İstanbul'da Buluşma ?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Önemli değil... Büyük buluşmalar iki kişi ile başlar. Anladığım kadarıyla buluşmak isteyen bayağı bi arkadaş var İstanbul'da yazın orada olanlarla da buluşuruz ben mezun olduktan sonra.. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

Ben ve Nocturnal wardık bide bi arkadaşımız daha vardı.. Oyun sormuşsunuz 3 kişiyle anca taş kaıt makas oynadık bizde :/
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

ya ilginc sanki 2 sene &ouml;nceki farklı bi baslık i&ccedil;erik aynı-kimse gelmedi abi!bidahakine ben gelicem diyorum hadi bakalım.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bir daha telefon numarası alıcam zaten. Bir tek onu unutuyorum, hep.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Aynen ya, niye akıl etmedik ki baştan?
Image
cheto
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cheto »

Evet telefon şart ben msni veriyim burdan buluşacak arkadaşlar eklesinler telefonları msnden hallederiz...
msn:cheto@windowslive.com
Araxiel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Araxiel »

Ben de oradaydım. Elinde DM's guide, üstünde Dream Theater ve Blind Guardian resimli elbiseler olan insanlar aradım ama bulamadım. :D Üstelik evden erken çıkmıştım Kadıköy'de başka bir işimi halletmek için ve hava güneşliydi çıkarken. Üstümde sadece gömlek vardı ve çok üşüdüm arada ıslanır gibi oldum, sığınacak yer aradım. 13:20 gibi de gittim kimseyi bulamayacağımı anlayınca.
Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaşımdır.
jiyuu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jiyuu »

ya ben 2nd adition oynayan oynıyacak var mı diye bakıyordum da bütün umutlarım suya düştü. Siz ciddi misiniz? hepiniz ordaydınız, birbirinizden şüphelendiniz ve geri döndünüz?

şaka değil mi?
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Biriniz shadowmasteeeeeeer diye bağıramadı mı :P

Biz boğa heykelinin orda beklerken kendisini hiç çekinmemiştik :D

20 gün sonra işten çıkıcam, ondan sonra bir buluşma olursa ya da perşembe günü olursa ben de katılabilirim.

Bu arada ben ekmem :) Gelicem dediysem gelirim. (az gecikebilirim ama son zamanlarda o alışkanlığımı törpüledim)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

yeminer wrote:Biriniz shadowmasteeeeeeer diye bağıramadı mı :P

Biz boğa heykelinin orda beklerken kendisini hiç çekinmemiştik :D

20 gün sonra işten çıkıcam, ondan sonra bir buluşma olursa ya da perşembe günü olursa ben de katılabilirim.

Bu arada ben ekmem :) Gelicem dediysem gelirim. (az gecikebilirim ama son zamanlarda o alışkanlığımı törpüledim)
Birebir yeminer'e hak veriyorum.Gelicem dediyse gelir ki yeminerle oyunlarımız oldu adam bir kere bile gelmemezlik yapmadı oldu da biraz geçikicekse bile arayıp haber verirdi :) Biricik dungeon masterımız ne zaman bize yeniden oyun oynatacaksın acaba ? :) Bu kadar yalakalık yeter mi oyun için :P Neyse 20 gün falan bende müsait olacağım.O zaman katılabilirim aranıza..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tamam o zaman 20 gün içerisinde bir buluşma daha yapalım. Fakat herkes telefon numarasını versin problem çıkmasın :D
Image
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Finallerden sonra mezun olup olmayacağım belli olacak. Eğer olursam sevinçten ne yapacağımı şaşırır vaziyette olacağımdan gelebilirim ben de. :plotting:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Hepinizi bekliyor olacağım da e hadi be arkadaşlar, başka kimse gelmeyecek mi? Amma sessizsiniz. Yaz mevsimi geldi, bayram yanaştı...

WizardofQuarks, senin de sınavların iyi geçer umarım (O ta oralardan gelecek de bizimkiler 3 5 km gelemeyecek mi? Cık cık... çok ayıp)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Yine gelip heykelin altında beklerken kimsenin gelmemesini izlemiyceksem gelirim bende. Tam bi zaman belli değil henüz sanırım ?
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Aha buraya yazıyorum. 20-21-22-27 Haziran dışında hafta sonları müsaitim. Gelirim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Post Reply