Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)
Siteye girdiği de yok ki... Bence sorun şokta değil.
Ama hakikaten bu planlanmış bir şey değil di mi? Kedioğlan gerçekten köşeye mi sıkıştı? İçimden bir ses ilk görev elin çocuğunun peşine düşmek olacak diyor...
Ama hakikaten bu planlanmış bir şey değil di mi? Kedioğlan gerçekten köşeye mi sıkıştı? İçimden bir ses ilk görev elin çocuğunun peşine düşmek olacak diyor...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
bilgisayarda bir sorun çıktı. 2 gündür giremiyordum ama alenthasın yazdıklarındna haberim vardı. Bana demişti yani hazırlıklıydım. Elessar'ın tek bir şeye bağlı kalmayacağını düşünmüyordunuz sanırım 
her zaman bir planı vardır
Yo hayır kolyeye ihtiyaç yok. Yani şimdilik yok. ruh çağıramyacağız ama kuytardaki nesnenin yerini biliyoruz. Oraya gidip ilk nesneye almak için bir grup kuracağız.
Bu mesaj "Posted: Fri Jun 27, 2008 4:25 pm" ile birleştirilmiştir.
her zaman bir planı vardır
Yo hayır kolyeye ihtiyaç yok. Yani şimdilik yok. ruh çağıramyacağız ama kuytardaki nesnenin yerini biliyoruz. Oraya gidip ilk nesneye almak için bir grup kuracağız.
Bu mesaj "Posted: Fri Jun 27, 2008 4:25 pm" ile birleştirilmiştir.
Ya arkadaşlar bazıları öyle bir yazmış ki sanki aletnhasın yazdığından çok mutlu olmuşlar da öykünün bozulmasını canı gönülden istiyorşarmış gibi bir hava sezdim. neyse benim bilgisayarda bozukluklar var. onu götürmemm gerekiyor belki gece girebilirim. ama benim aklımda var birşeyler. alenthas onu yazdığında da vardı zatne ve alenthas bana söylemişti yazarken.
şimdi öyküye devam yazamayacam bilgisayrdaki sorundan bahsetmiştim. ankaartın değiştirilmesi gerekececekmiş. neyse ben kısaca ne yazacağımdna behsediyim de sizde ona göre yazarsınız yani fazla ben yazmadan yazmazsanız da memnun olurum 
heres ollmazsa biri daha var öğrenebileceğimiz o da serferal. safielin babası ya
yani demokraside çareler tükenemz. ama bu sefer de yıllardır kayıp olan birini bulmamız gerekecektir.
heres ollmazsa biri daha var öğrenebileceğimiz o da serferal. safielin babası ya
yani demokraside çareler tükenemz. ama bu sefer de yıllardır kayıp olan birini bulmamız gerekecektir.
şahsen ben orada da belirttiğim gibi çokta mutlu oldum. Nedenini de biliyorsun zaticatboy7402 wrote:Ya arkadaşlar bazıları öyle bir yazmış ki sanki aletnhasın yazdığından çok mutlu olmuşlar da öykünün bozulmasını canı gönülden istiyorşarmış gibi bir hava sezdim. neyse benim bilgisayarda bozukluklar var. onu götürmemm gerekiyor belki gece girebilirim. ama benim aklımda var birşeyler. alenthas onu yazdığında da vardı zatne ve alenthas bana söylemişti yazarken.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Benim her zaman ekstra senaryom vardır. Eğer ruh çağırma olmayacska bir aksilik çıkarsa bunu düşünmüştüm ki buna gerek olmayacağını belki ilerde senaryoya eklerim diyordum. ASma böylesi daha heyecanlı oldu bence. Kimse Meher'i yenemeyeceğini bilyyordur umarım. O bir yarı-tanrı sonuçta...
Köşeye sıkışmamıştım. sadece internetim ve bilgisayarımla dertleşmiştim biraz
Alenthas bana haber vermişti. O öyle deyince b planına döndüm. Umaırm beğenmişsinizdir.
Alenthas bana haber vermişti. O öyle deyince b planına döndüm. Umaırm beğenmişsinizdir.
Beğenmedimcatboy7402 wrote:Benim her zaman ekstra senaryom vardır. Eğer ruh çağırma olmayacska bir aksilik çıkarsa bunu düşünmüştüm ki buna gerek olmayacağını belki ilerde senaryoya eklerim diyordum. ASma böylesi daha heyecanlı oldu bence. Kimse Meher'i yenemeyeceğini bilyyordur umarım. O bir yarı-tanrı sonuçta...
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury