Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Mark, "Streetwise" sana ancak şehir ve kasabalarda avantaj sağlar.

Devam ediyor musunuz yola?

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Evet, bende onu diyecektim. Burada Dungeonering mi işe yarar ? Eğer o yarıyorsa bizim söylememize gerek varmı? Yani her dönemeçte Dungeonering check diye?
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Pardon, o zaman Dungeoneering :D
Edmond sen yaparsan check daha iyi olur. Wisdow un yüksek diye hatırlıyorum.

Evet yola devam ediyoruz.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Eğer dwaxer, Akmenos'a yaptırır ise onun Jack all Of Trades gibi bi feati vardı.O daha iyi olur. Belki
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Gerçi haklısın, Winter'ın Dungeonering skili "trained", o yapsın. :D Hepimize attırır zaten bana göre Islanda da Nature Checklerde öyle yapıyordu.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tamam da ne için? Haa, su ve yemek bulmak için değil mi? :-P Doğru Dungeoniring yer altında yiyecek ve su bulmak için. Tamam yaparız. :mrgreen:
Winter'in çok yüksek, zaten ametistleri hemen anladı, para ettiklerini.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
:roll: Perception :-o
DO NOT Forget to SEARCH!!
:plotting:
Hiç aklınıza gelmedi mi; o Jöle yaratıkları belki oradan geçen başka birilerine de saldırmıştır, etrafta eski kurbanlara ait magic itemler filan kalmıştır diye? "Arkadaşlar şöyle mağaranın zeminini bir araştıralım hep beraber" deyip kumları bi yoklasaydınız belki de 2 çok değerli magic item bulacaktınız. :schemes: Gerçi Mark bir ara yorumlara "perception yapın" filan dedi ama kimse tınmadı. Hatta bir ara Mark, sen arcana checkin düşük olmasa tesadüfen hissedecektin itemlerin magic aurasını ama kaderiniz de yokmuş mu diyim, ne diyim bilmiyorum. :mrgreen: her geçtiğinizde böyle söylemekten başka bir şey gelmez elimden. Tabii bu saatten sonra dönmeyin boşuna bulamazsınız. Toplam 3 oldu kaçırdığınız magic itemler.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Level-4 olduğum zaman :-P Akmenos'a skill trained (perception) feat alacağım. Pasif Perception değerimiz 14; "Easy" (kolay) gizlilikleri görmeye bile yetmiyor. Evet, Lydronk ortalarda olmadığından ben oynatıyorum Akmenos'u, umarım kötü bir şey gelmemiştir başına Lydronk'un.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Arkadaşlar ben Akmenos'u oynatıyorum ama nerde ne var bildiğim için tuhaf bir durum oluşuyor. Lydronk'un başına ne geldi bilmiyorum (umarım kötü bir şey değildir :roll: ) ama ne zamandan beri yok ortada. şimdi yeni bir arkadaşımız var ona vereceğim geçici olarak Akmenos'un yönetimini. Yalnız sizin kadar tecrübeli değil, arada perception yapsın filan diye hatırlatırsınız.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

SAğol dwaxer katılmak benim için zevk olucak. Evet pek iyi değilim arkdaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Kısa zamandada olayı kaparım zaten. Rogue ile ilgili yazılarıda okuyorum Tekrar saolun bu arada kararımı verdim katılıcam :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Hoşgeldin aegron17, unutma hırsız olduğun için devamlı olarak sağına soluna bakınman lazım, her adımda "Perception Check" yapman lazım!

Dungeon trained özelliği olan arkadaşlar; Akmenos'un Perception checklerine yardım etmek isteyebilirsiniz (aid another) ama o zaman ready action kullanamazsınız!

Bir mağarada elinde ışıkla ilerlemenin kötü tarafı; canavarlara yerini belli etmektir. :schemes: ama ne yapalım kör karanlıkta ilerlemek de imkansız değil mi?

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Doru söylüyorsun dikkat ederim.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

aegron17 wrote:Doru söylüyorsun dikkat ederim.
:D Dikkat etmemişsin ama. Bir de hangi kareye yürüdüğünü koordinatlarla belirtmen lazım; örneğin "(x5/y8 )'e gidiyorum" gibi ya da şöyle: "önce (x6/y7)'ye gidiyorum sonra (x7/y8 ) noktasına geçiyorum gibi.
Haritaların alt kısmında gördüğün soldan sağa doğru yazılan sayılar X eksenini ifade eder. x1, x2, x3...gibi.
Haritaların yan kısmında gördüğün aşağıdan yukarıya doğru yazılan sayılar ise Y eksenini ifade eder. y1, y2, y3, y4... gibi.
Gitmek istediğin kareyi seçip bunun X ve Y eksenlarindeki hizasına bakıp (x3/y2), (x4/y5) vs şeklinde belirtmen lazım.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

tamam onada dikkat ederim
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Arkadaşlar oyunumuzu yazarken oynama sıralamasına dikkat edelim, sizden sonra oynayacak arkadaşınız ne yapmak istediğini yazmış olabilir ama siz sıra size geldiğinde onun hareketini henüz göremeyeceğinizden, görmüş gibi yazmayın rollerinizi. (Initiative)
Post Reply