Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

DC:10 ile başka birini dövüş sırasında iyileştirebiliyorsun, adı neydi second wind mı? Eh dövüş dışında onu yapamıyormuyum?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:DC:10 ile başka birini dövüş sırasında iyileştirebiliyorsun, adı neydi second wind mı? Eh dövüş dışında onu yapamıyormuyum?

Heal check :D Hayır ama iyileştirdiğin kişinin healing surge'leri harcanır daima! İstisnalar vardır; paladin oynarken gördüğün gibi. (zaten ordan aklında kaldı herhâlde - fazla karıştırınca çorba mı oluyor yoksa?) Özetle kendi healing surge'ünü başkasına hediye edemezsin (istisnalar dışında tabii)

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Bizim level atladığımızdan dolayı gelen hpleri eklemeyi unuttun sanırım :question
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Benim emdiğim canlar nereye gitti??
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion, bakıcam ona az bir işim var.
Mark; onu şöyle yapıyoruz encounterden sonra dinlenme anında normale dönüyorsun (çok düşündüm onu ama olmaz öyle biriktire biriktire dolaşmak - belki sadece Daily olanları tutabiliriz)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:Quarion, bakıcam ona az bir işim var.
Mark; onu şöyle yapıyoruz encounterden sonra dinlenme anında normale dönüyorsun (çok düşündüm onu ama olmaz öyle biriktire biriktire dolaşmak - belki sadece Daily olanları tutabiliriz)
Haksızlık bu.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Bizim level atladığımızdan dolayı gelen hpleri eklemeyi unuttun sanırım :question
Hit Points:
Akmenos: 27
Darthu: 40
Magistrate: 39
Winter: 25
Hope: 39

Böyle değil mi sizin hit pointler? 2.levelsiniz bildiğim kadarıyla.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:
dwaxer wrote:Quarion, bakıcam ona az bir işim var.
Haksızlık bu.
:-P Sana daily olanları bırakacağım yani Fiendish Resiliens utilyden geleni taşıyabileceksin (ama iyileştiremezsin) Yani senin Hit pointini 39+9 kabul edebiliriz bugünün devamında da.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

dwaxer wrote:
Quarion wrote:Bizim level atladığımızdan dolayı gelen hpleri eklemeyi unuttun sanırım :question
Hit Points:
Akmenos: 27
Darthu: 40
Magistrate: 39
Winter: 25
Hope: 39

Böyle değil mi sizin hit pointler? 2.levelsiniz bildiğim kadarıyla.

.
Evet, evet ya doğru.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Biriniz perception check atsın yada hepiniz atın.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Arkadaşlar buradan ayrılmak, yola devam etmek istediğinizde haberim olsun. :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Hope, "Arcana Check" Winter'in kafasındaki sesi dinlemek için mi?

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ona bir büyü yapıldığını düşündüm. Suggestion gibi bir büyü. Yada kontrol vs.
Üzerinde büyü vardı diye bakıyorum, etki altında mı diye.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Ona bir büyü yapıldığını düşündüm. Suggestion gibi bir büyü. Yada kontrol vs.
Üzerinde büyü vardı diye bakıyorum, etki altında mı diye.
Arcana; "Detect Magic" Check!

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
CliCks aniden geri dönme fikri de nerden aklına geldi. :schemes: Benim için hiç farketmez gerçi ama tekrar uyarayım sizi. Oyunun ilk başlangıcında size, peşinize her gün sırayla ödül avcıları takılacağını söylemiştim. Böyle geri dönüşler aranızın kapanmasına neden olacaktır. Ve bu ödül avcıları da sizin gibi heroic tiplerdir. Yani bu sabah peşinize level-3 bir grup takıldı, yarın level-4 takılacak, ertasi gün level-5 :schemes: Bunların hepsinde de iz takibi kuvvetli rangerler olacak. Kaybettiğiniz her saat sizin için hoş olmayacak. Tabii bu ödül avcıları da günde ancak 8-10 saat ilerliyor sizin gibi. Zaten daha hızlı gitseler izlerinizi takip etmeleri zorlaşırdı.

Siz bunları bilmiyor muydunuz arkadaşlar; baştan söylediğime eminim ben. Ama zaten hapisten kaçanın peşine düşerler, bunu tahmin edebilirsiniz. Büyük ihtimal köpekleri filan da vardır kokunuzu izlesin diye.

.
Post Reply