Arena - D&D ...(muhabbet)
http://www.d20srd.org/srd/skills/jump.htm
Your Jump check is modified by your speed. If your speed is 30 feet then no modifier based on speed applies to the check. If your speed is less than 30 feet, you take a -6 penalty for every 10 feet of speed less than 30 feet. If your speed is greater than 30 feet, you gain a +4 bonus for every 10 feet beyond 30 feet.
Burada yazıyor.Ayrıca, benim hızım, 60, yani +12 kazanacağım, onu şimdi gördüm
Your Jump check is modified by your speed. If your speed is 30 feet then no modifier based on speed applies to the check. If your speed is less than 30 feet, you take a -6 penalty for every 10 feet of speed less than 30 feet. If your speed is greater than 30 feet, you gain a +4 bonus for every 10 feet beyond 30 feet.
Burada yazıyor.Ayrıca, benim hızım, 60, yani +12 kazanacağım, onu şimdi gördüm
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Edmond bu kurallar zıplamayla ilgili.
Attacking on a Charge:
After moving, you may make a single melee attack. You get a +2 bonus on the attack roll and take a -2 penalty to your AC until the start of your next turn
Burada değerler belli, zıplarsan +12 alırsın gibi bir kural göremedim bana verdiğin adreste: http://www.d20srd.org/srd/combat/specia ... htm#charge
Halbuki deseydin ki ben uydurdum, bana böylesi daha doğru geliyor; sana matrix filmindeki gibi bir sahne ayarlayacaktım: Neo uçar ve tekmeleri ard arda saydırır.
.
Edmond bu kurallar zıplamayla ilgili.
Attacking on a Charge:
After moving, you may make a single melee attack. You get a +2 bonus on the attack roll and take a -2 penalty to your AC until the start of your next turn
Burada değerler belli, zıplarsan +12 alırsın gibi bir kural göremedim bana verdiğin adreste: http://www.d20srd.org/srd/combat/specia ... htm#charge
.
Ben de bunu demiştim, ZIPLAMAYA +12 aldığımı yazdım.Charge'da değişiklik olmadı.Tersyuz wrote:Zıplamaya +12 alıyor. Benim Wulfgar'ın da jumpı acaip yüksek o yüzden. Saldırıya +2 chagedan sadece.
"Aslında olması gerekiyor
Peki Charge anında Full Attack yapılabiliyor mu?Eğer yapılabiliyorsa ben Flurry of Blows yapardım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Thorgan'ya bende şaşırmışım. Thorgal mı olsa yoksa.dwaxer wrote:.
Tersyuz sen de adamına hep Thorgal yazıyorsun, nedir bunun gerçek adı?
Power attack -10 yapmışsın? Ne cesaret! :schemes:
.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Ya mühim olan yeni gelenlere hizmet olsun. Bende zatenbundan sonra arenaya girmeyeceğim. Buraya kadarmış. Gelecek oyunda kadroyu baştan kurarken dwaxer senide alır, bir garezi yoksadwaxer wrote:Kadro dolu maalesef, hiç zahmet etme boşuna.tuchu wrote:ben tugce karakterimi yaratıorum monk olarak geliorum...bekleyin...
.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Dikkatimden kaçmadı dwaxer. Bana yarı isim Tersyuz'e tam isim kullandın.
Sıkılmak değil. Neden sıkılayımki? Sadece başka işlere de başlamam gerektiğini düşündüm. Artık oyunları bırakmam gerekecek gibi gözüküyor. Belki bende bir oyun açabilirim ama tam emin olmam gerek istediğimden.
Sen de işte hayalini kurduğun hikayeli oyununabaşlarsın en azından.
Sıkılmak değil. Neden sıkılayımki? Sadece başka işlere de başlamam gerektiğini düşündüm. Artık oyunları bırakmam gerekecek gibi gözüküyor. Belki bende bir oyun açabilirim ama tam emin olmam gerek istediğimden.
Sen de işte hayalini kurduğun hikayeli oyununabaşlarsın en azından.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Eğer bırakacak olsaydım, bırakma fırsatı en fazla benim elime geçmişti.Defalarca kez öldümdwaxer wrote:.
Arkadaşlar sıkılıyorsanız, hatır için oynamak zorunda değilsiniz. Ben zaten sizi yarı yolda bırakmış gibi olmamak için oynattım Arena'yı. Zaten elenenleri tekrar oynatmayacağımı söylemiştim, bu durumda yeni oyuncu almadığım bariz değil mi? Tersyuz ve Gnome siz bilmiyor musunuz bunu?
.
Ben hayatta bırakmam, ben de senin "bizim hatırımızı kırmamak" için oynattığını düşünüyorum.
Haklıyım da.Sağol ayrıca, teşekkür ederiz
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Evet arkadaşlar bitirelim o zaman, belli ki çoğu kişi sıkıldı.
Ama isterseniz adam adama arena dövüşleri yapabiliriz. Devrimk'dan izin aldım dövüş kulübünün devamı gibi oyuncuların birbiriyle savaşacağı şekile dönüştürebiliriz Arena'yı. Eleme usülü değil de lig usülüne benzer bir şey düşünüyorum.
Katılmak isteyen oyuncular buraya yazsın, ayrıntıları sonra belirleriz.
Edmond sen katılıyorsun herhalde, o zaman en az iki kişi topladık demektir ki dövüşmeye yeter. :schemes:
Katılanlar:
1- dwaxer
2- Edmond
.
Evet arkadaşlar bitirelim o zaman, belli ki çoğu kişi sıkıldı.
Ama isterseniz adam adama arena dövüşleri yapabiliriz. Devrimk'dan izin aldım dövüş kulübünün devamı gibi oyuncuların birbiriyle savaşacağı şekile dönüştürebiliriz Arena'yı. Eleme usülü değil de lig usülüne benzer bir şey düşünüyorum.
Katılmak isteyen oyuncular buraya yazsın, ayrıntıları sonra belirleriz.
Edmond sen katılıyorsun herhalde, o zaman en az iki kişi topladık demektir ki dövüşmeye yeter. :schemes:
Katılanlar:
1- dwaxer
2- Edmond
.