Quarion, bakıcam ona az bir işim var.
Mark; onu şöyle yapıyoruz encounterden sonra dinlenme anında normale dönüyorsun (çok düşündüm onu ama olmaz öyle biriktire biriktire dolaşmak - belki sadece Daily olanları tutabiliriz)
dwaxer wrote:Quarion, bakıcam ona az bir işim var.
Mark; onu şöyle yapıyoruz encounterden sonra dinlenme anında normale dönüyorsun (çok düşündüm onu ama olmaz öyle biriktire biriktire dolaşmak - belki sadece Daily olanları tutabiliriz)
Haksızlık bu.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer wrote:Quarion, bakıcam ona az bir işim var.
Haksızlık bu.
Sana daily olanları bırakacağım yani Fiendish Resiliens utilyden geleni taşıyabileceksin (ama iyileştiremezsin) Yani senin Hit pointini 39+9 kabul edebiliriz bugünün devamında da.
. CliCks aniden geri dönme fikri de nerden aklına geldi. :schemes: Benim için hiç farketmez gerçi ama tekrar uyarayım sizi. Oyunun ilk başlangıcında size, peşinize her gün sırayla ödül avcıları takılacağını söylemiştim. Böyle geri dönüşler aranızın kapanmasına neden olacaktır. Ve bu ödül avcıları da sizin gibi heroic tiplerdir. Yani bu sabah peşinize level-3 bir grup takıldı, yarın level-4 takılacak, ertasi gün level-5 :schemes: Bunların hepsinde de iz takibi kuvvetli rangerler olacak. Kaybettiğiniz her saat sizin için hoş olmayacak. Tabii bu ödül avcıları da günde ancak 8-10 saat ilerliyor sizin gibi. Zaten daha hızlı gitseler izlerinizi takip etmeleri zorlaşırdı.
Siz bunları bilmiyor muydunuz arkadaşlar; baştan söylediğime eminim ben. Ama zaten hapisten kaçanın peşine düşerler, bunu tahmin edebilirsiniz. Büyük ihtimal köpekleri filan da vardır kokunuzu izlesin diye.