Arena - D&D ...(muhabbet)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar yeri gelmişken tekrar belirteyim: zarlarda asla lehte ya da aleyhte bir oynama değişiklik vs olmaz. Bilgisayarda attığım zarlar için o anda elektrikler kesilse bile nasıl bir prosedür uygulayacağım filan bellidir, kurallar vardır. Ancak bazen aklımdan "eyvah şimdi şöyle bir zar gelirse," diye geçiriyorum ve geliyor ama bu somut bir etki olmadığından müdahale sayılmaz. :mrgreen:
Bak Edmond geçen turda dmg zarına iki tane 1 atınca şikayet ediyordu, bir sonraki turda iki tane 6 attı bu sefer!

Darkgnome zaman*20 de nedir anlamadım ben, ya da anlatamadım herhalde. Büyülerin açıklamalarındaki zamana bakıyorum ben "Duration" yazan yere. İksirler için de ilgili büyünün geçerlilik zamanına bakıp, büyünün gereken minimum leveline göre hesap ediyorum. Eşyalarınızı bu saatten sonra değiştiremezsiniz artık, bunu atlatırsanız level atlarken uygun fiyattan değiştirirsin. (eğer kullanılmamışsa)

Tersyuz dövüşü kazanırsanız o odada soluklanabileceksiniz. Bu ilk labirenti çok büyük düşünmedim, üstte geniş bir oda var sadece ve Fire Giant olabilir içeride. Bundan sonra eğer başka labirent oyunlarımız da olursa rakiplerinizi değil de çıkabilecek, çıkma ihtimali olan rakiplerin isimlerini liste olarak vereceğim size.

Darkgnome reenkarnasyon dedin de aklıma geldi; gerçekten iyi fikir; kazancınızdan yeterli bir miktar parayı kenara koyarsınız ve vasiyetinizde eğer size bir şey olursa reenkarnasyon, ressurection ya da rise dead vs ne olmak istediğinizi bildirirsiniz! Hayat sigortası gibi bir şey olur. :mrgreen:
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tersyuz, Edmond Salamander1'i öldürüyor:
Edmond: (Heroism:+2Att.&Saves&Skills)
Edmond canavarın ölmek üzere olduğunu ve son darbeyi vurmak şerefinin kendisine bahşedildiğini fark etmiştir.
"Geber şeytanın uşağı!"
Flurry of Blows (2d6+7)
1.yumruk: 17+13+2=32 başarılı – Dmg: 8+7=15
2.yumruk: 20 kritik vuruş! – Dmg: 2*(1+7)=16
3.yumruk: 5 başarısız
Edmond’un demir yumrukları salamanderi bulurken kırılan kemiklerin sesleri son kez duyulur ve yaratık cansız yığılır.

Sen rolünü değiştir, yeni mesaj at, eskisini silerim.
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sen goş ayuyu gurtar :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tersyuz, sen bu işlerden anlayan birisin; bana aşağıdaki pozisyondan Thorgan'ın "Charge" yapabilmesi mümkün müdür, bir söyler misin?

Image
.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Yok charge yapamam ordan. +2 charge bonusunu çıkarıp hesapla. :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Yok x4y7 ye gidiyorum bu tur.
Yoksa AoO yerim ölürüm. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
(x4,y5) noktasındaki ateş küresini unuttun mu yoksa? :schemes: geçmiş olsun!

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tersyuz wrote:Yok x4y7 ye gidiyorum bu tur.
Yoksa AoO yerim ölürüm. :D
Eve bu şekilde yaratığın cleave'inden de kaçabilirsin. Yanında hiç ok yay yok mu? Yada ne bileyim fırlatılacak felan bir şey.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Fırlatmak için benim minik meyve bıçağını ödünç alabilirsiniz :D Returning Shock Dagger(Small) +1. range'ı 10 ft.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

O değil de biz bu ateş topunu nasıl geçeceğiz?

Ben atlayacağım, canım zaten çok.Ama önce şu Liero'ya pot vermek gerek.Tur dönsün, potunu içircem ona :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Ben dayanırım biraz daha, bence ayuya yardıma git.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sen bilirsin.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Arkadaşlar siz en iyisi benim ayıya yardıma geleceğinize bu turu utanmakla geçirin. Sebebi ise şu şekilde gösterilebilir.

Karakter; Verilen hasar.....Alınan hassar
Belkar:.........0.................102.......
Edmond:......73..................0.........
Torgan:.......11.................133...... (+ kapı kırma)
Küselkıs:......11..................0.........
Ayu:...........69.................68........

Yani olay gösteriyorki sizki savaş için yaratılmış olağan üstü karakterler içinde dahi şu anda en kral savaşçı Ayu! O sebeple zaten Ayu'yu karakter diye işledim :D :-P

şimdi diyorum Belkar'ı mı iyileştirsem yoksa Ayu'yu mu? Sanırım Belkar'a bir cure yapacağım sonra "Git bak bakalım ileride ne gibi tehlikeler varmış. Yaptığım iyileştirmenin hakkını ver lem!" diyeceğim.

Bu salamanderi indirecek olursak sizin yardımınız olmadan Küselkıs ve Ayu 1 salamander indirirken siz 3 savaşçı bir salamander indirmiş olacaksınız hemde benim yardımımla (11 hasarı benimdir o salamanderin :-p) Gerçi sanırım indiremedim, yoksa dwaxer buradan ilan ederdi bizim salamanderlerin yerde olduğunu.

Hatta hesap yapayım ben. Hep ortalama atılsa,

Küsel kıs
1.Atak:10+11=21 başarılı. –Dmg: 1d8+2+1d6(elec.)=10
2.Atak: 10+6=16 başarısız

Ayu:
1.claw: 10+16=26 başarılı – Dmg: 4+10=14
2.claw: 10+16=26 başarılı – Dmg: 5+10=15
Bite: 10+11=21 başarılı – Dmg: 6+5=11

Toplamda hasar: 50!
Salamander HP: 43!

Yani teorik matematik olarak bakacak olursak biz indirdik bu salamanderi. Hatta bütün zarlarımız 7 dahi gelse indirebiliyoruz. Yani 14/20x100; %70 indi bu salamander. Aslında düşününce %30 inmeme ihtimalide var. :(

Lem yardıma gelsenize :(
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Matematik olayına girersen Salamanderin 35 ac'li adama bir turda 100 vuracağınıda hesap edemezsin. Bilek olay bu bilek. :D
Ayu'da monster olduğu için ona vurmaya kıyamıyo dwaxer. :evil:
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

O değil de, avaraj en yüksek ben de :D Ligi ben bitircem gibi görünüyor.Hem gol puanı en fazla ben de, hem avaraj, adama son darbeyi ben koydum :D

Dwaxer, Monk'ların AC'ye WIS bonusu da ekleniyormuş :D Bir sonraki seviyede eklerim, tamam?

Ayrıca kazanacağımı 10k gp'nin büyük çoğunluğu bu WİS'e gitcek, maksat AC artsın :D

-Freddie Mercury
Post Reply