.
Bu da çok korkunç be Tersyuz! Senin böyle Chaotic evil hayranı olduğunu bilmiyordum. Bundan sonra herkes yönelimini de söyleyecek; geçen gittin Prot. from evil büyüsü yaptın halbuki kendin evilmişsin, böyle olmaz arkadaşım. Evil bir karakterin protection from evil büyüsü yapması çelişkili bir durum gibi geliyor bana.
dwaxer wrote:.
Bu da çok korkunç be Tersyuz! Senin böyle Chaotic evil hayranı olduğunu bilmiyordum. Bundan sonra herkes yönelimini de söyleyecek; geçen gittin Prot. from evil büyüsü yaptın halbuki kendin evilmişsin, böyle olmaz arkadaşım. Evil bir karakterin protection from evil büyüsü yapması çelişkili bir durum gibi geliyor bana.
.
Pro from Good'da aldım aslında.
Yok aslında evil düşünmemiştim Lex'i. Ama gizleniyorum sinsi gibi sonra summon yapıp yaratıkların ölmesini seyrediyorum. Yönelim evila kaydı, şartlar zorladı beni buna.
Kurtların Hasteli hallerini yazdım, artık turda 2 kere saldıracaklar.
Biraz geri çekildim diye yazdım sen müsait bi yere koyarsın nagayı gözden kaçırmayayaım Magic missile atacağım. Eğer olabiliyorsa flanking bonusuda eklersin kurtlara ama sanırım köşede yakalandı naga?
Sadece büyüden ve büyülü silahlardan 10 puan düşmüyor, geri kalanlardan 10 düşüyor. Yani büyü vurman lazım.! +1 silah kullansan iyi olur, magic weapon hesabı.
.
Arkadaşlar bilgisayarın harddiskini değiştireceğim; bütün programların yeniden yüklenmesi, vs uzun ve sıkıcı bir süreç beni bekliyor, artık ne zaman görüşürüz bilemiyorum. Hoşçakalın.
Son rolüm sayeside öğrendim ki 8 ve ) yanyana gelince oluyor.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Yaşşa sen. Yaşlı aygırı gençleştirdin biraz desene
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
. Liero teprikler, senin 3.ara-görevin di değil mi? Level atlamış olman lazım.
Senin bir dahaki rakibin hangisiydi?
Tersyuz sana da teprikler Naga'yı da tepeledin: (10k gp)
Sonraki rakibin: Demon Bebilith
Arkadaşlar bundan sonra ara görev yok maalesef. Sadece arena çarpışmaları var. Ama bütün arkadaşlar bir grup oluşturup mini senaryolar oynatabiliriz benzer şekilde...
. Edmond eline yay ve okunu almışsın; sende darkvision mu vardı, meşaleyi ne yaptın; atın eğerindeki uygun bir aparata filan mı taktın? Mağara zifiri karanlık ona göre!
.