Tabii tabii dövüştürün! :schemes:Tersyuz wrote:dwaxer deneme amaçlı karakterleri birbirleriyle dövüştürsek nasıl olur? Hem sistemi biraz anlarız hemde oyun başlayana kadar sıkılmamış oluruz.
.
Bence tasvir yanlış olmuş.Edmond wrote:Karakter bilgileri
İsim: The Damned Kenji
Irk/Sınıf: Human Warlock (Infernal) (+2 CON Human)
Alig/Deity: Unaligned (The Raven Queen)
Görünüşü ve amacı:
Gözleri simsiyah, sanki cehennemde korlaşmış, kömürleşmiş gibi.Yüzündeki ifade de zaten cehennemden çıktığına şahitlik ediyor.Simsiyah ve uzun saçları ise karşısındaki kişiyi korkutan bir ifadeye sahip.
Kilo ve boyu kastediyorsun herhâlde, ya da CON'u, CON 20 çünkü adam Cehennem'in acısına dayanacak kadar güçlü bir elemanTersyuz wrote:Bence tasvir yanlış olmuş.Edmond wrote:Karakter bilgileri
İsim: The Damned Kenji
Irk/Sınıf: Human Warlock (Infernal) (+2 CON Human)
Alig/Deity: Unaligned (The Raven Queen)
Görünüşü ve amacı:
Gözleri simsiyah, sanki cehennemde korlaşmış, kömürleşmiş gibi.Yüzündeki ifade de zaten cehennemden çıktığına şahitlik ediyor.Simsiyah ve uzun saçları ise karşısındaki kişiyi korkutan bir ifadeye sahip.![]()
Yanakları al al, suratından sağlık fışkıran bir tip. Hafif kilolu ve tombalak, belli ki hayatında hastalık nedir görmemiş.
Yahu ben Defense ile karıştırmışım.Eskiden Fort Save, Will Save vardı, şimdi bu Fort-Will'e AC de eklendi.Ben AC de Save oldu sandımdwaxer wrote:.
Bu arada Saving throw'a baktım arkadaşlar; tamamen değişmiş ve basitleşmiş.
Turunuzun sonunda üstünüzdeki her olumsuz etki için birer tane d20 sallıyorsunuz, 10 ve üzeri gelirse kurtardın, 10'dan aşağı gelirse kurtaramadın! :schemes: Modifier filan eklemek yok! Normalde bonus filan da eklenmiyor ama sadece bazı powerlar ve Edmondun aldığı gibi bir feat bonus olabiliyor. Yani herkes 10 atmaya çalışırken Edmond 9 atsa kurtaracak kendini.
Save atılan etkilere birkaç örnek: Ongoing dmg, slowed, stunned, blinded, vs, vs...
.
Efla seni oyunlarda pek göremiyoruz, hevesini kıran ben olmayayım.Efla wrote:İlgimi çekti aslında yer olursa sistemi de denemek için oyuna ben de katılabilirim.
Wizard yapma niyetindeydim ama grupta olduğuna göre çeşitliliği korumak için başka bişey yapabilirim. Oluşsun bakalım grup.
Bu arada dwaxer'ın çalışmaları çok takdire şayan. Benim gibi kural kitabı okumaya üşenen insanlar için izlenim oluşturması açısından çok yararlı oldu en azından lazım olan kısımları okuyorum =)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests