Yeşeren Umutlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"N-neler oluyor? Mikael'e ne oldu? Neler oluyor...nasıl... Peki ölüm kapısını bu nesnelerle nasıl yok edeceğiz?" Thereon'un kafası karışmıştı aklına daha bir sürü soru geliyordu.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Huor, Algenia ve Safir sdevasa kürenin etrafına dizildiler. Kürenin etrafına büyülü kalkanı yapan elf arifleri de yanlarındaydı. Safir: "Hepimiz hazırsak arifler kalkanı kaldıracaklar."
"Ben hazırım, bay büyücü." dedi Algenia kalkanı ileri tutarak.
"Ben de." dedi Huor.
Arifler kalkanı kaldırdıktan sonra Huor neyi çalmaya başladı. Safir büyülü sözler eşliğinde Par-tesa'nın yüzüğünü küreye doğru uzattı. Yüzükten parlak bir ışık çıktı. Ã?ıkan ışıklar Efher'in kalkanına doğru yöneldi ve orda toplandı. Daha sonra kalkanda biriken ışıklar ölüm kapısına yansıdı. Bir süre sonra ölüm kapısının olduğu yerde büyük bir yarık kalmıştı sadece.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Bize hep bir dert oldunuz. "
Gerrfer' le birlikte ortaya çıktılar.

Kavurucu ışın, deruya çarptı. Eğrilip, büküldü kan kusmaya başladı.
Teemier, yaklaşıyordu: " Yanınızdaki çocuk nerde? Sonunda gebericeksiniz. Gerrfer, Yaşlı adamı hakla. "
Elinden ikinci bir kavurucu ışın oluşuyordu.

" Lanet olası, pislikler. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor yarığa bakarken uzunca:

*Ohhh!*

çekti.Evet, Algénia'nın soyunu kurtarmıştı, keşke kendisininkini de kurtarabilseydi vaktinde.Keşke.

Ardından Minnä'ya baktı.şok olmuş gibiydi güzel Elf.İlk kez böylesine güçlü bir büyü görüyordu.Gülümsemeye yakın bir duruşu vardı.Ağzı hafif aralıktı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Hey, bir dakika! Ne diye bir başkasının öldüreceği birini öldürüyorsun sen?" diye parmağını salladı kızıl elfe, bir başka ışın yakındı, bunu biliyordu Lydronk. Sonra gerrfer'e seslendi: "Hem bir dakika, o nişan ladığın adam ölü!" dedi Heres'in illlüzyon cesedini göstererek. Daha doğrusu gösterdiğini sanarak, aslında Heres'in görünmez olduğu yeri işaret ediyordu. Gerrfer sırıttı: "Sağol, gnom!" dedi. Ã?vey kardeşi bile olsa bazen Safiel'e çok benziyordu. Heres son nefesini verirken Lydronk kendini düşünüyordu, nasıl kaçmalıydı?

Aklına yine dahiyane bir fikir geldi; ama demin Heres'i dahiyane planı kurtaramamıştı! Yine de boş verip denedi. son şans, son şanstı ve insanın eline bundan bir tane daha geçmezdi! Koşa koşa yaşlı adamın evinin derinliklerine kaçtı ve adamın odasını buldu. Arkasından kızıl elfin ayak sesleri geliyordu. Odayı taradı ve kendini hızla bir duvar halısı yaptı, eğer kızıl elf duvara dayanmayı denerse işi bitmişti!
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Olum kapisi ortadan kayboldugunda Elessar daha yeni varmisti oraya.Kapinin yerinde koca bir yarik bulunuyordu.Ne oldugunu nasil ortadan kaldirdiklarini soracak oldu ama bi anda bunun gereksiz bir soru olacagini dusunup sormaktan vazgecti.Simdi sirada ulkeden kovulmus cocugun bulunmasi ardindanda su iki diriltilmisin yanindaki cocugu kurtarmak vardi.Algénianin yanina yoneldi.
"En azindan sonunda ulkenin uzerindeki bu gerginlik kalkacak" dedi kizin beline sarilarak
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Evin dışında, durdu. Elini uzatıp, büyücünün kolunu tuttu.
" Bu şeyleri lanet olası adam çağırmış olmalı. "
Ağaçlar canlanıp, üzerlerine doğru yürümeye başladılar. Etraflarını çeviriyorlardı.
" Yak, hepsini yak şunların! "
Gerrferin ellerinden, alev topları ağaçlara çarpıp giderek büyümeye başladı. Orman yanıyordu.
" EVİN İÃ?İNDE GEBERİCEKSİN. "
" Adamın öldüğünden emin olmalıyız. " İkisi yaşlı adamın cesedinin üzerinde dikiliyordu.

Gerrfer: " İşi bitmiş. " telaşla, konuştu. Alevlerin sıcaklığı yaklaşıyordu.
Bir ağaç deli gibi, yanarak üzerlerine doğru yürümeye davrandı.
Teemieri: " Lanet olsun! Başardık. " Kahkaha attı.
Elini kaldırdı, bileklerinin çevresinden yüzlerce vahşi yarasa dışarı fırladı.
Yarasalar etrafında dönüp çığlık atmaya başladılar.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Safir birden yere yıkıldı. "Acıyı hissediyorum. Ölümü hissediyorum." dedi.
Thereon birden Par-tesa'nın ona hediye ettiği kolyeye baktı: "Deru, Lydronk! Ölüm onları buldu...." diye bağırdı.
Huor Safir'in kalkmasına yardım etti. "Oraya gitmek istemiyorum. bir daha karşılaşmak istemiyorum." diye bağırdı Safir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor hafif yüzünü buruşturarak:

*Sen burda kalacaksın.Ancak asanın gücüne ihtiyacımız var.Eğer kabul edersen görev boyunca asa Minnä da kalsın!Ã?ünkü o asa olmaksızın yapamayız.Biliyoruz kimlerin yaptığını, Esten yeniden diriltmiş olmalı.Asayı Minnä'ya ver şimdilik.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"O asa benim için çok önemli. Ona çok dikkat edin." dedi Safir. Minna yavaşça asayı eline aldı. Bedeninde büyük bir gücün dolaştığını hissetti. Artık bu asanın neden bu kadar değerli olduğunun bilincindeydi. "Merak etme, büyücü. Asana iyi bakıcağım." dedi Minna.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor, Elessar ve Algénia'ya da bakarak:

*Acele etmemiz lazım, koşun!* derken Algénia'nın yaklaşık 20 korumayla geldiğini farketti.İstiyordu ya da istemiyordu, önemi yoktu, çünkü Kral istiyordu ve Algénia krala karşı çıkmaması gerektiğini biliyordu, Elessar için.Kral her birine bir at vermişti.

Huor hesabında yanlış çıkmamıştı.Kral 20 görevli vermişti ve 24 atlı dörtnala gidiyorlardı.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Mikael Safire yaklaştı: "Senin de gitmen lazım, Safiel. Yoksa hepsi ölecek. Gördün Safiel. Her gün kabuslarına giriyor o sahne. Sen gitmezsen orda hepsi ölecek ve Esten'in kölesi olacak."
"Ama ben korkağın ve yakınlarına sadece zarar veren biriyim."
"Hayır, Safiel. Sen bir kahramansın. Onurlu, merhametli bir insansın."
"Beni tanımıyorsun." dedi Safir öfkeyle.
"Gerektiği kadarıyla tanıyorum."
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

"Bukadari da fazla artik bu savasa bir son vermenin zamani geldide geciyor bile"
diye dusunuyor kuduruyordu adeta Atlarla kostururken bi anda gokten kartali yanina dogru dalisa gecti kartali gordugunde bi an icinden "babam geliyor" diye dusundu ama bunu sozcuklere vuramamisti.Dusuncelerini duymus olacaktiki huor Elessara dogru dondu ve gulumsedi.Kartal bir sure Elessar'in yaninda uctuktan sonra gozlerden kayboldu.
Ama Elessar'in siniri gecmis adeta sevinceten gozleri parliyordu.

"Huor Sana iyi bir haberim var , anlasilan dirilmisler ormana da zarar vermisler ve bu da dryadlari cileden cikarmis ve su anda onlara dogru ilerliyorlarmis." huor bi anda gulumsemisti cunku bu gercekten iyi bir haberdi "Hepsi bu degil , beni almak icin gelen konseyin druid'i de bizi sehre getiren kartallarla oraya dogru harekete gecmisler" dedi
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Lydronk gizlendiği yerden çıkamamıştı. Olanları izliyordu. Gerrfer ve Teemeri Heres'in cesedinin başındaydılar. Bir süre sonra genç ve yakışıklı bir adam yanlarına geldi.
"Mükemmel zamanlama. Esten'i çok memnun ettiniz."
"Essun..." dedi Gerrfer ağzı açık bir şekilde.
"Haberiniz olsun. Bu çıkarttığınız yangın yüzünden dryadları, kartalları, elfleri ve hatta druidleri başınıza topladınız. Bilginiz olsun burada az sonra büyük bir savaş olacak."
"O kadar kişiyle savaşamayız." dedi Gerrfer.
"Siz değil ben savaşıcam. Ve bugün tüm Neirre'ye Esten'in tek efendi olduğunu göstereceğiz." dedi Essun.
"Kimse bir tanrıyla oyun oynuyamaz. Bugün hepsi öğrenicek." diye devam etti Essun.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Deru," dedi fısıldayarak. Elindeki kolyeyi öyle bir sıkıyordu ki eli kıpkırmızı olmuştu. "İntikamını alacağım dostum! Kanın yerde kalmayacak..."
Image
Locked