Arena - D&D ...(muhabbet)
ağlamak istiyorumDarkgnome wrote: Karakter; Verilen hasar.....Alınan hassar
Belkar:.........0.................102.......
Darkgnome beni iyileştir söz uslu bir buçukluk olacağım. senin ayuyla da iyi geçineceğim. bilumum casusluk işlerini itinayla yapacağım.
bu arada ben ranger olduğuma göre benim de animal companionum olmalıydı, değil mi? Sonraki seviyede yanıma alırım artık.
Haha, Liero inanmıyorum, nasıl unuttun sn Animal Companion'u yahu
Bu arada, Liero'suz çıkarsak, Liero'nun kazanacağı parayı arada paylaştırıyoruz değil mi

Bu arada, Liero'suz çıkarsak, Liero'nun kazanacağı parayı arada paylaştırıyoruz değil mi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Huhahaha resimler süper olmuş ya. Sen düşen her yaratığı böyle kıvrılmış kağıt kıvamında çiz ben daha ne gaza gelirim.
Liero hrbi bak Edmond'a baktım ama senin companion hiö aklıma gelmedi. Hemde bende o kadar olmasına rağmen. Sana fikir vereyim isterse bunu bunu al felan diye. Yerinde olsam goril alrıım. small karakterin large ikizi oursunuz. Birlikte ağaçlara çıkar düşmanı ezersiniz felan. Acaip güzel bir ikili olursunuz.
Edmond: senin monk, her seviyesi için 1 + her 4 seviye için fazladan stunning fist yapıyor. Yani sen 12 kere yapabiliyorsun bu vuruştan. Harca harca bitmez korkma.
Liero hrbi bak Edmond'a baktım ama senin companion hiö aklıma gelmedi. Hemde bende o kadar olmasına rağmen. Sana fikir vereyim isterse bunu bunu al felan diye. Yerinde olsam goril alrıım. small karakterin large ikizi oursunuz. Birlikte ağaçlara çıkar düşmanı ezersiniz felan. Acaip güzel bir ikili olursunuz.
Edmond: senin monk, her seviyesi için 1 + her 4 seviye için fazladan stunning fist yapıyor. Yani sen 12 kere yapabiliyorsun bu vuruştan. Harca harca bitmez korkma.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Hadi ya!Ben onun her seviye için +1'i görmemiştimDarkgnome wrote:Huhahaha resimler süper olmuş ya. Sen düşen her yaratığı böyle kıvrılmış kağıt kıvamında çiz ben daha ne gaza gelirim.
Liero hrbi bak Edmond'a baktım ama senin companion hiö aklıma gelmedi. Hemde bende o kadar olmasına rağmen. Sana fikir vereyim isterse bunu bunu al felan diye. Yerinde olsam goril alrıım. small karakterin large ikizi oursunuz. Birlikte ağaçlara çıkar düşmanı ezersiniz felan. Acaip güzel bir ikili olursunuz.![]()
Ben Wis bonusumu AC'ye eklemediğime yanarım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Değil, dikkat ettiysen Monk's BELT diye bir kıyafet var, o kıyafet sayesinde, yumruk gücüm ve AC'm 5 seviye üstümmüş gibi kabul görüyordwaxer wrote:Edmond, senin wisdom bonusunu ACye ekleriz tabii ki, şu ana kadar sana saldıran olmadığı için gerek olmadı. Ancak şöyle bir baktım AC hesabına örneğin monk=+3 demişsin 10.level olduğuna göre +2 olması lazım zannedersem.
YAni AC bonusum +3 yumruğum da 5 seviye üstü gibi
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yeterki sen iste canım DM'miz bizim. Bu can sana kurban, alem sana hayran olsun.
Liero seni unuttum artık çok dağıldım galibaç Kusura bakma. Senide bir potiondan ettik. Bir dahaki sefere hepimiz iyileştirme asası alalım. Bir dahaki sefere plan yapalım. Bir dahaki sefere büyülü iksirlerin zamanını bilerek girdiğimizden hepimiz büyülü iksirler ile gelelim. Bir dahaki sefere girmeden önce hepimizin yeri yurdu belli olsun. Bir dahaki sefere... Bir dahaki sefer... Bir dahaki...
Dikkat ettiyseniz buradan canlı çıkacağımıza o kadar eminim.
Liero seni unuttum artık çok dağıldım galibaç Kusura bakma. Senide bir potiondan ettik. Bir dahaki sefere hepimiz iyileştirme asası alalım. Bir dahaki sefere plan yapalım. Bir dahaki sefere büyülü iksirlerin zamanını bilerek girdiğimizden hepimiz büyülü iksirler ile gelelim. Bir dahaki sefere girmeden önce hepimizin yeri yurdu belli olsun. Bir dahaki sefere... Bir dahaki sefer... Bir dahaki...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Demedi deme de, buradan sağ çıkayaman tek kişi ben olacağım gibi bir his var içimde.Darkgnome wrote:Yeterki sen iste canım DM'miz bizim. Bu can sana kurban, alem sana hayran olsun.![]()
Sayın DM, peki ben bu oyunda ölürsem, bir sonraki oyuna yeniden girebiliyor muyum?Diğerlerinden bir seviye düşük veya aynı?
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edmond inanılmaz bir şekilde atladı:
"GERİZEKALI, SAKIN, DUR!"
Fakat bu kez Thorgan'ı affetmeyecekti.Bırakacaktı Thorgan'ı, çünkü orada bir dostu ölüyordu!
"Hadi Belkar, iç şunu!"
"GERİZEKALI, SAKIN, DUR!"
Fakat bu kez Thorgan'ı affetmeyecekti.Bırakacaktı Thorgan'ı, çünkü orada bir dostu ölüyordu!
"Hadi Belkar, iç şunu!"
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury