Arena - D&D ...(muhabbet)
sabah sabah uyku mahmurluğumu üstümden atmadan yazdım, yanlış yazmışım kusura bakmayın.Mark wrote:Spiritual Weapon, ikinci seviye ilahi büyüdür.liero wrote:Ara görev için ezberlediğim büyüler.
0.seviye:
- Light
- Resistance
- Guidance
- Virtue
1.seviye:
- Bless
- Divine Favor
War Domain : Spiritual Weapon
2.seviye:
- Summon Monster II
Good Domain : Magic Circle against Evil
Bonus büyüler neye göre belirleniyor Tersyuz. Wisdom kaç olursa bonus büyü alıyorsun. O konuyu bilmiyorum o yüzden soruyorum.
0.seviye:
- Light
- Resistance
- Guidance
- Virtue
1.seviye:
- Bless
- Divine Favor
Good Domain : Protection from Evil
2.seviye:
- Summon Monster II
.
Liero PHBnin 8.sayfasında Table:1-1 şeklindeki tabloda ilgili ability scor kaç olursa ne kadar bonus spell alırsın yazıyor. Senin bonus spellerin domain spellerin olmalı.
Ability skorlar 10-11 olunca modifieri 0 oluyor. Bunu ezberledin mi gerisi kolay. 12-13 olursa +1, 14-15 olursa +2, vs böyle artıyor.9-8 olursa -1, 7-6 olursa -2 diye de azalıyor.
.
Liero PHBnin 8.sayfasında Table:1-1 şeklindeki tabloda ilgili ability scor kaç olursa ne kadar bonus spell alırsın yazıyor. Senin bonus spellerin domain spellerin olmalı.
Ability skorlar 10-11 olunca modifieri 0 oluyor. Bunu ezberledin mi gerisi kolay. 12-13 olursa +1, 14-15 olursa +2, vs böyle artıyor.9-8 olursa -1, 7-6 olursa -2 diye de azalıyor.
.
-
Mark
- Kullanıcı

http://www.d20srd.org/srd/classes/cleri ... eTheCleric
Ã?nceden verdiğim, bonus spell bu da, cleric'in aldığı büyüler, bonus hariç!
Üzerine ilk verdiğim linkteki bonusu eklicen.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
açıklama yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Benim Wisdom 15 olduğu için 1. ve 2. seviyeden birer tane daha bonus spellerim olacak.
Sanırım en son hali şu şekilde.
0.seviye:
- Light
- Resistance
- Guidance
- Virtue
1.seviye:
- Bless
- Divine Favor
- Cause Fear
2.seviye:
- Summon Monster II
- Sound Burst
öff sanırım bugün beynim biraz yavaş çalışıyor.
Benim Wisdom 15 olduğu için 1. ve 2. seviyeden birer tane daha bonus spellerim olacak.
Sanırım en son hali şu şekilde.
0.seviye:
- Light
- Resistance
- Guidance
- Virtue
1.seviye:
- Bless
- Divine Favor
- Cause Fear
2.seviye:
- Summon Monster II
- Sound Burst
öff sanırım bugün beynim biraz yavaş çalışıyor.
-
Mark
- Kullanıcı

Liero, biz worg ları çok kolay keseriz. İstersen adamını ara görevden sonra alabilirsin. Ben almicam, çünkü bir de onu oynatmak konsantrasyonumu bozmasın diye, daha yeni öğreniyorum 
Ben eve gidim, karakterimi lvl atlatıp hemen yazıcam, dwaxer. Kalkanımla zırhımı masterwork artılatmak için almıştım
şimdi tam sırası penaltılarım gidicek.
:D
Boğulcam diye çok korkmuştum, tritonda. -14 falandı galiba swim benim. Emin değilim.
Spiritual Weapon, EN sevdiğim dua. Ben bir de, bane alim. Dwaxer izin verirmisin? Bane büyüsü almama? Yönelimim CG ve Corellon'un rahibesiyim ya? kabul ediyormusun?
Ben eve gidim, karakterimi lvl atlatıp hemen yazıcam, dwaxer. Kalkanımla zırhımı masterwork artılatmak için almıştım
Boğulcam diye çok korkmuştum, tritonda. -14 falandı galiba swim benim. Emin değilim.
Spiritual Weapon, EN sevdiğim dua. Ben bir de, bane alim. Dwaxer izin verirmisin? Bane büyüsü almama? Yönelimim CG ve Corellon'un rahibesiyim ya? kabul ediyormusun?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Ben haritayı hazırladım bile Mark bir de barbar hazırladım boşuna mı uğraştım yani? Sen kimseyi yönetmiyeceksin zaten barbarı ben yöneticem. Sadece 1500 ödeyeceksin cimri değildindir umarım. :schemes:
Bane dediğin Blessi dispel eden bir büyüymüş senin alignmentle zıtlaşıyorsa almamalısın ya da bilmiyorum Deity'in ne der istersen bir de ona danış. :evillaugh: :schemes: Hatta istersen Deity değiştir yarı yolda. Nerull'u öneririm sana. Zaten ilerde yapacağım oyundaki evil karakterlerden ikisini sana oynatacam, potansiyel görüyorum sende.
.
Ben haritayı hazırladım bile Mark bir de barbar hazırladım boşuna mı uğraştım yani? Sen kimseyi yönetmiyeceksin zaten barbarı ben yöneticem. Sadece 1500 ödeyeceksin cimri değildindir umarım. :schemes:
Bane dediğin Blessi dispel eden bir büyüymüş senin alignmentle zıtlaşıyorsa almamalısın ya da bilmiyorum Deity'in ne der istersen bir de ona danış. :evillaugh: :schemes: Hatta istersen Deity değiştir yarı yolda. Nerull'u öneririm sana. Zaten ilerde yapacağım oyundaki evil karakterlerden ikisini sana oynatacam, potansiyel görüyorum sende.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Zaten hep kötü oynuyorum, yeni iyilere katıldım.
Yok, bane bless i dispel ediyor ama, normal de yaptığı şey karşıdaki canavarların attack zarlarına penaltı vermek. arkadaşlarıma yapmıyorum, ölü de kaldırmıyorum? Corellon kızmaz herhalde?
-
Mark
- Kullanıcı

Sorun var.
şimdi;
1500gp kalıyor.
Full plate, masterwork +1 yapıyorum.
1000gp veriyorum.
500gp , önceden kalan paramı da eklersem= 739g oluyor.
Anlaşalım, ara görevden aldığım Potion:Bull's Strengh'i satın al benden. 300 gp.
Bin civarı param oluyor. 1000 iyle, kalkanımı +1 yapcam. Zaten fiyatı 300 iksirin, ama yarısına satmak istemiyorum. Ben para verip almadım, ara görevden kazandım nasılsa. Yoksa barbarı alamicam.
şimdi;
1500gp kalıyor.
Full plate, masterwork +1 yapıyorum.
1000gp veriyorum.
500gp , önceden kalan paramı da eklersem= 739g oluyor.
Anlaşalım, ara görevden aldığım Potion:Bull's Strengh'i satın al benden. 300 gp.
Bin civarı param oluyor. 1000 iyle, kalkanımı +1 yapcam. Zaten fiyatı 300 iksirin, ama yarısına satmak istemiyorum. Ben para verip almadım, ara görevden kazandım nasılsa. Yoksa barbarı alamicam.