Arena - D&D ...(muhabbet)
Haaa! Hatırladım şimdi. Neyse bu seferlik es geçeyim, zaten üzüldüm Hafling-ranger gitti göz göre göre!Tersyuz wrote:Cleave: bir rakibini öldürürsen o gazla, öldürdüğün atağın aynısından bir tanede yandaki rakibe çakıyorsun. Birine kuyruk atacaksın yani!
Edit: Bu arada belirtmek isterim ki, Salamanderin önünde duran iki rakipten Belkar ile Edmond arasında seçim yapmak için zar kullandım.
.
Last edited by dwaxer on Sun Jul 06, 2008 12:49 am, edited 1 time in total.
Ya bana ne demeli?liero wrote:arenanın mantığı; dal, 1 at ıskala, rakip 20 atsın, kritiği ye.Darkgnome wrote:Arenanın mantığı bu değilmi zatenDal öldür.
böyle şansa tüküreyim.
İki yumruk salladık, biri bir diğeri iki, DM bize ikilik zar kullanıyor, düşmana 20!AYIP!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
dwaxer'ın bileği kuvvetli arkadaşlar,
bir keresinde Fasuldur diye okçu-büyücü yapmıştım 3-4 ata ata beni delirtmişti.
Ama bu sefer 1-2-1-2 atmak suretiyle kendi kendini aştı.
Durum karanlık.
Ama bu sefer 1-2-1-2 atmak suretiyle kendi kendini aştı.
Durum karanlık.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Utanın len! Hepiniz basmışınız savaşçı karizmatik kodumu felan diye. Bide bana bak! 11 Hasar verdim. Yalnız biriniz benim arkama geçin oradan da salamander geliyor.
Zati Edmond bence her ikisinide alır ama neyse
Kimki bana zarar gelmesi diye salamanderleri paylaşmayı düşünür yanına 1 adette ayı vereceğim onun. İlk saldırılarda ölmez ise vurma şansı var yine de
Koduda mı oturtur valla. Hatta benden helaline cure light wounds...
Allah ben grup belli olsun büyülerimi seçeceğim dedim daah seömedim. Neyse arkadaşlşar merak etmeyin dwaxer daha uyanmadı. Hem uyansa ne yazar, başlatıyorum grupta bu bu felan diye bizi bilgilendirmedi ki. Birde başlattı oyunu ben büyüsüz başlamam.
Hem benim dwaxer'in saygın kişiline hörmetim çoktur.
(
)
Kimki bana zarar gelmesi diye salamanderleri paylaşmayı düşünür yanına 1 adette ayı vereceğim onun. İlk saldırılarda ölmez ise vurma şansı var yine de
Allah ben grup belli olsun büyülerimi seçeceğim dedim daah seömedim. Neyse arkadaşlşar merak etmeyin dwaxer daha uyanmadı. Hem uyansa ne yazar, başlatıyorum grupta bu bu felan diye bizi bilgilendirmedi ki. Birde başlattı oyunu ben büyüsüz başlamam.
Hem benim dwaxer'in saygın kişiline hörmetim çoktur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
Arkadaşlar benim ne suçum var, bilgisayara attırıyorum zarları!
Darkgnome bu arada senin büyülerin hangileriydi? :schemes:
Arkadaşlar, "Large" yaratıklar da o kapılardan geçebilir, her ne kadar öyle değil gibi gözükse de size. PHB'de de yazar "Large karakter 5ft dar yerden geçebilir ama o noktada duramaz," der.
.
Darkgnome bu arada senin büyülerin hangileriydi? :schemes:
Arkadaşlar, "Large" yaratıklar da o kapılardan geçebilir, her ne kadar öyle değil gibi gözükse de size. PHB'de de yazar "Large karakter 5ft dar yerden geçebilir ama o noktada duramaz," der.
.
0th level:
Guidance x3
Light x2
Mending x1
1st level:
Charm Animal x1
Faerie Fire x2
Longstrider x1
Produce flame x2
2nd level:
Barkskin x3
Restoration lesser x2
3rd level:
Call lightnin x2
Cure modaerate wounds x2
4th level:
Dispell magic x3
Reincarnate
5th geliyor ama zamanım kalmadı.
Guidance x3
Light x2
Mending x1
1st level:
Charm Animal x1
Faerie Fire x2
Longstrider x1
Produce flame x2
2nd level:
Barkskin x3
Restoration lesser x2
3rd level:
Call lightnin x2
Cure modaerate wounds x2
4th level:
Dispell magic x3
Reincarnate
5th geliyor ama zamanım kalmadı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Biri benim mesajımla oynamış. 2. seiyede ben resist energy almıştım sonra silmişler. Baştan bakayım bakalım başka neye edit yapmışlar. Ben Efla'dan şüpheleniyorum ama kendisine söylemeyin.
:schemes:
0th level:
Guidance x3
Light x2
Mending x1
1st level:
Charm Animal x1
Faerie Fire x2
Longstrider x1
Produce flame x2
2nd level:
Barkskin x3
Restoration lesser x1
Resist enegyx1
3rd level:
Resist Energyx2
Cure moderate wounds x2
4th level:
Dispell magic x3
Reincarnate
5th level:
Animal growth x2
Dead ward x1
0th level:
Guidance x3
Light x2
Mending x1
1st level:
Charm Animal x1
Faerie Fire x2
Longstrider x1
Produce flame x2
2nd level:
Barkskin x3
Restoration lesser x1
Resist enegyx1
3rd level:
Resist Energyx2
Cure moderate wounds x2
4th level:
Dispell magic x3
Reincarnate
5th level:
Animal growth x2
Dead ward x1
Eskisi ka
Eskisi ka