CLiCKs wrote:HoopEdmond wrote:Edmond benim Ac'mde 18 galiba ha?Quarion wrote:
Ve bir şey daha Quarion, bu grubun tankı benim diyebilirizÃ?ünkü en yüksek AC 18 ile bende
Sırf sana inat tank dedirtmek için ac'me +1 alan bir magic item alırdımda aldım
Neyse Edmond iyice dağıttı. 1-1-1-1-1 dediğine göre
Bunu yaparsak DM insaflı olsa bile grup çöker. Ã?rnek olarak. Wizardlarda bir skill vardı. Fire ball (ama gerçekten bildiğiniz alev topu tek farkı büyüyü kullanan kişi onu bowling topuymuş gibi istediği yere yöneltiyor) tarzı bir büyü vardı. Çok zorda kalınca gerçekten çok iyi işe yarıyor. Mesela o büyü wizardımızda olduğunda ve biz 1-1-1-1-1 gibi bir taktik uygulayınca ve ayrıca etrafımız sarılı olunca o büyü kullanıldığı zaman bizde haşlanmış oluruz
(edmonda anlatmak için uzun cümle kurdum
) Kısacası oylamaya tabii tutalım.
Edmond: 1-1-1-1-1
CLiCKs:1-3-1 herkes düşüncesini belirtsin. Daha iyi fikirler de sunmak üzere...Benim fikrim 1-1-1-1-1 değil aslen
![]()
2-2-1![]()
En arkada büyücü ile Quarion, önde Clicks ile Alain, en önde ben
4.Ed. D&D OYUN PEK YAKINDA BURADA!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Yanlız bişey daha, benim character değiştiği için farklı yapabiliriz. Ac 16, Str +4, atack bonusta +6 oldu.
Bu durumda napabiliriz acaba ? Hmm, bu durumda Clicks'in dediği mantıklı oluyor aslında 1-4 mü yapsak acaba
Neyse Clicks'in dediği gibi olabilir mantıklı geliyor, artık benimde dmg alain ile aynı fakat onun ac 15 benimki 16 tek fark bu, 1-3-1 olabilir ama edmond okları attıktan sonra geriye çekilcek sonra ileriye kim çıkacak?
Eğer Edmond okları attıktan sonra kılıcını çekerse ozaman gayet güzel olur 1-3-1.Bilemiyorum ama genede bencede 1-3-1 daha uygun gibi
Bu durumda napabiliriz acaba ? Hmm, bu durumda Clicks'in dediği mantıklı oluyor aslında 1-4 mü yapsak acaba
Eğer Edmond okları attıktan sonra kılıcını çekerse ozaman gayet güzel olur 1-3-1.Bilemiyorum ama genede bencede 1-3-1 daha uygun gibi
.
Arkadaşlar ne dersiniz bir tane daha oyun başlatalım mı?
şöyle diyorum birkaç ada devletinden oluşan bir diyarda; deniz ticareti ve korsanlık konseptinde bir oyun mu yapsak? Bol deniz, güneş, fırtına, deniz yaratıkları ve korsanlarla dolu, sulu bir öykü. Adaların her birinde diğerlerinde pek olmayan hammadde, teknoloji, ürün, vs olacak. Böylece yoğun bir deniz ticareti olması lazım (aynı zamanda hava da olabilir tabii, uçan gemiler gördüm!)
Ne dersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum. Oynamak isteyenler ve ayrıca oynamasa bile senaryo hakkında aklına ilginç fikirler gelen olursa bildirirse sevinirim. En az 4 ada ülkesi olmalı mesela ve bunların ticaretini yapacakları ürünler nedir, vs? Biraz çalışmak lazım önceden...
.
Arkadaşlar ne dersiniz bir tane daha oyun başlatalım mı?
şöyle diyorum birkaç ada devletinden oluşan bir diyarda; deniz ticareti ve korsanlık konseptinde bir oyun mu yapsak? Bol deniz, güneş, fırtına, deniz yaratıkları ve korsanlarla dolu, sulu bir öykü. Adaların her birinde diğerlerinde pek olmayan hammadde, teknoloji, ürün, vs olacak. Böylece yoğun bir deniz ticareti olması lazım (aynı zamanda hava da olabilir tabii, uçan gemiler gördüm!)
Ne dersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum. Oynamak isteyenler ve ayrıca oynamasa bile senaryo hakkında aklına ilginç fikirler gelen olursa bildirirse sevinirim. En az 4 ada ülkesi olmalı mesela ve bunların ticaretini yapacakları ürünler nedir, vs? Biraz çalışmak lazım önceden...
.
.
Evet sağolsun bir arkadaş yapmış, tam hayalimdeki ülkelerin haritasını (çizenin adını silmedim haritada duruyor)
İşte Islanda adaları arkadaşlar! Bu dört ada ülke Protos, Zergu, Tinferno, Terran; ortadaki sabit bir fırtına bölgesinin çevresindeler. Hepsinin ayrı bir krallığı var ama içinde yaşayan ırklar karışık tabii. Her ülkenin, diğer üçüne göre daha bol ve öne çıkan ürünleri var o yüzden deniz ticareti fazla ve tabii ticari gemilerin çok olduğu yerde korsanların da çok olması kaçınılmaz. Neyse ayrıntılar, ilgilenen yeterli arkadaş olursa gelecek. (ilgilenenler var mı?)

.
Evet sağolsun bir arkadaş yapmış, tam hayalimdeki ülkelerin haritasını (çizenin adını silmedim haritada duruyor)
İşte Islanda adaları arkadaşlar! Bu dört ada ülke Protos, Zergu, Tinferno, Terran; ortadaki sabit bir fırtına bölgesinin çevresindeler. Hepsinin ayrı bir krallığı var ama içinde yaşayan ırklar karışık tabii. Her ülkenin, diğer üçüne göre daha bol ve öne çıkan ürünleri var o yüzden deniz ticareti fazla ve tabii ticari gemilerin çok olduğu yerde korsanların da çok olması kaçınılmaz. Neyse ayrıntılar, ilgilenen yeterli arkadaş olursa gelecek. (ilgilenenler var mı?)

.
-
Murwinduck
- Kullanıcı

Bize biraz kendinden bahset.Murwinduck wrote:Selam bende oyununuza katılmak istiyorum eğer başlarsanız böyle bir oyuna.
4.Edition DnD konusunda bilgi birikimin var mı?
Sinirli bir tip misin, çabucak darılır mısın? şaka kaldırabilir misin?
Siteye ne kadar zamanda bir giriyorsun ya da oyun olursa girebilirsin?
Alignment tercihin? En sevdiğin class?
.
-
Murwinduck
- Kullanıcı

Adım Ã?ağdaş, 22 yaşındayım, 4.Edition orta seviyede biliyorum.Spider-Man ı severim.
En son lisede oynamıştım ama 4.editionı biraz arkadaş yoluyla, biraz sitedekileri okumak yoluyla öğrendim.En sevdiğim class ve aligment tercihim oynadıkça ortaya çıkacaktır. Rahat adamımdır şakayı yapanıda sakayıda severim
Ã?niversite öğrencisiyim müzk dinlemeyi,kitap okumayı çok severim.Amatör seviyede gitar çalıyorum.Hayal kurmayı severim, sporda yaparım.
Oyunlara aksatmadan katılırım o konuda şüpheniz olmasın
En son lisede oynamıştım ama 4.editionı biraz arkadaş yoluyla, biraz sitedekileri okumak yoluyla öğrendim.En sevdiğim class ve aligment tercihim oynadıkça ortaya çıkacaktır. Rahat adamımdır şakayı yapanıda sakayıda severim
Ã?niversite öğrencisiyim müzk dinlemeyi,kitap okumayı çok severim.Amatör seviyede gitar çalıyorum.Hayal kurmayı severim, sporda yaparım.
Tamam Murwinduck hoşgeldin tekrar aramıza. Analadığım kadarıyla sitedeki şu başlığa göz atmışsın: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=7718Murwinduck wrote:Adım Ã?ağdaş, 22 yaşındayım, 4.Edition orta seviyede biliyorum.Spider-Man ı severim.
En son lisede oynamıştım ama 4.editionı biraz arkadaş yoluyla, biraz sitedekileri okumak yoluyla öğrendim.En sevdiğim class ve aligment tercihim oynadıkça ortaya çıkacaktır. Rahat adamımdır şakayı yapanıda sakayıda severim![]()
Yani, oyuna hazırsın. Bu Islanda senaryosu için şimdilik 3 kişi var seninle birlikte, 4'ü tamamlarsak başlarız yavaştan yavaştan. Bu arada diğer oyunları takip ediyor musun? Ã?rneğin "Musibet Ã?etesi" oyununa katılmak istersen ayarlarız bir şeyler. Birden fazla oyun takip edebilir misin ya da ister misin? (çünkü bazı kişiler istemez, çorba gibi olabilir)
.