Safir'in Arayışı (Yorum)
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Vallahi ben göndermeden önce iki kere önizleme yapıyorum. Hatta yetmiyor gönderdikten sonra bir daha okuyup eğer yanlış varsa düzenleme yapıyorumcatboy7402 wrote:ben onları hızla yazıoyrum sonra buraya kopyalıyorumama okurken yazım ve anlatım hatalarını görüp bilgisayarımda düzletiyorum ama burda düzletmeye üşeniyorum
ya bırakın anlatım bozukluklarını bulmayı ben onları bilgisayarda düzenlemsini yapıyorum. insan kurgusuna yorum yapar karakter tahlili nasıl olmuş onla ilgili yorum yapar. türkçe yanlışlarını, analtım bozuklarını ben de görüyorum sonra düzletiyorum sizin söylemenize gerek yok. okuyunca sanki anlamıyorsunuz orda bozukluk olduğunu da bu ne diye illa açıklama yaptırtma gereği duyuyorsunuz.
Neyse ben hayalimdeki projeyi gerçekleştirdim ya o bana yeter!
Neyse ben hayalimdeki projeyi gerçekleştirdim ya o bana yeter!
Ã?ncelikle hepsini okudum...( evet bunu yaptım ) ve...
bence parlama tekniğinde oldukça başarılısın. Özellikle rüya kısmı bence çok başarılı. Benimde aklımda böyle birşeyler vardı nezamandır acaba nasıl yapsam dahaa iyi olur diye düşünüyordum bence en harika kısmı orasıydı.
Bu arada Seren galiba hayalindeki kız en azından benim için hep oyle bi kız arkadaşım olsun istemişimdir :schemes:
Ölümü daha önce yenmişti kısmı benim için biraz havada kaldı heralde öykünün geneliyle alakalı birşey olduğu için öyle olduğunu düşünüyorum.
Tebrikler
bence parlama tekniğinde oldukça başarılısın. Özellikle rüya kısmı bence çok başarılı. Benimde aklımda böyle birşeyler vardı nezamandır acaba nasıl yapsam dahaa iyi olur diye düşünüyordum bence en harika kısmı orasıydı.
Bu arada Seren galiba hayalindeki kız en azından benim için hep oyle bi kız arkadaşım olsun istemişimdir :schemes:
Ölümü daha önce yenmişti kısmı benim için biraz havada kaldı heralde öykünün geneliyle alakalı birşey olduğu için öyle olduğunu düşünüyorum.
Tebrikler