İstanbul'da Buluşma ?
Önemli değil... Büyük buluşmalar iki kişi ile başlar. Anladığım kadarıyla buluşmak isteyen bayağı bi arkadaş var İstanbul'da yazın orada olanlarla da buluşuruz ben mezun olduktan sonra.. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ya ilginc sanki 2 sene önceki farklı bi baslık içerik aynı-kimse gelmedi abi!bidahakine ben gelicem diyorum hadi bakalım.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Evet telefon şart ben msni veriyim burdan buluşacak arkadaşlar eklesinler telefonları msnden hallederiz...
msn:cheto@windowslive.com
msn:cheto@windowslive.com
Ben de oradaydım. Elinde DM's guide, üstünde Dream Theater ve Blind Guardian resimli elbiseler olan insanlar aradım ama bulamadım.
Üstelik evden erken çıkmıştım Kadıköy'de başka bir işimi halletmek için ve hava güneşliydi çıkarken. Üstümde sadece gömlek vardı ve çok üşüdüm arada ıslanır gibi oldum, sığınacak yer aradım. 13:20 gibi de gittim kimseyi bulamayacağımı anlayınca.
Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaşımdır.
Biriniz shadowmasteeeeeeer diye bağıramadı mı 
Biz boğa heykelinin orda beklerken kendisini hiç çekinmemiştik
20 gün sonra işten çıkıcam, ondan sonra bir buluşma olursa ya da perşembe günü olursa ben de katılabilirim.
Bu arada ben ekmem
Gelicem dediysem gelirim. (az gecikebilirim ama son zamanlarda o alışkanlığımı törpüledim)
20 gün sonra işten çıkıcam, ondan sonra bir buluşma olursa ya da perşembe günü olursa ben de katılabilirim.
Bu arada ben ekmem
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Birebir yeminer'e hak veriyorum.Gelicem dediyse gelir ki yeminerle oyunlarımız oldu adam bir kere bile gelmemezlik yapmadı oldu da biraz geçikicekse bile arayıp haber verirdiyeminer wrote:Biriniz shadowmasteeeeeeer diye bağıramadı mı
Bu arada ben ekmemGelicem dediysem gelirim. (az gecikebilirim ama son zamanlarda o alışkanlığımı törpüledim)
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Hepinizi bekliyor olacağım da e hadi be arkadaşlar, başka kimse gelmeyecek mi? Amma sessizsiniz. Yaz mevsimi geldi, bayram yanaştı...
WizardofQuarks, senin de sınavların iyi geçer umarım (O ta oralardan gelecek de bizimkiler 3 5 km gelemeyecek mi? Cık cık... çok ayıp)
WizardofQuarks, senin de sınavların iyi geçer umarım (O ta oralardan gelecek de bizimkiler 3 5 km gelemeyecek mi? Cık cık... çok ayıp)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı