Ejderha Mızrağı

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bende bir resim var (keanu-rasit)
ama buraya nasıl post edeceğimi bilmiom :(
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

elinde linki war mı??
warsa Image
komutuyla koyabilirsin
ya da direk
adres komutuyla link werebilirsin...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ne yazık ki elimde sadece resmin kendisi var
neyse bulursam sitenin adresini linklerim
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Christopher Lambert'ı mı diyorsunuz? Çok yaşlandı çok.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

önce DL serisine gireyim. İlk üç kitap tek kelimeyle mükemmel.. Fakat sonrası direk ulan tuttu artık bu ne satsak alırlar mantığıyla yapılmış.. Bence o grup içinde Raistlin (her ne kadar son derece karizmatik olsa da) hikayenin devamında ana karakter olmamalıydı. Ana karakter kim olabilirdi Tanis veya Tas... Özellikle İkinci Ã?ağ'ın yazışları çok belliydi Sturm'la Kitiara'nın yiyişmesi falan pek ısınamadım..
filmlere gelince bir ara DL'nin filminin yapılacağına dair bir geyik dönüyrodu ama ne derece doğru bilemem. yapılırsa sadece hayran kitlesini göz önünde bulundurmazlar (LOTR daha geniş bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen kesinlikle apayrı bir LOTR yorumu vardı karşımızda - ayrıca PJ'nin burdan ttaaaaa .. neyse gece gece küfretmiyim en iyisi). Fakat n'olursa olsun DL'nin filmini görmek isterim. Raistlin - Keanu Reaves olaına gelinbce ben kılım o adama hele Matrix'den sonra iyice kıl oldum kesinlikle oynamasın derim. (sanki beni arıcak yapımcılar Alo abi Raistlin'i Keanu Reaves oynasın mı dicekler ya neyse :P)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ya Keanu biraz çekik gözlü filan o uymaz bence Raistlin'e.
Ve bence Caramon tam Arnold'luk bir karakter ama o da yaşlandı.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

raist
bana özel mesajla e-mail adresini bi atar mısın
abi?

sana keanunun raistlin olduğu resmi yollıycam da!
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

pyros wrote:raist
abi?

ehe zahmet olmazsa bana da yolla lütfen (-ortam sazanı...)

fingolfin: bence en ii kitaplar ilk üçü diildi raistline odaklanarak yazmaları çok daha iyi olmuş derim hatta çünkü hikayedeki en ii hazırlanan en muhteşem karakter bence...
yani 2. üçleme daha iyi derim ben...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

pyros wrote:raist
abi?

ya ayıp olmazsa(sazanlık) bende cok merak ettim raist-keanu resmini banada yollarmısın..özel mesajda yazacam simdi.

bu arada warlord a tamamen katılıyorum.bencede 2.üçleme müthiişti.zaten raistlinin 2.üçlemede gercek anlamda ne oldugunu görebiliyosun.2.üçlemeden sonra Ruhdöveni+Silah Kardeşligine aşık olmustum.Raistlin Müthiş karakter ya...:P
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

Bende nedense ilk başladığımda okumaya raistilinde ilk dakikada tikisinmeye başladım ama sonra bi baktım ki gözlerim hep kitapta raistilini arar=)Gerçekten saygı duyulası bir karekter...
ejderçocuk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ejderçocuk »

Khellendros wrote:Bende nedense ilk başladığımda okumaya raistilinde ilk dakikada tikisinmeye başladım ama sonra bi baktım ki gözlerim hep kitapta raistilini arar=)Gerçekten saygı duyulası bir karekter...
+1
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Khellendros wrote:Bende nedense ilk başladığımda okumaya raistilinde ilk dakikada tikisinmeye başladım ama sonra bi baktım ki gözlerim hep kitapta raistilini arar=)Gerçekten saygı duyulası bir karekter...
Sevmedim, sevemedim, sevemeyeceğim. Saygıya gelince, çok da büyük bir saygı beslemiyorum. Sadece ama sadece güce duyabileceğim saygı büyük olamaz. Ve gözlerim onu aramıyor kitaplarda...
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Raistlin ve Sturm.. gerçekten haklarında uzun uzaya konusulacak süper karakterler... Sturm'un ölmesi çok kötü, hani raistline sonra çok büyük bir rakip olurmuş ama genç harcanıyor... Yazık..

Ama süperi yanlış anlamayın üzerilerine çok sey yüklenmiş ve derin yazılmışlar... Ama bence de ilk üçlemeden sonra da fazlasıyla yalan oluyor. Bir de kitap yokluğundan ikinci nesil ve demını okudum Chaos War falan... Büyük hataymış.. özellikle şu efsaneler kitapları (Vinas Solomnus ve Fistantilus) Ed Greenwood kitaplarıyla kötülükte yarışır..
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

nick imdende bellidir herhalde dl hem yarlarıyla hemde rp siyle harika bir dünya ama son zamanlarda vampire oynuyorum tavsiye edrim sistemi oyuncu cok sey yapma imkanı sağlıyor deneyin
Post Reply