Arena - D&D ...(muhabbet)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hımm. Madem sonuna kadar gidecekti bu kadar büyülüyü alacağımıza büyülü iksirleri alırdık. Hemen bir PFE içerdim ve ayıma sürerdim bende. Ama artık pek bir anlamı kalmadı değilmi :D

Çok acele oldu dediğin gibi ama hala düşük bir ihtimal kurtarma şansımız var. Mesela Edmond stunning fist özelliğini kullanmayarak beni sinir ediyor. Tersyüz power attack kullanmaktansa defansif saldırıyı kullanarak beni sinr ediyor. liero orada yatarak beni sinir ediyor. Sinir krizi geçiriyorum anlayacağınız burada :D

Ama dwaxer kesinlikle beni sinir etmiyor. Ben çok seviyorum Dm'mizi. Eminim o bizi buradan kurtaracak bir yol bulacak onca zahmetle hazırladığı Labirentinde daha ilerilere gidip onun muhteşem hayal gücüne tezahurat etmemiz ve saygı duymamız için bize bir şans daha verecektir. Aslında karakterimin adını idolüm olan dwaxer olarak koyacaktım ama sonra yağcılık derler felan diye istemedim. Zaten bayan dwaxer olurmu hiç! Haşaa! Yağcılığıda hiç sevmem kesinlikle. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Bu tur da defans sonraki tur power attack. Ölürsem yapamam ama :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:D :D
Hayır eskidendi o, oyuncuya olmadık yardımlar filan, maksat müşterinin ayağı alışsın diyeydi! :schemes: Nitekim pervasızlığınızdan anlıyorum ki biraz fazla kaçırmışız... Artık size kötü süprizler hazırlamak istiyorum, böylece heyecanlı olur, taktiksel öğeleri daha dikkatli değerlendirirsiniz. Bunu geçemeseniz bile tekrar labirent yaparız dört kişi toplayabildiğimiz müddetçe.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome wrote:Hımm. Madem sonuna kadar gidecekti bu kadar büyülüyü alacağımıza büyülü iksirleri alırdık. Hemen bir PFE içerdim ve ayıma sürerdim bende. Ama artık pek bir anlamı kalmadı değilmi :D

Çok acele oldu dediğin gibi ama hala düşük bir ihtimal kurtarma şansımız var. Mesela Edmond stunning fist özelliğini kullanmayarak beni sinir ediyor. Tersyüz power attack kullanmaktansa defansif saldırıyı kullanarak beni sinr ediyor. liero orada yatarak beni sinir ediyor. Sinir krizi geçiriyorum anlayacağınız burada :D

Ama dwaxer kesinlikle beni sinir etmiyor. Ben çok seviyorum Dm'mizi. Eminim o bizi buradan kurtaracak bir yol bulacak onca zahmetle hazırladığı Labirentinde daha ilerilere gidip onun muhteşem hayal gücüne tezahurat etmemiz ve saygı duymamız için bize bir şans daha verecektir. Aslında karakterimin adını idolüm olan dwaxer olarak koyacaktım ama sonra yağcılık derler felan diye istemedim. Zaten bayan dwaxer olurmu hiç! Haşaa! Yağcılığıda hiç sevmem kesinlikle. :D
Hocam ben diğer iki düşmanıma saklıyorum Stunning Fist'i, toplam 3 kere kullanma hakkım var, birisini de "Ya tutmazsa!" diye saklıyorum.Bilmiyorum değil yani :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Yine de yatın kalkın dua edin, Salamanderler Fireball ya da Summon Monster VII gibi etkili büyülerini kullanamadılar size karşı! :mrgreen:

.
Last edited by dwaxer on Tue Jul 08, 2008 3:59 am, edited 1 time in total.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:.
Yine de yatın kalkın dua edin, Salamanderler Fireball ya da Summon Monster VII gibi etkili büyülerini kullanamadılar size karşı! :mrgreen:

.
Ezik görüp gerek duymamışlardır. :evil: Ben turda iki kritik vuruş yapsam fireball atmam mesela. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Hımm. Madem sonuna kadar gidecekti bu kadar büyülüyü alacağımıza büyülü iksirleri alırdık. Hemen bir PFE içerdim ve ayıma sürerdim bende. Ama artık pek bir anlamı kalmadı değilmi :D
Yok yanlış anlattım herhalde; öyle bir zaman sınırlaması tabii ki var. Benim demek istediğim önceden 20 turda oyunu bitirme gibi bir zorunluluk vardı, bunu kaldırdık şimdi.

Heroism 20 dakika yani 200 tur sürdüğü için gerek görmedim yazmaya. Ã?rneğin senin 10.level Druid'in yapacağı büyüler eminim çook uzun süre kalıcı olacaktır. Ã?rneğin Ayu'ya yaptığın Barkskin büyüsü de 200 tur gidiyor, bunu zaman sınırı yok gibi düşünebiliriz, hiç sanmam ki oyun 200 tur sürsün.
.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Neyse bu tur kritik yemedim. :wink:
dwaxer bende 2 damage resistance var, hesaba katıyor musun? :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Neyse bu tur kritik yemedim. :wink:
dwaxer bende 2 damage resistance var, hesaba katıyor musun? :D
Hayır katmıyorum. Nasıl bir şey bu resistance? :-P

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Barbar özelliği yediğim her fiziksel hasardan 2 düşüyorsun. Ateş filan gibi büyüler hariç.
3 kere vurdu bana yani 6 hp daha fazlam var o zaman. :D
Benimde hep unuttuğum bir özelliktir.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tamam Tersyuz "Damage Reduction" varmış Barbarlarda, iyi ki ölmeden hatırlattın. :-P 6 puan ekleriz o halde.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Dwaxer zarlarmı geldi, sen mi yaptın bilmiyorum ama Ayu bu turda da ayakta ve benim içimde bir umut oluştu. Salamander ilk çıktığında Alevtopu ile başlasaydı dediğin gibi şu anda biz burada olmayacaktık herhalde. 25. seviye Alev topu ne demek :(

Herhalde bu sefer o alev toparlağından biraz hasar alacağım. Bu arada X6Y5 yazmışım X5Y5 olacak, yanlış bakmışım haritaya. Bu turda bitti bitti. Bu turda bitmedi bnim oynatma şevkim bitti. Ayu olmadan oynatmanın hiç bir anlamı kalmıyor. :(

Tersyüz bak demiştim ama değil mi? Rage yada rage olmadan normal saldırsan şimdiye ölmüştü yaratık sen o darbeyi bile almayacaktın :( Neyseki hepimiz yanımızda iyileştirme asalarımızı getirdik. Yoksa nasıl iyileşeceğiz değil mi?

dwaxer bu "zamanx20" olayını bilmediğimden ben "Lesser metamagic wand of extend magic almıştım. Onu en azından değiştirebilir miyim? Başka gerekecek bileşenler iöin harcayabilirim en azından.

Birde reancarnation için gereken 1000 gplik bir ödeme varmış. Bunu bu seferlik bedavaya yapsam yada wand'den gelen para ile yapsam olur mu? Birimiz ölünce diğer türlü çok yazık olacak. Gerçi Reankarnasyon işe geldiğinde de yazık olabilir o karaktere :D .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

şimdi bu savaş bitince dinlenebilecek miyiz? Yoksa yaralı yaralı devam mı edicez? :-o
imp sunder alsaymışım keşke süper olurmuş.:(
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Canavarı kesince ağzıma iyileştirme potionı dökmeyi unutmayın, ceplerimde olması lazım. Arena yan gelip yatma değil sonuçta. İşe yarıyayım azıcık.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Labirentin içinde şöyle bir gernip sonra yayılıp durabileceğimizi sanmıyorum. Herhalde devam edeceğiz. Baktıkki büyüler felan bitecek bir kamp kurmayı deneyebiliriz. şimdilik büyüler ile iyileşmeye çalışacağız. Ancak bir dahakine plan yapalım ona göre gidelim. Ranger önden kolaçan etsin biz bekleyelim mesela.

Liero senin ağzına onu dayamayalım elimde wand onu kullanırım seni kaldırmaya. O iksiri alana kadar asa felan alsaydın ya. Çok daha iyi olacakmış. Elimizdekileride çöyle bir bölüşelimü görev paylaşımı yapalım bence.
Eskisi ka
Post Reply