İstanbul'da Buluşma ?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Possesed 24 unde Turkiyeye geliyorum. Dolayisi ile bir Turkiye bulusmasi bekliyorum. Artik sehirleri asalim. Ulusal duzeyde bulusalim degil mi? Neyse toplu bulusamasak bile musait olanlarla bir bir araya gelmeyi isterim. En azindan Istanbul Ankara muhtemelen de Bursa ya ugrayacagim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

oyunlar daha devam ediyor mu?
Oh sorun sadece o değil Bakırköy'e gidebilir miyim bilmiyorum...
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ya yazın olsa İstanbul a da razıyım ama okul zamanı sadece Bursada olursa katılabilirim.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

mathius wrote:oyunlar daha devam ediyor mu?
Oh sorun sadece o değil Bakırköy'e gidebilir miyim bilmiyorum...
Tarihi belli olmuşta yeri belirlemek kalmış :) şimdiye kadar hep konuşuldu her zaman Taksim denildi.Bence yine orası yapın ki merkeze herkes ulaşabilsin.

şimdiden yaza olabilecek olağan bir buluşma için adam toplamak lazım aslında kesin olsun bu sefer ki ;)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaslar daha once de yazdigim gibi artik Istanbullu sizsiniz ben gurbetci sayilirim.... New York ta bulusabilirsek bir gun ben ayarlarim soz... Ama Turkiye bulusmalarini sizlere birakiyorum... Bu arada Turkiye ye 25 inde variyormusum. Yolda da 7 saat kaybediyorum zaten ucakta gecen surenin yani sira...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Darktimes wrote:şimdiden yaza olabilecek olağan bir buluşma için adam toplamak lazım aslında kesin olsun bu sefer ki ;)
Ben de üniversite nedeniyle İstanbul dışında oluyorum yılın büyük bir kısmı. 13ünde İstanbul'dan ayrılmak zorundayım, şubatta geleceğim ama. şubatta bir toplantı ayarlayamazsak Darktimes'ın dediği gibi yaz buluşmasına adımı yazdırmak istiyorum. :D

Sizle bir tanışmak isterim arkadaşlar, internet ortamında tanışmakla normal yaşamda tanışmak gerçekten farklı şeyler.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Oh oh ne güzel bir kişi olduk bile.Olmadı seninle birşeyler içer, geyik yaparız Possessed :)

Anı: Zamanında hatırlarım bir buluşma ayarlanmıştı.Kaç kişinin geleceğini bilmiyordum sonradan herkes vazgeçti Yener'le bir ben kalmıştım.O da güzeldi ;)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Olur tabii Darktimes :D Tişört olayını da konuşuruz :-P

Yener dedin de aklıma geldi, pek samimiyetim yoktu ama uzun bir zamandır Yener'i görmüyoruz sitede. Noldu acep?..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Hah ağzına sağlık ne güzel söyledin vallahi :) Konuşuruz tabi ya :) O günler bir gelsinde bakalım.Ama yaza istiyorum bir buluşma olsun ve sorunsuz olsun ayarlayabilir miyiz acep ?

Duydum ki buraların en iyi organizasyoncusu Esen'miş.Ben onun buluşmasına bir denk gelemedim.Umarım birşeyler organize eder Esen Hanım :)

Yener aslında buralarda internette orda burda ama pek görünmüyor sanki..Uzun zaman oldu konuşmayalı.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Darktimes wrote:Duydum ki buraların en iyi organizasyoncusu Esen'miş.Ben onun buluşmasına bir denk gelemedim.Umarım birşeyler organize eder Esen Hanım :)
Erm.. Cahilliğimi mazur görünüz, ama "Esen Hanım" kim idi? :roll:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Gerçek hayatta kim bilemem ama Diyar İçi RP'lerde benim azizliğime uğramış kişilerden :D Onun karakterinin başını çok pis yakmıştım :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Possessed wrote:
Erm.. Cahilliğimi mazur görünüz, ama "Esen Hanım" kim idi? :roll:
Sitemizin arada görünüp kaybolan tiplerinden :) Ben kendisini pek iyi tanımıyorum aslında tanışmak fırsat olmadı.Umarım bir buluşmada..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Son bir buçuk hafta dönüyorum memlekete... : ) ) ) ) ) Uzun bir yolculuk olacak arkadaşlar yeniden geçeceğim okyanusu...
HARBE GİDEN
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

İstanbulda mısın Firbleciğim :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İstanbuldayım kardeş.... 23 Ocağa kadar buradayım. Müsait olan arkadaşlarla özel mesajla haberleşelim..
HARBE GİDEN
Post Reply