Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
.
Perception
DO NOT Forget to SEARCH!! :plotting:
Hiç aklınıza gelmedi mi; o Jöle yaratıkları belki oradan geçen başka birilerine de saldırmıştır, etrafta eski kurbanlara ait magic itemler filan kalmıştır diye? "Arkadaşlar şöyle mağaranın zeminini bir araştıralım hep beraber" deyip kumları bi yoklasaydınız belki de 2 çok değerli magic item bulacaktınız. :schemes: Gerçi Mark bir ara yorumlara "perception yapın" filan dedi ama kimse tınmadı. Hatta bir ara Mark, sen arcana checkin düşük olmasa tesadüfen hissedecektin itemlerin magic aurasını ama kaderiniz de yokmuş mu diyim, ne diyim bilmiyorum.
her geçtiğinizde böyle söylemekten başka bir şey gelmez elimden. Tabii bu saatten sonra dönmeyin boşuna bulamazsınız. Toplam 3 oldu kaçırdığınız magic itemler.
.
DO NOT Forget to SEARCH!! :plotting:
Hiç aklınıza gelmedi mi; o Jöle yaratıkları belki oradan geçen başka birilerine de saldırmıştır, etrafta eski kurbanlara ait magic itemler filan kalmıştır diye? "Arkadaşlar şöyle mağaranın zeminini bir araştıralım hep beraber" deyip kumları bi yoklasaydınız belki de 2 çok değerli magic item bulacaktınız. :schemes: Gerçi Mark bir ara yorumlara "perception yapın" filan dedi ama kimse tınmadı. Hatta bir ara Mark, sen arcana checkin düşük olmasa tesadüfen hissedecektin itemlerin magic aurasını ama kaderiniz de yokmuş mu diyim, ne diyim bilmiyorum.
.
Arkadaşlar ben Akmenos'u oynatıyorum ama nerde ne var bildiğim için tuhaf bir durum oluşuyor. Lydronk'un başına ne geldi bilmiyorum (umarım kötü bir şey değildir
) ama ne zamandan beri yok ortada. şimdi yeni bir arkadaşımız var ona vereceğim geçici olarak Akmenos'un yönetimini. Yalnız sizin kadar tecrübeli değil, arada perception yapsın filan diye hatırlatırsınız.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Hoşgeldin aegron17, unutma hırsız olduğun için devamlı olarak sağına soluna bakınman lazım, her adımda "Perception Check" yapman lazım!
Dungeon trained özelliği olan arkadaşlar; Akmenos'un Perception checklerine yardım etmek isteyebilirsiniz (aid another) ama o zaman ready action kullanamazsınız!
Bir mağarada elinde ışıkla ilerlemenin kötü tarafı; canavarlara yerini belli etmektir. :schemes: ama ne yapalım kör karanlıkta ilerlemek de imkansız değil mi?
.
Dungeon trained özelliği olan arkadaşlar; Akmenos'un Perception checklerine yardım etmek isteyebilirsiniz (aid another) ama o zaman ready action kullanamazsınız!
Bir mağarada elinde ışıkla ilerlemenin kötü tarafı; canavarlara yerini belli etmektir. :schemes: ama ne yapalım kör karanlıkta ilerlemek de imkansız değil mi?
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

aegron17 wrote:Doru söylüyorsun dikkat ederim.
Haritaların alt kısmında gördüğün soldan sağa doğru yazılan sayılar X eksenini ifade eder. x1, x2, x3...gibi.
Haritaların yan kısmında gördüğün aşağıdan yukarıya doğru yazılan sayılar ise Y eksenini ifade eder. y1, y2, y3, y4... gibi.
Gitmek istediğin kareyi seçip bunun X ve Y eksenlarindeki hizasına bakıp (x3/y2), (x4/y5) vs şeklinde belirtmen lazım.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı