Bir saniye devrim. Ben yazarken tur dönmüş. Pencereyi açık bıraktmıştım . Gönderdiğimde bir baktım. İçerdeyiz, altardalar. Bir daha olmicak. Nolur, bunu sil.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Somatic büyüler bir elde kalkan bir elde silah yapılabilir.
şöyle ki:
Silahı kalkan tutan ele verirsiniz, eliniz boşta kalır büyüyü yaptıktan sonra silahı tekrar alırsınız. Bunların hepsi Free Action'dur.
Tower Shield hariç, bu tip kalkanlarda, kalkanı tutmak için elden kuvvet alınır, bu yüzden rahiplerde Tower Shield Proficiency'si yoktur.
.
Yaw biz bu "tapınağı basıp, insanları katledenler" olacağız bak görürsün. Comyr'da da olmuştu adımız kadın katiline çıkmıştı; burada da tapınak katilleri diyecekler. :schemes:
.
Detect Evil normal olarak gördüğün birinin Aurası varsa onu görmene yarıyor. Wulfgar'la dövüşen rahipler parlıyor mesela.
Bu tür detection büyüleri özel olarak belirtildikleri işlerde kullanılırlar. Mesela büyücü invisibility yaptıysa Detect Magic ile bu adamı göremezsin. Aslında mantıken adamın üstünde büyülü eşya olabilir, invisibility yüzünden adamın her tarafı büyü ile kaplı diye düşünebilirsin. Oyun sisteminde bunu yaparsan, Detect Magic'le bile bir çok üst seviye büyüyü etkisiz hale getirirsin. İleride rahiplerin True Seeing büyüsü var kısmet olursa onu kullanırsın.
Huor dibinde Casting defensively ile saldırı fırsatı vermeden büyünü yapabilirsin.