacaktı.
*Yanlış anlamadıysam dostum, Safir'in Algénia'yı sevdiğini zannediyorsun?*
Ardından ciddileşerek:
*Ormanın derinlikleri, Deru için harika bir alarm sistemi, Minnä ve benim için de öyle.*
Safir'e hak vermeyi isterdi, eğer haklı olsaydı.
Sonra durarak Elessar'ı düşündü.Ondan böyle şeyler beklemiyor değildi.İyi kullanabilirlerse Elessar'ı, işe çok fazla yarayabilirdi.Algénia da öyle.Safir de.Kader sanki amacı biliyordu.Amaç uğruna bir araya topluyordu herkesi.
Elessar'ın yanına gitti.Düşüncelerinde konuşmaya çalıştı.Başarabilirse eğer, harika bir yol katetmiş olacaktı.
*Yanlış anlamadıysam dostum, Safir'in Algénia'yı sevdiğini zannediyorsun?*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Mark
- Kullanıcı

Teemieri, çocuğu göz önünden ayrılmaması için ritüeli yaparken, büyücüye teslim etti.
Kara tozu etrafına çember halinde döktü. Ã?ağrı için karanlığın adlarını saymaya başladı.
" Us-tar, Demos, Imperdo. "
" Karanlığın lordları, burası size açılmıştır. " (Infernal)
Yer sarsıldı. Tümü toplanmaya başlamıştı. Hücum edercesine ayine katılıyorlardı.
" Bilginiz ve kudretinizle bize yol gösterin. " (Infernal)
Uğultular seslere dönüşmeye başladığı an, durdu.
" Yeni düzenin Efendisi, ne yapmamız gerekiyor? " Diye, sordu Teemieri.
Kara tozu etrafına çember halinde döktü. Ã?ağrı için karanlığın adlarını saymaya başladı.
" Us-tar, Demos, Imperdo. "
" Karanlığın lordları, burası size açılmıştır. " (Infernal)
Yer sarsıldı. Tümü toplanmaya başlamıştı. Hücum edercesine ayine katılıyorlardı.
" Bilginiz ve kudretinizle bize yol gösterin. " (Infernal)
Uğultular seslere dönüşmeye başladığı an, durdu.
" Yeni düzenin Efendisi, ne yapmamız gerekiyor? " Diye, sordu Teemieri.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı