ama buraya nasıl post edeceğimi bilmiom
Ejderha Mızrağı
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
önce DL serisine gireyim. İlk üç kitap tek kelimeyle mükemmel.. Fakat sonrası direk ulan tuttu artık bu ne satsak alırlar mantığıyla yapılmış.. Bence o grup içinde Raistlin (her ne kadar son derece karizmatik olsa da) hikayenin devamında ana karakter olmamalıydı. Ana karakter kim olabilirdi Tanis veya Tas... Özellikle İkinci Ã?ağ'ın yazışları çok belliydi Sturm'la Kitiara'nın yiyişmesi falan pek ısınamadım..
filmlere gelince bir ara DL'nin filminin yapılacağına dair bir geyik dönüyrodu ama ne derece doğru bilemem. yapılırsa sadece hayran kitlesini göz önünde bulundurmazlar (LOTR daha geniş bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen kesinlikle apayrı bir LOTR yorumu vardı karşımızda - ayrıca PJ'nin burdan ttaaaaa .. neyse gece gece küfretmiyim en iyisi). Fakat n'olursa olsun DL'nin filmini görmek isterim. Raistlin - Keanu Reaves olaına gelinbce ben kılım o adama hele Matrix'den sonra iyice kıl oldum kesinlikle oynamasın derim. (sanki beni arıcak yapımcılar Alo abi Raistlin'i Keanu Reaves oynasın mı dicekler ya neyse
)
filmlere gelince bir ara DL'nin filminin yapılacağına dair bir geyik dönüyrodu ama ne derece doğru bilemem. yapılırsa sadece hayran kitlesini göz önünde bulundurmazlar (LOTR daha geniş bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen kesinlikle apayrı bir LOTR yorumu vardı karşımızda - ayrıca PJ'nin burdan ttaaaaa .. neyse gece gece küfretmiyim en iyisi). Fakat n'olursa olsun DL'nin filmini görmek isterim. Raistlin - Keanu Reaves olaına gelinbce ben kılım o adama hele Matrix'den sonra iyice kıl oldum kesinlikle oynamasın derim. (sanki beni arıcak yapımcılar Alo abi Raistlin'i Keanu Reaves oynasın mı dicekler ya neyse
-
WarlorD
- Kullanıcı

ehe zahmet olmazsa bana da yolla lütfen (-ortam sazanı...)pyros wrote:raist
bana özel mesajla e-mail adresini bi atar mısın
abi?
sana keanunun raistlin olduğu resmi yollıycam da!
fingolfin: bence en ii kitaplar ilk üçü diildi raistline odaklanarak yazmaları çok daha iyi olmuş derim hatta çünkü hikayedeki en ii hazırlanan en muhteşem karakter bence...
yani 2. üçleme daha iyi derim ben...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

ya ayıp olmazsa(sazanlık) bende cok merak ettim raist-keanu resmini banada yollarmısın..özel mesajda yazacam simdi.pyros wrote:raist
bana özel mesajla e-mail adresini bi atar mısın
abi?
sana keanunun raistlin olduğu resmi yollıycam da!
bu arada warlord a tamamen katılıyorum.bencede 2.üçleme müthiişti.zaten raistlinin 2.üçlemede gercek anlamda ne oldugunu görebiliyosun.2.üçlemeden sonra Ruhdöveni+Silah Kardeşligine aşık olmustum.Raistlin Müthiş karakter ya...
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
ejderçocuk
- Kullanıcı

-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Sevmedim, sevemedim, sevemeyeceğim. Saygıya gelince, çok da büyük bir saygı beslemiyorum. Sadece ama sadece güce duyabileceğim saygı büyük olamaz. Ve gözlerim onu aramıyor kitaplarda...Khellendros wrote:Bende nedense ilk başladığımda okumaya raistilinde ilk dakikada tikisinmeye başladım ama sonra bi baktım ki gözlerim hep kitapta raistilini arar=)Gerçekten saygı duyulası bir karekter...
Raistlin ve Sturm.. gerçekten haklarında uzun uzaya konusulacak süper karakterler... Sturm'un ölmesi çok kötü, hani raistline sonra çok büyük bir rakip olurmuş ama genç harcanıyor... Yazık..
Ama süperi yanlış anlamayın üzerilerine çok sey yüklenmiş ve derin yazılmışlar... Ama bence de ilk üçlemeden sonra da fazlasıyla yalan oluyor. Bir de kitap yokluğundan ikinci nesil ve demını okudum Chaos War falan... Büyük hataymış.. özellikle şu efsaneler kitapları (Vinas Solomnus ve Fistantilus) Ed Greenwood kitaplarıyla kötülükte yarışır..
Ama süperi yanlış anlamayın üzerilerine çok sey yüklenmiş ve derin yazılmışlar... Ama bence de ilk üçlemeden sonra da fazlasıyla yalan oluyor. Bir de kitap yokluğundan ikinci nesil ve demını okudum Chaos War falan... Büyük hataymış.. özellikle şu efsaneler kitapları (Vinas Solomnus ve Fistantilus) Ed Greenwood kitaplarıyla kötülükte yarışır..
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")