Safir'in Arayışı (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ben onları hızla yazıoyrum sonra buraya kopyalıyorum :) ama okurken yazım ve anlatım hatalarını görüp bilgisayarımda düzletiyorum ama burda düzletmeye üşeniyorum :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bir de Karanlıklar Efendisini okursanız olayların aynı zaman diliminde geçtiğini bilirsiniz. Thereon burdaki adamı öldürdükten sorna Safiel buraya varıyor yani burdaki kargaşasın sebebi bu. :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy7402 wrote:ben onları hızla yazıoyrum sonra buraya kopyalıyorum :) ama okurken yazım ve anlatım hatalarını görüp bilgisayarımda düzletiyorum ama burda düzletmeye üşeniyorum :)
Vallahi ben göndermeden önce iki kere önizleme yapıyorum. Hatta yetmiyor gönderdikten sonra bir daha okuyup eğer yanlış varsa düzenleme yapıyorum :)
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ya bırakın anlatım bozukluklarını bulmayı ben onları bilgisayarda düzenlemsini yapıyorum. insan kurgusuna yorum yapar karakter tahlili nasıl olmuş onla ilgili yorum yapar. türkçe yanlışlarını, analtım bozuklarını ben de görüyorum sonra düzletiyorum sizin söylemenize gerek yok. okuyunca sanki anlamıyorsunuz orda bozukluk olduğunu da bu ne diye illa açıklama yaptırtma gereği duyuyorsunuz.
Neyse ben hayalimdeki projeyi gerçekleştirdim ya o bana yeter!
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hikaye çok iyi gidiyor fakat sürekli geçmişten bahsettiğin için biraz yavaş :) Ama iyi oluyor Safir'in emmioğulları hakkında bol bol bilgimiz oldu :P
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Uzun süredir yazmamıştım. Ama artık öss stresinden kurtulmak için biraz rahatlatsın diye yazdım. Gerçekten keyifle yazdım bu bölümü. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı beklemekteyim. gerçi artık pek ocak başına uğryaan yok gibi ama olsun birinin tekrar ocağı kızdırması lazım. Gerisi gelir zaten. :)
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ã?ncelikle hepsini okudum...( evet bunu yaptım ) ve...

bence parlama tekniğinde oldukça başarılısın. Özellikle rüya kısmı bence çok başarılı. Benimde aklımda böyle birşeyler vardı nezamandır acaba nasıl yapsam dahaa iyi olur diye düşünüyordum bence en harika kısmı orasıydı.

Bu arada Seren galiba hayalindeki kız en azından benim için hep oyle bi kız arkadaşım olsun istemişimdir :schemes:

Ölümü daha önce yenmişti kısmı benim için biraz havada kaldı heralde öykünün geneliyle alakalı birşey olduğu için öyle olduğunu düşünüyorum.

Tebrikler :clap:
Post Reply