Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Bir tur Stun olmuştun sadece.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

glitterdust'ı görünmez olan adamı bulmak için yapmıştım. Özgünüm, en azından hp götürmedi. 8)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Soundburst telef etti partiyi. :-o
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

şimdi Olaf stun oldu bu tur bir şey yazmıyorum; peki stun olmaktan dolayı gelen AC penaltıları sadece bir tur sürecek değil mi?
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bir saniye devrim. Ben yazarken tur dönmüş. Pencereyi açık bıraktmıştım . Gönderdiğimde bir baktım. İçerdeyiz, altardalar. Bir daha olmicak. Nolur, bunu sil.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:şimdi Olaf stun oldu bu tur bir şey yazmıyorum; peki stun olmaktan dolayı gelen AC penaltıları sadece bir tur sürecek değil mi?
Evet, sadece bir tur.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Mark wrote:glitterdust'ı görünmez olan adamı bulmak için yapmıştım. Özgünüm, en azından hp götürmedi. 8)
Güzel hareketti, fakat invisible olduktan sonra Shan yürüyüp uzaklaştığı için işe yaramadı.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Somatic büyüler bir elde kalkan bir elde silah yapılabilir.
şöyle ki:
Silahı kalkan tutan ele verirsiniz, eliniz boşta kalır büyüyü yaptıktan sonra silahı tekrar alırsınız. Bunların hepsi Free Action'dur.

Tower Shield hariç, bu tip kalkanlarda, kalkanı tutmak için elden kuvvet alınır, bu yüzden rahiplerde Tower Shield Proficiency'si yoktur.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Yaw biz bu "tapınağı basıp, insanları katledenler" olacağız bak görürsün. Comyr'da da olmuştu adımız kadın katiline çıkmıştı; burada da tapınak katilleri diyecekler. :schemes:
.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Sofia'ya almıştım, yazık oldu. Ã?ğreniyorum işte :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Somatic büyüler bir elde kalkan bir elde silah yapılabilir.
:mrgreen: Tamam o zaman değiştireyim ben aksiyonumu yanlış anlaşılma oldu. Heh heh.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk benim dedect evil durumum bunların aurasını filan farketmiyor mu?

Benim pozisyonumda treath karelerde adam var mı, eğilip yerden silahımı alabilir miyim AoO olmadan? Her halükarda Huor'u iyileştirmeye gideceğim gerçi.
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Detect Evil normal olarak gördüğün birinin Aurası varsa onu görmene yarıyor. Wulfgar'la dövüşen rahipler parlıyor mesela.
Bu tür detection büyüleri özel olarak belirtildikleri işlerde kullanılırlar. Mesela büyücü invisibility yaptıysa Detect Magic ile bu adamı göremezsin. Aslında mantıken adamın üstünde büyülü eşya olabilir, invisibility yüzünden adamın her tarafı büyü ile kaplı diye düşünebilirsin. Oyun sisteminde bunu yaparsan, Detect Magic'le bile bir çok üst seviye büyüyü etkisiz hale getirirsin. İleride rahiplerin True Seeing büyüsü var kısmet olursa onu kullanırsın.

Huor dibinde Casting defensively ile saldırı fırsatı vermeden büyünü yapabilirsin.

Huor'un solunda bir nöbetçi var.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Bless var blessin +1'i yazmamışım. :(

Huor nebçim vurdular sana iki tane kritik üst üste. :-o
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Kim ne kadar yaralı, ben şaşırdım hesabı? :schemes: Soundburst falan olduk ya... İlk yardıma ihtiyacı olan el kaldırsın. :-P :mrgreen:
.
Post Reply