Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sanırım kedioğlan'da şokun etkisini atamadı daha. Biz dah bir süre bu adada kalırız herhalde. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Siteye girdiği de yok ki... Bence sorun şokta değil.

Ama hakikaten bu planlanmış bir şey değil di mi? Kedioğlan gerçekten köşeye mi sıkıştı? İçimden bir ses ilk görev elin çocuğunun peşine düşmek olacak diyor...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Planlanan bir şey değildi :D
Image
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Uuuu...
AlenthasLeasess naptın sen :clap:
Ã?ookkkk feci oldu :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Harikaydın Baran :D Bayıldım bu hareketine :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hehehe :D Benimde hoşuma gitti. Ã?nceki hikayede sadece güven hakkında problemlerimiz vardı. Böyle ateşli tartışmalara girelim arada sırada çok hoş oluyor :)

DarkGnome; senin karakterin biraz daha olay yaratırsa aklımda çok güzel bir fikir daha var :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

bilgisayarda bir sorun çıktı. 2 gündür giremiyordum ama alenthasın yazdıklarındna haberim vardı. Bana demişti yani hazırlıklıydım. Elessar'ın tek bir şeye bağlı kalmayacağını düşünmüyordunuz sanırım :)
her zaman bir planı vardır :)

Yo hayır kolyeye ihtiyaç yok. Yani şimdilik yok. ruh çağıramyacağız ama kuytardaki nesnenin yerini biliyoruz. Oraya gidip ilk nesneye almak için bir grup kuracağız.

Bu mesaj "Posted: Fri Jun 27, 2008 4:25 pm" ile birleştirilmiştir.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Olsun yinede güzel hareketti beni şaşırttı. :)

eee.. Daha ne bekliyoruz hadi gidip alalım onu heycan yaptım .
FATAL ERROR !..<br>Satan inside !..</br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ya arkadaşlar bazıları öyle bir yazmış ki sanki aletnhasın yazdığından çok mutlu olmuşlar da öykünün bozulmasını canı gönülden istiyorşarmış gibi bir hava sezdim. neyse benim bilgisayarda bozukluklar var. onu götürmemm gerekiyor belki gece girebilirim. ama benim aklımda var birşeyler. alenthas onu yazdığında da vardı zatne ve alenthas bana söylemişti yazarken.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Eheheh. Bozulduğunu düşünme, çünkü beklenmedik ve istenmeyen bir durum hikayeye gerçekçilik katar. Herkes ruh çağırmayı beklerken böyle bir süprizin olması hikayenin tekdüze olmamasını sağladı :)
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

şimdi öyküye devam yazamayacam bilgisayrdaki sorundan bahsetmiştim. ankaartın değiştirilmesi gerekececekmiş. neyse ben kısaca ne yazacağımdna behsediyim de sizde ona göre yazarsınız yani fazla ben yazmadan yazmazsanız da memnun olurum :)
heres ollmazsa biri daha var öğrenebileceğimiz o da serferal. safielin babası ya :)
yani demokraside çareler tükenemz. ama bu sefer de yıllardır kayıp olan birini bulmamız gerekecektir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

catboy7402 wrote:Ya arkadaşlar bazıları öyle bir yazmış ki sanki aletnhasın yazdığından çok mutlu olmuşlar da öykünün bozulmasını canı gönülden istiyorşarmış gibi bir hava sezdim. neyse benim bilgisayarda bozukluklar var. onu götürmemm gerekiyor belki gece girebilirim. ama benim aklımda var birşeyler. alenthas onu yazdığında da vardı zatne ve alenthas bana söylemişti yazarken.
şahsen ben orada da belirttiğim gibi çokta mutlu oldum. Nedenini de biliyorsun zati :D Zil takıp oynayacaktımda karizma çizilir dedim normal bir tepki verdim :-P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dostlar olaya bakın olaya :D :D İşler iyice kopucak :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Benim her zaman ekstra senaryom vardır. Eğer ruh çağırma olmayacska bir aksilik çıkarsa bunu düşünmüştüm ki buna gerek olmayacağını belki ilerde senaryoya eklerim diyordum. ASma böylesi daha heyecanlı oldu bence. Kimse Meher'i yenemeyeceğini bilyyordur umarım. O bir yarı-tanrı sonuçta...
Köşeye sıkışmamıştım. sadece internetim ve bilgisayarımla dertleşmiştim biraz :)
Alenthas bana haber vermişti. O öyle deyince b planına döndüm. Umaırm beğenmişsinizdir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

catboy7402 wrote:Benim her zaman ekstra senaryom vardır. Eğer ruh çağırma olmayacska bir aksilik çıkarsa bunu düşünmüştüm ki buna gerek olmayacağını belki ilerde senaryoya eklerim diyordum. ASma böylesi daha heyecanlı oldu bence. Kimse Meher'i yenemeyeceğini bilyyordur umarım. O bir yarı-tanrı sonuçta...
Köşeye sıkışmamıştım. sadece internetim ve bilgisayarımla dertleşmiştim biraz :)
Alenthas bana haber vermişti. O öyle deyince b planına döndüm. Umaırm beğenmişsinizdir.
Beğenmedim :-P :-P :-P Daha oynun başında yarı-tanrıdan yardım almadan iş yapamadık.O zaman bizi ileride tanrılar kurtaramayacak?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply