Min. Gereksinim: İp&Kement:+15, At sürme:+15
Sağladığı Avantaj: At üstünden ceza almadan kement atabilir.
Bunun kızılderilili olanı
Kızılderili şefi:
Min. Gereksinim: Ok-Yay:+15, At sürme:+15
Sağladığı Avantaj: At üstünden ceza almadan ok atabilir.

Senin karakterle benimki grup olabilecek gibi geldi bana. İkimizin özellikleri birbirini tamamlıyır ve hayatta amaçları kolaylıkla kesişiyor gibi. Ama olursa, başından söyleyeyim, benim karakter seninkinden hoşlanacaktır. Karakterim güçlü kadınlardan hoşlanır. Sen hem güçlü hemde kadınsın. Sonacığıma kovboylara gıcık dışarıda yaşamayı seviyor. Senin düşünce yapına yakın. Kızılderililere yakın, seninki de. Bu adama karşılık vermezsen (Ki ben olsam vermem, tipe bak) sana karşıda dönebilir aşk nefrete dönüşebilir, bunuda bil hani.Illyra wrote:ben Utah ta başlamak istiyorum. grup olmak isteyenler bildirsin
o zaman oyun içinden yeni tanışış ve farklı amaçlarla aynı suçlunun peşine düşmüş olarak başlayabiliriz. hoşlanma meselesi ile ilgili ne olacağını oyun içinde rol yaparken doğraçmala karar verebiliriz. hem adamın tipine laf etme. ben te desperado filminden beri o adamı bıçakçı olduğu için çok seviyom. karnındaki dövmeler çok karizmatikDarkgnome wrote:Senin karakterle benimki grup olabilecek gibi geldi bana. İkimizin özellikleri birbirini tamamlıyır ve hayatta amaçları kolaylıkla kesişiyor gibi. Ama olursa, başından söyleyeyim, benim karakter seninkinden hoşlanacaktır. Karakterim güçlü kadınlardan hoşlanır. Sen hem güçlü hemde kadınsın. Sonacığıma kovboylara gıcık dışarıda yaşamayı seviyor. Senin düşünce yapına yakın. Kızılderililere yakın, seninki de. Bu adama karşılık vermezsen (ki ben olsam vermem, tipe bak) sana karşıda dönebilir aşk nefrete dönüşebilir, bunuda bil hani.Illyra wrote:ben Utah ta başlamak istiyorum. grup olmak isteyenler bildirsinYada karakterim senin için değişebilir belki senin rolğüne bakar tabee.

Dwaxer listeyi ve ödülleri koymuş diğer sayfaya ölü veya diri olayını belirtmemiş.Darkgnome wrote:Ya aslında benden hayır var ama karakterim seninkini pek beğenmedi. Ha senin bu karakter ileride adam olurda kızılderililerden salya sümük özür dilerse ve o zaman belki seni yanıma alabilirm![]()
Bakalım. şimdi ben karakterim seni sevmedi diyebilirim ama, Ilyra da bana "Bende sana gıcığım!" gelan diyebilir. Belkide karakteri feminist bir karakterdir. Yada ne bileyim karakterim çok çirkin geldiğinden felan istemez beni yanında.
Ölü veya diri olayını sanırım dwaxer yapacak değil mi? Bunların sadece kikir vermesi amacıyla yapıldığını sanıyordum.
dwaxer, Peki biz hangi büyüleri yapabiliyoruz.

Bak buda aklıma geldiydi, vallahi bak!Illyra wrote:keşke arananlar listesine dalton kardeşleride eklesek çok güzel olurdu. geçenlerde filmi vardı izlerken gülmekten bayılmıştım. hem ben avarel le jo yu çok severim. birbirlerine çok zıtlar

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests